Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

בעקבות מעבר לדירה נטולת טלוויזיה מחד וירידת מחירי הטלוויזיות לרמות של 1200 ש"ח. אני שוקל לקנות טלוויזיה. כנראה "32

אני בוש להודות אך אני לא מבין דבר וחצי דבר בעניין.

מה עדיף? LCD? פלזמה? LED?

מה חשוב שיהיה לטלוויזיה? HD Ready? Full HD? הרי טלוויזיה לא קונים כל שנתיים שלוש.

חיבור DVI? HDMI? USB? מה קרה לחיבור הישן והמוכר לשקע בקיר? כבר לא צריך אותו?

כיום כשיש שידורי DVB, האם צריך תכונות מסויימות בטלוויזיה?

אני חסיד גדול של מוצרי סמסונג, איזה עוד טלוויזיות נחשבות לטובות?

אה, ועוד משהו. שמעתי שטלווזיות היום יודעות להתחבר למחשב/רשת, איך קוראים לפונקציות האלה?

מידע והמלצות יתקבלו בברכה.

תודה חברים

פורסם

לאן בדיוק אתה מיעד את ה32 לסלון :? ? כי אם כן, 42 לא פחות. למרחק ישיבה של 2.5 מטר ומעלה זה המינימום.

בטלייה על הקיר, גם ה42 יראה לך קטן ותצטער שלא הוספת עוד כמה שקלים למסך גדול.

בגדול ב32" תרגיש הבדל בין FHD לHDR רק במרחק ישיבה של 15-20 ס"מ מהמסך, ככה שהתשובה מה כדאי ברורה. (אם נותנים FHD במחיר של HDR אז שווה, אם לא אז לא היתי טורח להוסיף על זה כי פשוט לא תראה הבדל)

אין פלזמות בגדלים האלה, בעיקר מ42 ומעלה.

לגבי LED הן קצת יותר יקרות, בגלל טכנולוגיה חדישה . ההבדלים בינן לLCD מבחינת איכות תמונה וצבעים ,בגדלים הללו לא תהומיים, אבל עיצובית הן דקות יותר. היתי הולך על LED

"חיבור שקע בקיר" הכוונה שלך בטח לאנטנה או לחיבור וידאו. בעקרון יש היום כל מיני מחברים ומפצלים שעולים שקלים בודדים.

USB זה פיצ'ר נחמד להצגת תמונות, ויש כאלה שיציגו גם סרטי MKV עם כתוביות. אני אישית מעדיף לחבר לטלויזיה לפטופ עם HDMI או להציג הכל דרך סטרימר יעודי (בוקסי לדוגמא)

DVB-T - שידורי DTT , עידן + . מומלץ מאוד לחפש מסך שיש לו DTT מובנה כי החלו להוסיף לאט לאט ערוצים למערך.

חיבור מחשב למסך צריך כניסת VGA 15 פין או כרטיס מסך עם כניסת DVI . קונים כבל DVI TO HDMI וזהו.

יש גם דגמים שבהגדרה שלך הם מסכי מחשב בגודל 32 אינץ והם גם טלויזיות, שוב תלוי בשימוש שלך אם אתה יושב מול המסך בחדר, אולי זה יתאים לך. אם אני לא טועה הם יקרים יותר, לא בדקתי

מבחינת חברה, פאנסוניק, סמסונג, LG , טושיבה , שארפ כולן עושות את העבודה (כך אחת עם 3-5 שנות אחריות).

בדגם הזה של סמסונג יש את כל מה שאתה מבקש, אבל קצת יקר 2200 שח (במחיר הזה אפשר להביא כבר 37 ואפילו 42 מדגמים קצת יותר ישנים), תעשה לך חיפוש ברשת , תתפשר קצת פה ושם, ויש מצב שאם תגיע פיזית לחנות תקבל מחיר זול יותר מזאפ.

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=UA32EH5000&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=350&aff=Zap&lang=he

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

יש לך שארפ בסביבות ה-1000 ש"ח שמיוצרת ביפן !זה הדגם דגם LC32L400M כל פעם יש מבצע ברשת אחרת על המסך הזה,כמובן משהוא קצת יותר איכותי יעלה בין 1800 ל-2200 ש"ח ,כמו שציינו לפני כבר לא רוכשים היום 32,37 אלא 40 ועדיף LED .

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db189989=190050,190052&db4004=4824&db4091=1403303&db750770=750772&db1994265=1994267

פורסם

הבנתי ואני נוטה לקבל את ההמלצה על רכישת מסך "40, כאשר העדיפות היא ל LED. בכל זאת טלוויזיה קונים למספר שנים.

אני רק לא בטוח איך הכיס שלי יקבל את זה :(

האם מסכי LCD יהיו פחותים באיכותם?

פורסם

גם מסך 37" מתאים יופי למרחק צפייה של 2.5 מטר. כפי שכבר כתבו לך אין הבדל של שמיים וארץ בין מסך LCD ל-LED באיכות התמונה וברוב המיקרים לא תראה בהבדל.

אם אתה מתכוון בעתיד להתנתק משידורי הכבלים אז תבדוק שלטלוויזיה יש ממיר דיגיטאלי מובנה עם תמיכה בלוח שידורים דיגיטאלי בשפה העברית.

איזה כייף לי :)

פורסם

תתנחם שזה פרוטות ביחס להוצאות על הרכבים שיש לנו 8)

LED בגדלים של 40+ עדיף באיכות תמונה,ניגודיות,מעבד ובעיצוב, לגבי תמיכה ב3D זה מיותר כי כמות התכנים לא מצדיקה רכישה.

SMARTV זה פינוק לאוהבי טכנולוגיה , גם מיותר מבחינתך.

**ב37" מרחק צפיה להבחנת הבדלים בין 720P ל1080P הינו 1.5 מטר, וגם זה אפשר לסייג כי לא כולם יבחינו.

ב42 זה 2.3 מטרים מינימום (למציאת הבדלים, מבחינת ישיבה שב איפה שאתה אוהב)

ב47 זה 3 מ' מינימום

ב50+ כבר 3.5 ומטר וכו.

עשו מספר השוואות ברשת בנושא, ואחרי אי אילו בדיקות הגיעו למסקנות הללו.

דברים שצריך להיזהר מהם בחנויות, שאתה הולך לבדוק מסכים בכל מקום שתלך אליו אתה תראה שהם "מכיילים" את המסכים עם הצבעים/בהירות/ניגודיות שכיוונו בחנות, כדי לשכנע אותך שדגם X משתלם יותר מY .

הכי טוב זה לבקש מהם את השלט ולהחזיר את המסך להגדרות יצרן כדי שהבדיקה תהיה מהימנה.

בכל מקרה, ראיתי בתקציב של 2700 שח (החסרון זה אחריות לשנה, אם רוצים יותר צריך להוסיף) מסך מצויין שלLED LG בגודל 42" שעונה על הדרישות (גם USB גם MKV) כולל טיונר לקליטת עידן +

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781376

אפשר לקרוא שם ביקורות של 5 אנשים.

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=781376

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תוכן חדש...