Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נורא, סה״כ זה מכשיר מצויין , אבל לא חסרים מכשירים טובים ממנו , תמשיך לחפש אם תמצא משהו מעניין תשאל ,

בגדול במחיר שאתה רוצה להשקיע אתה תקבל תמורה טובה יותר ממכשיר משומש

ואם לא אז גם המכשיר שהצעת בהתחלה הוא לא רע, לדעתי במחיר הזה תתמקד ביד 2

SCANSPEAK

פורסם
מה התקציב לרדיו דיסק ?

, דרך איזה מקור אתה רוצה לשמוע (sd ,aux , USB , iPhone (

יציאת RCA במתח של 4v תהיה מעולה

יש ביד 2 ופה בפורום מכירה הזדמנויות טובות יותר מהמכשיר שהצעת

4V זה בין היציאות הכי גבוהות שראיתי יש כאלה שהם יותר? (אני מניח שהם דיי "נדירים" )

פורסם

המכשירים ה"רציניים״ הם בעלי 5v ומעלה יש גם כאלו של 8v.

בהחלט לא מדובר בדאבלדינים למיניהם או כל המכשירים גדושי הפיטצ׳רים והתצוגות.

פורסם

לרוב מערכת נבנית בשלבים , ולא הגיוני לקנות מכשיר שביציאות שלו יש 8v ולגמור את התקציב עליו, מה גם שלשדך מכשיר כזה למערכת ״בסיסית״ לא ייתן לך כלום

למיטב הבנתי אתה בונה מערכת בתקציב מוגבל , אל תפזול כרגע לרכיבי high end , תבנה מערכת שלמה (hu קומפוננט מגבר וסאב) מרכיבים כמה שיותר טובים במסגרת התקציב , אם תקנה רכיבים סבירים בעתיד גם תוכל למכור אותם ולהשתדרג (יהיה יותר קל למכור מוצר איכותי שפעם היה יקר, מאשר למכור מוצר שפעם היה זול)

SCANSPEAK

פורסם

היי

כרגע אני לא מתכוון לקפוץ מעבר לתקציב שלי ואני בונה הכל בשלבים... כרגע אני מחליף את ה HU המקורי שהגיע עם הרכב ואני מחליף אותו בקיט שקניתי שמאפשר לי לשים HU של פיוניר ( הדגם שצייינתי) זה מה שאני קונה.

לחבר שלי יש מגבר 2 יציאות בעלות מזערית של 100 שקלים ומה שאני צריך לקנות זה רמקולים אחוריים ( אם אפשר לדעת איזה אני צריך לסוויפט GLX 2007) זה יהיה נחמד וסאב. גם פה אני צריך לדעת איזה גודל לקנות ואיזה מומלץ? אני רואה מלא למכירה בפורום ואני רוצה לדעת מה לקחת.

פורסם

חבר

ההדגשים צריכים להיות בעיקרם :אייכות סאוונד,פיצרים -כגון:חיתוכים,mid ,לאודנס ,חלוקה לאיזורים,כניסה לסאב,יציאות למגבר וכמובן אחריות יבואן.

רמקולים טובים ייתנו ל hd כזה את ההנאה בשמיעה.הכל תלוי בתקציב.יש מצבים שלא צריך מגבר כי איכות ה hd היא כזאת שרק "אדיו מטורפים"צריכים אותו.תהנה.

פורסם

לא הבנתי אם יש לו פילטרים hpf,lpf , בכל אופן אפשר להשתמש בפילטרים מהמגבר .

למגבר 2 ערוצים אפשר לחבר או זוג רמקולים או סאב .

ותרד מהעניין של רמקולים אחוריים , דשו בזה מספיק , לדעתי זה סתם גורע

SCANSPEAK

פורסם

למגבר שני ערוצים אפשר לחבר או זוג רמקולים או סאב

אם אתה רוצה גם וגם תיאלץ לקנות מגבר ארבעה ערוצים , או שבנוסף למגבר שני ערוצים תצטרך להוסיף מונובלוק לסאב

SCANSPEAK

• תוכן חדש...