Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר לא נדלק JL AUDIO 250\1

pashok.tr
שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רכשתי השבוע מגבר יד 2 כמו בכותרת. היום ניסיתי לחבר את המגבר בפעם הראשונה בשביל לנסות אותו, חיברתי אותו בבית לספק של מחשב (יש לי כבר מגבר 4 ערוצים שמחובר בבית לספק של מחשב ועובד בלי בעיה) והמגבר לא נדלק והמנורות בכלל לא דולקות.

בעיקרון המוכר אמר לי שאם יש בעיה אז אני יכול לדבר איתו מיד. אבל אולי צריך לדעת משהו מסויים על המגבר הזה שאני לא יודע?

יש לו פיוס? כי אני לא מצאתי.

תודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה בטוח שחיברת אותו כמו שצריך? לא התבלבלת עם החיווט או שבטעות גרמת לקצר? בדקת שמגיע מתח גם ל REMOTE?

אני מציע לחבר אותו ברכב ולבדוק. ספק של מחשב מוגבל בזרם, אולי המגבר הזה רגיש יותר לעניין, אין לי מושג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיברתי בדיוק כמו שבמגבר השני אצלי מחובר ועובד. לא היה שום קצר!.

אולי באמת הספק חלש מידי בשביל המגבר הזה.

איפה נמצא הפיוז במגבר הזה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז עדכון קטן, היום חיברתי את מגבר ברכב והוא אכן נדלק אז כך שאפשר לנשום לרווחה :lol: .

עכשיו נשאר רק להתקין אותו, התכנון הוא גם לעבור להגברה אקטיבית.

מה שכן לא הבנתי כול כך את הכיוונים במגבר אז אני מבקש ממי שמכיר הסבר בבקשה.:idea:

זה ההוראות של המגבר http://mediacdn.shopatron.com/media/mfg/9013/media_document/live_1/250_1_MAN.pdf?1317780697

לא הבנתי כול כך אותו איפה לחבר ומה לכוון ועל כמה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו בבקשה יכול להסביר מה ההבדל בין amplifier input section לבין preamp output section?

בחיבור של הכבל מהסאב למגבר יש שני כניסות + ושני - בשורה --++, איך מחבר את החוט מהסאב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מימין לשמאל :

פלוס מהסאב לאחד הפלוסים

מינוס מהסאב לאחד המינוסים

סיגנל סנס OFF

אינפוט סנס {גיין} לפי האוזן

אינפוט וולטג' LOW

כניסות INPUT -חיבור של ה-RCA לשם

אינפרא סוניק פילטר על 30HZ או על OFF לפי האוזן

LF בוסט על 0 {מינימום -ולעלות לפי האוזן -רצוי לא להשתמש באופציה זו "בנדיבות" היא מעוותת את האות}

פילטר FREQ {כולל כיוון סלופ} על OFF {כיוון מהרדיודסיק}

OUTPUT MODE - שולט על תדר זוג יציאות ה-RCA -ללא שימוש- על FULL RANGE

רימוט\מינוס\פלוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...