Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניינת ברכישת רכב חדש, אופל (יש לי אחת ומעוניינת להחליף בדגם חדש), התקציב הוא עד 140,000 איזה דגם מומלץ? אשמח להמלצות...

פורסם

אפשר להמליץ לך על דגם מיד לאחר שתפרטי את הצרכים והדרישות שלך מהרכב: כמה אנשים הוא עתיד להסיע? מה פרופיל הנסיעות שלך? האם זהו רכב עיקרי או רכב שני?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קורסה OPC. מה שנקרא by far, לא מבין מה השאלה כאן בכלל:lol:

עכשיו ברצינות, צריכים משפחתית קומפקטית? אסטרה. סופר מיני תענה על הצרכים? קורסה. ספורטיבי? OPC וכו'.

פורסם

אני צריכה שהיא תהיה משפחתית אבל קומפקטית (לכן חשבתי להמשיך עם הדגם של הקורסה), הנסיעות לרוב באיזור המרכז בתוך העיר, שתהיה מספיק מרווחת וזה רכב שני....תודה על ההכוונה :)

פורסם
אני צריכה שהיא תהיה משפחתית אבל קומפקטית (לכן חשבתי להמשיך עם הדגם של הקורסה), הנסיעות לרוב באיזור המרכז בתוך העיר, שתהיה מספיק מרווחת וזה רכב שני....תודה על ההכוונה :)

תבדקי את האסטרה שמוצלחת יותר ועסקה טובה יותר. הכוונה לדגם ה-1.4 טורבו.

מותר לשאול למה ההגבלה לאופל בלבד? יש לא מעט סופר מיני שעדיפות עליה.

התחתנה עם אופל?

פורסם

אופל קורסה, בתקציב כזה? תתכונני להזיע הרבה בקיץ הקרוב. המזגן עלוב. איכות ההרכבה גרועה עוד יותר. והכי גרוע? שלא תצפי לרכב זריז/מאובזר/מודרני.

הדבר החיובי היחידי ברכב הוא שהגלגל הרזרבי בגודל מלא. :lol:

פורסם
אופל קורסה, בתקציב כזה? תתכונני להזיע הרבה בקיץ הקרוב. המזגן עלוב. איכות ההרכבה גרועה עוד יותר. והכי גרוע? שלא תצפי לרכב זריז/מאובזר/מודרני.

הדבר החיובי היחידי ברכב הוא שהגלגל הרזרבי בגודל מלא. :lol:

ב-OPC מקבלים רק ערכה לתיקון תקרים:-( .

פורסם

אופל אסטרה 1400T

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תודה לאלו שעזרו ולאלו שלא.

אני ממש לא מחפשת מכונית מיני - אני כן רוצה משפחתית קטנה אך מרווחת!!!

ולמה אופל? כי יש לי אחת כזו ואני אוהבת את המכונית הזו...אמינה וחזקה.

• תוכן חדש...