Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי ניסאן אלמרה שנת 99.

לאחרונה החלפתי את תאורה הגג ברכב (התאורה אשר נדלקת כאשר פותחים את הדלתות) ואת התאורה בבגאז', מנורות להט, לנורות לד.

כעת התאורה הרבה יותר חזקה ומן הסתם הרבה יותר חסכונית בחשמל.

שאלתי היא: האם ניתן להחליף את ששת הנוריות אשר ממוקממות בפס אור הברקס לנוריות לד?. (אין אני מדבר על תאורת הברקס הראשית אשר ממוקמת בצמוד לאורות האחוריים אלא לפס הברקס אשר ממוקם בצמוד לסמל המכונית).

שאלה שניה- האם ניתן באופן דומה להחליף את תאורת לוחית הזיהוי לנוריות לד?

שאלתי נוגעת כמובן לאספקט החוקי ולא הטכני.

שאלתי השלישית נוגעת לאיתור שלט רכב עגול עם כפתור יחיד.

שמתי לב כי שלט זה היה בשימוש נרחב ברכבי הפיאט.

ניסיתי לאתר כזה אך אין.

במידה ואי מי יוכל להכווין אותי לקישור של קופסת פלסטיק כזו לשלט באיביי, אודה לו מאוד.

במידה ולא, גם הפניות למקומות בארץ באזור הקריות/ חיפה אשר בהם אני עשוי למצוא חלק זה , יתקבלו בברכה.

תודה מראש,

פורסם

מצטרף לשאלה ! לגבי הנורות

האם הנורות לד יכולות לשנות את עוצמתם למשל לחיצה על הבלם ושיחרור האם ההבדל בעוצמה יהיה משמעותי ובדומה לנורות הרגילות? והמלצה עם קישור להזמנה בEBAY

לגבי הלוחיות זיהוי אני חושב שזה לא חוקי למרות שאני שמתי גם (לוחיות רישוי ופנסי חניה) אבל מנורה שמתאימה למקום ולא איזה סטריפ לד

אין כזה הבדל גדול שתגיד וואלה זה בעיה אתה רואה את זה קצת יותר טוב

פורסם
מצטרף לשאלה ! לגבי הנורות

האם הנורות לד יכולות לשנות את עוצמתם למשל לחיצה על הבלם ושיחרור האם ההבדל בעוצמה יהיה משמעותי ובדומה לנורות הרגילות? והמלצה עם קישור להזמנה בEBAY

לגבי הלוחיות זיהוי אני חושב שזה לא חוקי למרות שאני שמתי גם (לוחיות רישוי ופנסי חניה) אבל מנורה שמתאימה למקום ולא איזה סטריפ לד

אין כזה הבדל גדול שתגיד וואלה זה בעיה אתה רואה את זה קצת יותר טוב

יש מנורות לד המתאימות לאור ברקס ואור קבוע ... משום שיש להן 2 מגעי + בתחתית ולא אחד, ממש כמו בנורת להט.

לגבי לוחיות זיהוי , אין שום חובת התקנת נורות להט לעומת נורות לד , אלא שהאור צריך להיות לבן או צהוב בהיר. (ולא כחול , כתום , אדום או ירוק כפי שראיתי אצל כמה ערסים שמסתובבים בעיר) ,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
יש מנורות לד המתאימות לאור ברקס ואור קבוע ... משום שיש להן 2 מגעי + בתחתית ולא אחד, ממש כמו בנורת להט.

ואם יש מגע אחד כמו זה ? לא ניתן יהיה לקבל שני עוצמות ?

auto-part-led-car-lamp-s25-1156-5050-24smd.jpg

פורסם

תודה על התגובות.

אין אני מדבר על אור הברקס אשר דורש שני קטבים אלא על אור הברקס הנוסף אשר ממוקם מתחת לסמל.ImageUploadedByTapatalk1344261236.509496.jpg

• תוכן חדש...