Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מחפש] פחח טוב, אמין ומומלץ באיזור באר שבע

elizg26
שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכם חברי פורום,

אני מחפש פחח טוב, אמין ומומלץ באזור באר שבע והסביבה.

ברוב טיפשותי מישהו נכנס בי בקטנה בחלק הקדמי הימני ברכב ובמקום לעצור ולקחת פרטים מהעצבים קיללתי אותו והמשכתי בנסיעה.

כשהגעתי לבית נדהמתי מהתוצאה.

בכל מקרה להחזיר את הגלגל לאחור אי אפשר, אני אצרף תמונה בהמשך בשביל להמחיש את הפגיעה(לא רצינית לטעמי).

במידה ומישהו מכיר מקום מומלץ ואמין שלא קורע במחיר באזור באר שבע והסביבה אני אודה לו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ על מירו ממוסך מירו (יושב צמוד למוסך ריטס ברחוב הסדנא).

יש גם את פארק הרכב גבי.

בפורום הומלץ גם פחח השלום, וארמונד פחחות וצבע.

מציע לך פשוט לעשות סיבוב, ולקבל הצעת מחיר מכל אחד מהם. זה אולי קצת טירחה, אבל שווה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ על אלכסנדר, נמצא ליד זכוכית דרום (מאחוריו ליתר דיוק), אחלה בחור ועושה עבודה מעולה.

בניגוד למקומות אחרים הוא עובד בעצמו על הרכב.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ על אלכסנדר, נמצא ליד זכוכית דרום (מאחוריו ליתר דיוק), אחלה בחור ועושה עבודה מעולה.

בניגוד למקומות אחרים הוא עובד בעצמו על הרכב.

+1 הבחור מאוד ישר ואמין והוא ממש ברמה גבוה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...
+1 הבחור מאוד ישר ואמין והוא ממש ברמה גבוה.

סליחה על ההקפצה הזו, רק עכשיו נכנסתי לפורום עקב חוסר זמן.

הייתי אצל אלכסנדר, יתכן והוא מקצועי אבל קורע במחיר, רצה 900 שקל על ישור פח וצבע כשבמקומות אחרים הציעו חצי מהכסף ופחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא מה איכות העבודה שתקבל בחצי מחיר?

הכרתי אותו אחרי שקיבלתי הצעות מחיר הזוייות מ 2 פחחים (אצל אחד הייתי לקוח שנים) ודווקא הוא נתן הצעה הוגנת מאוד.

לאחר מכן בחנתי את העבודה שהוא ביצע ב 7 עיניים (לא על רכב שלי), אין תלונות ואין טענות.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא מה איכות העבודה שתקבל בחצי מחיר?

הכרתי אותו אחרי שקיבלתי הצעות מחיר הזוייות מ 2 פחחים (אצל אחד הייתי לקוח שנים) ודווקא הוא נתן הצעה הוגנת מאוד.

לאחר מכן בחנתי את העבודה שהוא ביצע ב 7 עיניים (לא על רכב שלי), אין תלונות ואין טענות.

הייתי לצורך העניין אצל ארמונד שדרש 500 ופחח השלום שדרש 600. כמו-כן הייתי אצל מישהו בדואי(לא פונקציה, אבל עדיין מקצועי מאוד, ראיתי כמה מהעבודות שלו) שרצה 250 ש"ח(נשמע מצחיק אבל זה מה שדרש).

לא אמרתי חלילה שהעבודה והתוצר הסופי של אלכסנדר לא טוב, רק אמרתי שהוא יקר ביחס למכה הקטנה שלי וגזר במחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...