Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו מגאן (כן כן רנו, צרפתי). הסיבה - מאד זול ולכן אפשר למצוא שנתון מתקדם, מהדגם החדש של אחרי 2004 - רכב מאוד בטיחותי - הדבר הכי חשוב במשפחתית. כמו כן יעלה ללא בעיות את ירושליים. אפשר גם אוטומט, גם ידני, ואפילו ידני 1400 אם רוצים לחסוך בדלק. עדיף שנתון 2006 ומעלה אם מצליחים למצוא בתקציב (לא חובה).

If you wanna turn, turn, don't brake

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים,

אני מתלבט בין 2 רכבים שעומדים בתקציב שלנו (20K) הראשון יונדאי אקסנט 2005, אוטומט, 130,000 ק"מ

יד 2. השני מאזדה לנטיס 323 2001, אוטומט, 95000 ק"מ, יד 2

מה עדיף- שנתון? קילומטראז'? יצרן?

תודה רבה

פורסם

תלוי אך ורק במצב ברכב.

אגב הרכב המשני שלי הוא יונדאי אלנטרה 2001 עם 130K הרכב אמין,פשוט ודיי חסכוני שילמתי עליה 17K לפני שנה,אני מאמין שעכשיו ניתן להשיג אחת במצב דומה באיזור ה14K.

Porsche 944 turbo

פורסם
רנו מגאן (כן כן רנו, צרפתי). הסיבה - מאד זול ולכן אפשר למצוא שנתון מתקדם, מהדגם החדש של אחרי 2004 - רכב מאוד בטיחותי - הדבר הכי חשוב במשפחתית. כמו כן יעלה ללא בעיות את ירושליים. אפשר גם אוטומט, גם ידני, ואפילו ידני 1400 אם רוצים לחסוך בדלק. עדיף שנתון 2006 ומעלה אם מצליחים למצוא בתקציב (לא חובה).

היה לך אחת כזו שאתה מדבר?

לי לא היה, אבל אני בחיים לא אמליץ על הקללה הזו.

היה לי 406, היא יחסית אמינה מאוד (חוץ מהגיר), עד גיל 13, יותר מ90% ממה שהיה לי בתא מנוע היה מקורי מהמפעל. (גם התמורה\מחיר היה מצויין!)

הצרפתיות של השנים האלו, לא מתאימות לארץ (אני מדבר רק על גיר אוטומט), 1001 בעיות, הבנאדם פה יפשוט רגל, וזה לא רק הגיר כמו שהדגשתי, זה המון בעיות.

מה שכן בעיה, שהאקסנטים והריו אמינות, אבל מצד שני קטנות וצפופות.

הייתי הולך על אלנטרה שמורה וטובה מהשנים האלה, או אפילו מאזדה לנטיס.

• תוכן חדש...