Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון לאופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם

אני חושב לעשות רישיון נהיגה לאופנוע שאני אוכל לסוע לבסיס כל יום (נסיעה של חצי שעה) .

יש לי רישיון לרכב כבר שנתיים. האם אני פטור ממשהו ?

תוכלו לומר לי מה המחירים? אשמח לקבל הצעות באיזור נס ציונה רחובות .

פורסם

אתה לא פטור כדאי לקבל פטור מתאוריה אתה צריך 3שנים רישיון לרכב רק בתנאי שתאוריה של הרכב עוד תקפה אבל עם עברו כבר בדיוק שנתיים אז לא לגבי מחירים נראה לי 80 אבל כל מקום זה שונה בהצלחה

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

עם כל הכבוד לקארספורום, אתה נמצא בפורום הלא נכון. תשובות מדוייקות תקבל פה.

וקבל טיפ; המנהלים לא מסמפטים אנשים שנכנסים בשביל לשאול שאלה ששאלו אותה עשרות פעמים בעבר (ותאמין לי ששאלו את השאלה שלך עשרות פעמים בעבר), אז אני מציע שתעשה חיפוש בפורום הנ"ל ותקרא לפני שאתה שואל. אחרת תקבל נעילה לשרשור, וחבל.

פורסם

yohai71 חברי הפורום באופן כללי לא אוהבים אופנועים אז זה ממש לא הפורום הנכון.

trynox אם אתה מדבר על אופנוע ולא איזה צעצוע מפלסטיק שנקרא קטנוע אז יהיה לך יותר זול לנהוג לבסיס מאשר לרכב על אופנוע.

רק תבדוק כמה עולה לך ביטוח ותבין את הבעיה.

אייל

פורסם
yohai71 חברי הפורום באופן כללי לא אוהבים אופנועים אז זה ממש לא הפורום הנכון.

...

מסכים, בגלל זה אני מפריד כוחות... חבר גם פה וגם בפולגז.

:wink:

• תוכן חדש...