Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש פחח שיעשה לי צביעה לטמבון הקדמי והאחורי בפולו .

כל מוסכי פולקסווגן המורשים לא בא בחשבון עקב מחיר מופרז של 1500-1700 לטמבון.

אני מחפש פחח מאזור המרכז עם אפשרות להדרים עד אזור אשקלון או להצפין טיפה עד חדרה-נתניה. אבל עדיפות לאזור ירושלים/מרכז.

גם מוסך אבי בר בראשון אני לא מעוניין בשל ניסיון מר בעבר .

יש עדיפות לפחחח שישתמש בצבעי DuPont

• ספונסר פורום
פורסם

תנסה אצל מוסך יש סגנון ברחובות.

מומחים לפחחות וצבע, מבצעים גם טיפולים לשחזור ולשמירה על צבע הרכב. נוסף על כך - הם מורשה סקודה, כך שניתן להסיק מכך על איכות עבודתם.

פורסם

יש פחח מעולה בראשון לציון.

נקרא "מוסך גולי" באזור התעשייה הישן, מספר פעמים שהייתי אצלו הוא עשה עבודה מצויינת, לא ראו בכלל שהיה משהו.

מאוד מומלץ!

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

כשצובעים טמבון פלסטיק יש לצבוע קודם עם מקשר .

כדי לחסוך בעלויות הצבעים משתמשים בחומרים זולים או שלא משתמשים כלל במקשר .

שים לב שיש הרבה מכוניות שהצבע על הפגוש מתקלף .

בקש אחריות לשנה נגד התקלפויות .

אם הצבעי מסרב זה אומר דרשני ...

• תוכן חדש...