Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום נסעתי (יונדאי גטס 2009) והופיעה לי נורת בצורת משפך וכתוב בה CHECK, עצרתי בצד

לאחר מכן היא נעלמה. יצאתי החוצה פתחתי מכסה מנוע הכל היה תקין חוץ מנוזל הבלמים, בו היה חסר טיפה.

שמתי נוזל בלמים.

עכשיו כמה שאלות, האם זה בסדר ששמתי נוזל בלמים, שהוספתי למה שהיה קיים, כנראה שזה לא מאותו הסוג שהיה לפני.

דבר שני, אמרו לי שזה לא אמור לקרות וכנראה יש צינור שהתפוצץ. יכול להיות? לא ראיתי נזילה וגם נסעתי בערך 30 קילומטר אחרי שהנורה נדלקה.

וגם האם הנורה הזאת מסמלת עוד דברים? הבנתי גם פליטת גזים או משהו כזה.

אשמח לתשובה,

נושא קצת רגיש בלמים, אשמח לדעה מהמומחים.

תודה רבה,

מתן.

פורסם

באיזו תדירות אתה בודק נוזל בלמים? אני שואל כדי לדעת האם זו ירידה במפלס שקרתה בבת אחת או שפשוט לא בדקת המון זמן,

לפעמים רפידות שחוקות גורמות לירידה במפלס נוזל הבלמים, את ההסבר לזה אני מקווה שמישהו מהמומחים ידע לתת יותר טוב ממני

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

מתי שהוספת נוזל בלמים הנורה נעלמה ולא נידלקה יותר? אם התשובה היא כן פשוט תמשיך ותעקוב אחרי המיפלס של הנוזל כי הוא לא אמור להיתרוקן עד כדי כך.

פורסם

אסור שיהיה חוסר בנוזל בלמים,אם המפלס יורד יש תקלה במערכת הבלמים וש לפרק 4 גלגלים במוסך ולבדוק היטב.

אם מנורה נכבתה לאחר הוספת נוזל הבלמים ,יתכן וזו הבעיה היחידה אחרת,יש לחבר מחשב /סורק תקלות לסריקת תקלות לרכב.

מנורת CHEK יכולה לדווח על תקלה כלשהי בניהול מנוע: חיישנים/הזרקת דלק ולפעמים גם תקלות הקשורות במערכת ההצתה (מניסיון רע :oops:).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפעמים רפידות שחוקות גורמות לירידה במפלס נוזל הבלמים, את ההסבר לזה אני מקווה שמישהו מהמומחים ידע לתת יותר טוב ממני

עם שחיקת הרפידות הבוכנה של הקליפר יוצאת יותר ויותר החוצה, על מנת להצמיד את הרפידה (שהופכת להיות דקה יותר) לדיסק בלם.

הנפח שהיה תפוס על ידי הבוכנה מתמלא בנוזל בלם, והמפלס שלו בכוסית יורד.

השינוי אמור להיות בגבולות הסימנים מינימום ומקסימום בכוסית.

מתן -

כשמפלס נוזל בלמים נמוך, בדרך כלל נדלקת נורת בלם יד.

נורת check engine מסמלת תקלה בבקרת פליטה/ניהול מנוע.

כך שלא נראה לי שיש קשר בין המקרים.

האם מפלס נוזל בלמים היה מתחת לקו המינימום? כמה נוזל היית צריך להוסיף?

• תוכן חדש...