Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן.. זה בדיוק מה שנאמר לי.

לפני חודש וחצי התניידתי מפלאפון, לגולן טלקום (מאוד מרוצה בינתיים)

בחשבון האחרון מופיע חיוב על סך 120 ש"ח על אינטרנט (:shock:)

שואל לפשר הדבר, נאמר לי שעברתי את ההגבלה של ה 2 גיגה - ואני כמובן לא יודע על זה שום דבר

אומרת לי הנציגה שנשלח לי סמס , אבל לא נשלח לי כלום. בדקה בדקה, ולבסוף אמרה

"אני רוצה לזכות אותך אבל לא יכולה בגלל שהתנתקת" - :shock::shock::shock::?:|

אני אפילו לא יודע מה להגיד בשלב הזה.. ביקשתי לדבר עם מנהל.. נראה מה יהיה.

אני שוקל לפנות גם לעיתונות, זו תשובה גרועה מדי. נראה מה יגיד המנהל

פורסם

זיכוי הוא עסקה שעושים דרך חברות האשראי.

ה"זיכוי" שהם עושים הוא וירטואלי, פשוט מחייבים אותך בפחות בחשבונית הבאה.

אתה יכול ועוד איך לדרוש זיכוי כספי ישירות לכרטיס האשראי בין אם מדובר בענק כמו פלאפון או חברה קטנה.

תקליט את השיחה, תבקש שמות מכל מי שניסה לעזור לך ושלח מכתב למשרד התקשורת \ נציג פניות הציבור של פלאפון.

פורסם

מדהים- בדיוק אותו סיפור היה לי עם אורנג'.

גם אני עברתי לגולן (גם אני מרוצה בינתיים)

חייבו אותי ב168 ש' מיותרים.

האמת- ויתרתי מראש. אין לי כוח להתחיל את השיחות המתישות איתם.

(ולא שאני מזלזל ב168 ש', זה כסף שבהחלט הייתי יכול לנצל טוב יותר מלתרום אותו לבן-דב).

אגב- קיבלתי ביום שישי הודעה מגולן שחייבו אותי יותר מידי בטעות בחשבונית הקודמת, ואני אזוכה החודש.

מה שעולה על דעתי, זה רק שבגלל שקניתי 2 סימים, ופחדתי להפעיל אותם בגלל השמועות, אז הפעלתי כמעט חודש אחרי שקניתי, והם חייבו אותי על חודש מלא בחודש שעבר.

כנראה שהם מתכוונים לקזז לי את הזמן הזה מהחשבון.

וזה- בלי שאפילו התקשרתי למוקד.

ימות המשיח???

ועוד אגב- בינתיים (מבדיקה און ליין באתר האינטרנט של חברת כרטיסי האשראי), הם לא חייבו אותי בכלל החודש, נכון להיום בבוקר...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מעל גבול מסויים (דומני 100 ש"ח) הזיכוי חייב להיות ישירות לחשבון האשראי.

נראה לי שאורנג' תפסו פטנט חדש: בעבר קו שנוייד היה מקבל מספר זמני באורנג' לצורך ההתחשבנות. בניודים האחרונים שלי הקוים פשוט נעלמו מאתר, בלי מספרים זמניים. יתכן שמסיבה זו יש לפקידה איזה קושי בביצוע הזיכוי.

תלונה למשהת"ק היא בדיוק מה שאורנג' מבקשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...