Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חבר'ה

אני מעוניין לשמוע את דעתכם על רכב שמצאתי בלובינסקי טרייד בפ"ת.

מדובר ב-307 2008 מדגם CHICE. פרטית עם 41K

הדו"ח בדיקה הוא של לובינסקי.

מנוע קרור -לבדוק תצרוכת שמן

סרן קידמי/מערכות היגוי-שחיקת צמיגים,נזילת שמן קלה ממערכת הידראולית,

גלגל הגה אינו ממורכז,לתקן זווית ומערכת איזון

שילדה

ליקויים בעלי משמעות נמוכה-תיקוני פח וצבע,תיקוני תאונות בגוף.

ליקויים בעלי משמעות שולית-גומיות לדלתות וחלונות פגומות,כיפוף בפגוש/תיקון/החפלנ,לחיצות בפח,פגמים בצבע.

מערכת בלמים-צלחות שחוקות,לפרק גלגלים ולבדוק ABS

צמיגים-קידמיים פגומים,אחוריים בינוניים.

מחוונים-ביקורת שרות דולקת לבדוק במוסך.

גיר-נקישה קלה בשילוב הילוכים,נזילת שמן קלה בתיבת הילוכים הזעה

בקיצור הרכב ניראה שעבר עליו,אבל לא ניראה שמשהוא יוצא דופן נכון?!

לובינסקי נותנים שנה אחריות כללית וישור קוו מלא של הרכב.

אני ישמח לשמוע את דעתכם...

שבת שלום

פורסם

לדעתי תבקש מהם התחיבות שבמקרה שאתה לוקח לבדיקה מטעמך ויש ממצאים של שלדה ו/או מנוע ו/או גיר- הם משלמים לך את החזר עלות הבדיקה.

מציע לך לקחת את הרכב למכון בדיקה שלא ברדיוס שקרוב לסניף של לובינסקי טרייד.

לאחר מכן, קח את תוצאות הבדיקה למוסך שמתמחה בפיג'ו, יש לך מספר מוסכים שמומלצים כאן בפורום, נדמה לי שיש מוסך בשם שאפט באזור רח' המסגר.

קח את הצעת המחיר לתיקון ללובינסקי ותבקש מהם להפחית את מחיר התיקונים ו/או לחילופין שיתקנו במוסך שלהם.

בהצלחה

פורסם

אמנם כבר כתבתי כמה פעמים אבל אכתוב שוב.

מנסיון עם לובינסקי טרייד פ"ת, אין רכבים עם תאונות שילדה במגרש ולא מגיעים לשם רכבים עם מנוע גמור.

אנשי מכירות לא מי יודע מה מקצועיים שם, אבל שוב, מנסיון, זה לא מגרש של חאפרים.

את הליקויים שמתגלים בבדיקה הם מתקנים במוסך הראשי בבני ברק.

את הרכב שאני קניתי מהם הם שלחו ל"השבחה" במרכזי בבני ברק, שם גילו עוד כמה דברים קטנים שלא התגלו בבדיקה וקיבלתי בסוף דו"ח מפורט עם כל מה שהוחלף.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

גם אני התרשמתי שהחבר'ה שם די מקצועיים. יש להם רצון עז לשנות את המיתוג של הצרפתיות בשוק היד שניה.

לדעתי הם יתקנו לך את הליקויים ואתה תצא מרוצה.

תתמקח איתם.

בהצלחה

פורסם

אל תתרגש, בסה"כ בדיקה טובה מאוד. בשורה התחתונה צריך להחליף צמיגים (רביעייה) ואח"כ לבצע כיוון פרונט.

כדאי לבדוק את הבלמים, אם כי לא ברור איך קובעים שהצלחות שחוקות ללא פירוק הגלגל. תתעקש לבדוק את הבלמים במסגרת יישור הקו שהם מציעים.

בכל מקרה, נשמע אחלה רכב, וגרסת ה"שיק" נאה מאוד בעיניי.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
אמנם כבר כתבתי כמה פעמים אבל אכתוב שוב.

מנסיון עם לובינסקי טרייד פ"ת, אין רכבים עם תאונות שילדה במגרש ולא מגיעים לשם רכבים עם מנוע גמור.

אנשי מכירות לא מי יודע מה מקצועיים שם, אבל שוב, מנסיון, זה לא מגרש של חאפרים.

את הליקויים שמתגלים בבדיקה הם מתקנים במוסך הראשי בבני ברק.

את הרכב שאני קניתי מהם הם שלחו ל"השבחה" במרכזי בבני ברק, שם גילו עוד כמה דברים קטנים שלא התגלו בבדיקה וקיבלתי בסוף דו"ח מפורט עם כל מה שהוחלף.

מסכים לגמרי. מהניסיון שלי אתם באותה הסוכנות, ועם בדיוק אותם השלבים (סוכנים נחמדים אך לוקים בידע, בדיקה, השבחה, תיקון גם דברים שלא הופיעו בבדיקה וכו...).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...