Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בת זוגי נוהגת ביונדאי אקסנט שנת 96 3 דלתות , במהלך הנסיעה היא הרגישה רעש מתמשך מהרכב אשר נשמע כאילו מגיע מכיוון המנוע . כאשר היא עצרה בצד ופתחה את הדלת הרעש הפסיק , שהיא הסתכלה סביב היא ראתה את החלק שאתם רואים בתמונה על הכביש . אני לא מכיר את החלק ושכן שעזר לנו לבדוק מתחת לאוטו ( היה מכונאי בעבר הרחוק ) לא הבחין בבעיה כלשהי .

האוטו נוסע בסדר גמור , אולי יש רעש קטן מהאוטו מכיוון הגלגל אבל אני לא סגור על זה

בכל מקרה אשמח לזיהוי , או שמא מדובר סתם בחלק שהיא ראתה על הכביש במקרה

תודה מראש

לירן

IMG_1772.jpg

פורסם

לא , לא הבטנו שם

אם וכאשר מדובר בחלק הזה , האם הוא צריך להיות מבפנים או מעל הבולם.. ולאן החלק המשונן מחובר ? זה נראה כאילו החלק המשונן אמור לתפוס משהו שמסתובב (לדוגמא כמו מנגנון של חלון )

פורסם

יכול להיות שבחלק המשונן עובר החלק העליון כלומר קצה הבולם אבל שוב, זוהי רק השערה שלי ולכן אני ממליץ להביט שם גם מלמטה וגם מלמעלה ולראות בשני הצדדים אם קיים חוסר של חלק שכזה.

• תוכן חדש...