Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי.

תודה.

שתי שאלות חדשות:

1. האים מישהו מכיר את "צמיגי נעים את יחזקל" ברחובות?

2. יכול להיות שתהיה לי אופציה לקחת צמיגים בהנחה, מה שאומר שאני יכול לקחת צמיגים קצת יותר יקרים. יש המלצות לצמיגים של מישלן\ ברידג'סטון עד 500 ש"ח?

שוב תודה לכולם :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

יש בפנצ'ריה הזאת BRIDGESTONE B250?

אם יש, והמחיר מתאים, אני ממליץ עליהם.

הצמיגים הגיעו כמקוריים במספר רכבים (מזדה 3, אקסנט), חבר טוב שלי כבר שנתיים נוסע עליהם באימפרזה 2 ליטר ומרוצה מאוד.

מישלין יהיו צמיגים ירוקים ENERGY SAVER. אני לא מאמין שיכנסו לתקציב, אבל הם בהחלט טובים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ok, חזרתי עכשו מסיבוב פנצ'ריות ומרוב מעשי אישות שבצעו לי ברא נראה לי שאני בהריון

הציעו לי את הצמיגים הבאים:

בריג'סטון my01 ב475 ש"ח לצמיג

kenda konet plus KR23 ב350 ש"ח

Pirelly P6 בני שנה ב450 ש"ח

Maxxis MA1 ב300 ש"ח

2 פאנצ'רמאכרים נשבעו לי שהמאקסיס והקנדה זה הצמיגים הכי טובים בעולם.

אני רוצה צמיגים טובים. יש פה משהו שעונה להגדרה הזו או להמשיך לחפש?

קונטיננטאל קונטאקט 3 פשוט אין באזור רחובות (יש רק מתחילת 2001)

פורסם

מה יהייה עם שגיעות כתיב? (התיקונים רלוונטיים וחשובים להבנה- לא סתם מקפיץ!)

הקונטיננטאל מתחילת 2011 והקנדה זה kenda komet

פורסם

הייתי קונה PIRELLI P6 טרי וגומר עם הסיפור.

מקום שני ברשימה שלך - BRIDGESTONE MY01. הצמיג הזה מיוצר ונמכר בעיקר בדרום אפריקה, אינדונזיה, מלזיה וכדומה.

יש לו סוליה שמזכירה צמיגים ספורטיבים.

בסך הכל צמיג טוב.

את KENDA הייתי פוסל בכלל.

MAXXIS צמיג בינוני,והדגם הזה הכי בסיסי שלהם. הצמיג מתאים למי שמחפש בעיקר מחיר, בדומה ל FALKEN, רק ש FALKEN ZE912 עדיף וגם קצת יותר יקר.

עכשיו בעניין המחיר - תרחיק לרמת גן, ל"צמיגי שואף", הם מוכרים P6 ב 395 ש"ח, רק תתקשר קודם ותבקש שיזמינו את הצמיגים לפנצ'ריה. מדובר מניסיוני מפנצ'ריה טובה.

http://tires4u.co.il/default.asp?iGarageID=56

תשקול שוב את TOYO CF1 ברצינות, באותה הפנצ'ריה ברמת גן הם עולים 400 ש"ח.

לחלופין אתה יכול להתעניין בצמיג ישיר פ"ת בקשר ל KLEBER HP3, פנצ'ריה די זולה עם בחר גדול של צמיגים.

המחירים שקיבלת באיזור רחובות יקרים, ושווה להתרחק עד לרמת גן או פ"ת.

האם התקשרת ל"צמיגי מוריס" בבית עובד?

http://tires4u.co.il/default.asp?iGarageID=56

ישנה עוד פנצ'ריה יחסית קרובה אליך , תבדוק גם:

http://tires4u.co.il/default.asp?iGarageID=18

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הברידג'סטון טוב, אבל השאלה אם הוא יהייה טוב לי. אני בטוח שיש לו אחלה אחיזה, והוא מוגדר למהירויות גבוהות. הוא לא יהייה קצת נוקשה מידי? לא ישחק לי מהר מידי? אני מכיר שכל דבר שמריח כמו ספורטיבי זה משאבת כסף. טוב לביצועים בטווח הקצר, אבל לא לטווח הארוך.

אם הייתי מוצא פירלי טרי ב450 ש"ח לא הייתי שואל שאלות- הייתי מפרסם פוסט תודה ומודיע שקניתי 4 צמיגי פירלי :)

"נעים" המליץ לי על המקסיס.

לבית עובד לא הגעתי (ואני לא יודע אם יצא לי להיות באזור בזמן הקרוב- אני נמצא דרומית לרחובות ואין לי יותר מידי זמן בשבועיים הקרובים)

רמת גן קצת רחוק לי. רק הדלק מלעמוד בפקקים יקפיץ לי את המחיר באיזה 30 ש"ח לצמיג (חישבתי :) )

אני חושב שאני אחכה עוד שבועיים עד שאני אחזור לצפון (טבריה). אני מכיר שם כמה פנצ'ריות סבירות, אולי יהייה לי מזל.

פורסם

תהיה מכון לזה ש P6 מיוצרים אולי בסין.

לא כזה משנה במיקרה של פירלי.

פורסם

אני לא מבין אותך, קיבלת תשובה ממוקדות ולעניין מחברי פה בפורום, כולל התפלפלות לגבי השוואה בין ירוק לספורטיבי ואיזה חברות מומלצות ולבסוף אתה מדבר על מקסיס?

למה?

ב450 ש"ח לצמיג במידה הזאת אתה יכול לרכוש מהשורה הראשונה של הצמיגים, יוקוהומה, גודייר, קונטיננטל, אפילו יש ב490 ש"ח את האנרג'י של מישלין... ( לא שהוא יותר טוב מהאחרים סתם להראות את הקצה העליון של הקטגוריה) .

ולגבי הנסיעה לטבריה, בתור מישהו שגר בראשון לציון ומגיע בסופי שבוע לעמק יזרעאל למשפחה אני יכול להגיד לך שגם אני הופתעתי אבל דווקא במרכז תוכל למוצא מבחר גדול של צמיגים, טריים יותר ( ככל הנראה מפני שכמות כלי הרכב יותר גדולה ולכן גם התחלופה) ובמחירים שלרוב טובים בהרבה מאשר מה שתוכל להשיג בעפולה - בית שאן- טבריה - נצרת.

פורסם

אני לא מכיר את מקסיס ובגלל זה שאלתי.

וגם כתבתי שדי ניסו לעבר אותי עם שטויות- מה שאומר שאני יודע שההצעות שלהם היו שטויות.

הבעיה שלי שבזמן הקרוב אני נמצא בטווח קרוב לרחובות- בילו, ובפעם הבאה שיהייה לי זמן לנסוע לאנשהו (רק ביום חמישי הבא) זה לטבריה. אני יכול לעצור צפונית לת"א- רצוי חדרה (אם יש שם משהו טוב)

וכמו שכתבתי- הלכתי למוסכים שהמליצו לי עליהם, ולא היה להם לא יוקוהמה, לא טויו ולא קונטיננטאל. רק פירלי ישנים, ברידג'סטון יקרים וזבל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז בסוף קניתי את הטויו CF1 בפנצ'ריית שואף ברמת גן.

אחלה פנצ'ריה, התיקנו הכול תוך זמן קצר, היו נחמדים ועלה 400 ש"ח לצמיג.

אגב הצמיגים- 3 מהם יוצרו בפברואר 2012 ואחד בנובמבר 2011 :) ממש חמים מהתנור.

נכון לעכשו עברתי איתם כבר 300 ק"מ- אין לי יותר מידי למה להשוות, אבל הם טובים יותר בכול פרמטר ביחס לצמיגים הישנים שלי, אז בינתיים אני מרוצה.

• תוכן חדש...