Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אם אתה מרגיש עינוי בכך שהספארק לא סוחבת- קנה איביזה.

לגבי השאלה איזה דגם לקנות, אני מניח שגם ה- 1.4 יעשה את העבודה טוב יותר מהספארק, קח בחשבון שזה מנוע מיושן וכו'.

לגבי צריכת דלק של מנוע טי.אס.איי. לדעתי כל עוד אתה לא תסחט את הדוושה, צריכת הדלק תהיה סבירה ביותר.

אני אומר זאת כמי שהיה בעלים בעבר של סקודה אוקטביה 1.8 טי.אס.איי. בנסיעה רגועה מחוץ לעיר, הרכב היה מגיע ל- 1:14 ואף מעבר לזה.

בהצלחה

פורסם

מצחיק אותי לקרוא "מנוע מיושן".... מה מיושן בו? זה שהטכנולוגיה של הTSI מתקדמת יותר גם מתבטא בכך שהרכב עולה 40 אלף יותר! האיביזה במבצע עם תג מחיר נורמלי לרכב חדש, רכב זריז, מרווח משמעותית מפאביה, צריכת דלק טובה, ההיל הולד גאוני ולטעמי מהווה תמורה מצויינת למחיר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

רגע, המבצע שיש עכשיו על האיביזה ב73K זה על הדגם 1.4?

מישהו יודע איך התנאי תשלום? אפשר טרייד אין?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

שאלה נוספת: איך עובדת הפרוצדורה של מכירת רכב חדש\טרייד אין עם הוא משועבד לבנק?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...