Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אז ככה אני רוצה להשאיר את הפאנל המקורי הרמקולים ברכב מקוריים לפי מה שהבנתי מהבעלים הקודם יש קומפוננטים מקדימה

אבל הם ממש חלשים לי .

אני לא מחפש רק רעש מחפש איכות בבקשה המלצה על רמקולים קדמי ואחורי ללא מגבר !!!!

חייב לציין שיש לי ברכב השני קדנס ואני מאוד מרוצה מהם רמקולים באיכות נדירה השאלה מאיפה ניתן להשיג בארץ ?

פורסם

היבואן זה "אמריקה ושיווק" נמצא בירושלים, בתלפיות. עם אתה רוצה עוד פרטים יתן לך בפרטי. אני עובד לא רחוק מהם ומכיר אותם טוב. אישית הרמקולים של קדנס לא הבחירה שלי.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

206CC לא אוטו מעולה למערכת... (הבנתי תעניין אחרי שקניתי את האוטו)

הזווית בדלתות הקדמיות הפוכות והפלסטיקה של הדלתות רועשת.

בכסאות מאחורה יש 4אינץ ולפי מה שזכור לי אין מקום לחתוך...

סאב מאחורה בבאגז לא מומלץ הגג שברירי ביותר, יש אפשרות לשים סאב מתחת לכסא.

עכשיו הפתרונות:

בקשר לזוויות הפתרון הקל זה לנסר קצת את הזווית כמה שאפשר כדי שיהיו לפחות ישרים (עדיין לא המצב האופטימלי)

אם יש לך זמן להתאמץ יותר תעשה בניה לא כזה מסובך באוטו הזה.

הרעשים בדלתות תפתח אותם וכל מקום שיש מגע בין פלסטיק לברזל תדביק ספוג.

רמקולים אחוריים אין פתרון חוץ מלכוון את המערכת שלא ישמעו יותר מידי חזק את הרמקולים האוחריים...

לגבי המלצה לרמקולים,

את הרדיו דיסק הייתי מחליף הוא לא מספיק חזק ולא מספיק איכותי (אני החלפתי אותו)

ולגבי איזה קומפוננט לשים מקדימה תלך למפגש ותקשיב לכמה - מומלץ שיהיה קומפוננט נציל ושלא דורש יותר מידי הגברה(כמובן שזה תלוי באיזה סגנון של מוזיקה אתה שומע).

רמקולים אחוריים לא הייתי משקיע הייתי נשאר עם מה שיש.

• תוכן חדש...