Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבילה עם פנסי ערפל שנעצרה במכס תחת אי אישור משרד התחבורה לייבא את הפריט.

לטענת משרד התחבורה פנסי הערפל אסורים לייבוא כי לא מוטבעת עליהם האות E.

לאחר מספר בירורים שעשיתי עם אנשים שעוסקים בתחום התחבורה בארץ, שמעתי יותר מפעם אחת שהחוק הזה תקף רק לגבי פנסי חזית ראשיים ולא לגבי פנסי ערפל. יש אמת בדבר?

ניתן למצוא סימוכין כלשהם כדי לאמת או לשלול את הצורך בהטבעת ה-E על פנסי ערפל?

במידה ולא אקבל את האישור, בסוף השבוע הקרוב אני אמור להתחיל לשלם על הפנסים דמי אחסנה, מה האופציות שלי כדי להיפטר מהפנסים כמה שיותר מהר?

אם אקבל כאן תשובות עוד היום, מחר בבוקר כבר אסע למשרד התחבורה (אם יש תקווה לאשר את ייבוא הפנסים) או למכס (כדי להיפטר מהם...).

אשמח לכל עזרה בנושא.

אבירן.

פורסם

הדרישה קיימת לגבי כל פנסי הרכב. יחד עם זאת, האכיפה מתבצעת בעיקר עבור פנסי חזית ראשיים.

פורסם

בהנחה ולא ניתן לקבל את האישור, מה כן באפשרותי לעשות?

ביקשתי לפצל את החבילה ולקבל את כל הפלסטיקה שמסביב לפנסים ואת צמות החשמל - התנערו ממני בהמון דרכים, ויתרתי.

כרגע אני רוצה רק לא להתחיל לשלם על אחסנה. מה אני יכול לעשות? לשלוח לגריסה? להחזיר בחזרה לחו"ל?

איך אני עושה את זה? במכס כמובן אף אחד לא עונה לטלפון כבר שבועיים+.

• תוכן חדש...