Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג טרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קוראים לי גיל, אני מחפש רכב באזור ה 40-50 אלף ש"ח.

רכב שיהיה חסכוני בטיחותי ואמין.

** חשוב שהרכב יהיה אוטומט ויהיה לו תא מטען מספיק גדול לאחסן עגלת תינוק.

תודה רבה על העזרה.

גיל רובין

פורסם

בתקציב הזה אפשר למצוא ברוב חברות הליסינג קיה ריו או יונדאי אקסנט, לפי מה שאני זוכר לאקסנט יש 6 כריות אויר ולריו רק 2 (עד לתחילת 2009 בכל אופן) ולכן כדאי להעדיף את האקסנט.

שתיהן סופר מיני עם בגאז' שלא מצטיינות בשום דבר מיוחד למעט מחירי רכישה זולים.

השנתונים הרלוונטיים הם 2009 ואולי אפילו 2010 במבצע אצל אחת מחברות הליסינג.

אפשרות אחרת אבל ברכישה מפרטי ולא מליסינג/השכרה היא הונדה ג'אז, מיקרוואן מרווח למדי וגם חסכוני, בגלל הביקוש והיד הפרטית תצטרכו להתפשר על שנתון שהוא 2005 או 2006.

על אותו רעיון ניסאן נוט מ-2006 או 2007 שמציע בערך את אותם מאפיינים רק פחות חסכוני עם מנוע 1.6.

אם אתם רוצים משפחתית פול סייז אז אפשר לבדוק את ניסאן טידה, מתאימה בהחלט לזוג עם ילד או 2 (אבל לא יותר כי המושב האחורי מעט צר), בעלת תא מטען גדול מאוד וידועה כאמינה וחסכונית יחסית למתחרות. שנתון רלוונטי 2008.

בהצלחה.

פורסם
שלום לכולם,

קוראים לי גיל, אני מחפש רכב באזור ה 40-50 אלף ש"ח.

רכב שיהיה חסכוני בטיחותי ואמין.

** חשוב שהרכב יהיה אוטומט ויהיה לו תא מטען מספיק גדול לאחסן עגלת תינוק.

תודה רבה על העזרה.

גיל רובין

שלום גיל,

קיה ריו היא אכן אופציה שכדאי לשקול לאור הדרישות שציינת. במסגרת תקציבך תוכל למצוא רכבים משנתון 2009 שסיימו עסקת ליסינג ואם מדובר ברכב שהיה בצי ההשכרה אז בהחלט ייתכן שברף העליון של התקציב תוכל למצוא רכבים מסוף שנת 2010, כלומר רכב שעדיין נמצא באחריות יצרן. דגמי 2010 של הריו מגיעים לרוב עם 6 כריות אוויר כך שרמת הבטיחות טובה ותא המטען בוודאי יספיק לעגלת תינוק.

אני הייתי ממליצה לך לבדוק גם את רנו מגאן. מדובר במשפחתית מאוד בטיחותית, עם 6 כריות אוויר. בנוסף תא המטען שלה גדול והמושב האחורי מרווח. במסגרת הסכום שציינת תוכל לרכוש אחת ממודל 2009 עם מעט קילומטרים, מה שכמובן יתרום לאמינות בטווח הרחוק.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...