Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לפני שהעיסקה נסגרת רציתי לשאול מה אפשר להוציא מהסוכנות?

הנסיעת מבחן שלי ביום חמישי ואז ההחלטה.. ניסיתי לבקש גלגלי מגנזיום במתנה או חיישני רוורס והמוכרת לא הסכימה להוסיף כלום "אני לא יכולה גם ככה המחיר זול"

ראיתי פה בפורום שאנשים כן הצליחו להוציא דברים, איך?

חיישני רוורס תאכלס עולים בחוץ 400 שקל, שווה לריב על זה?

עוד טיפים ממש לפני הרכישה?

תודה

פורסם
ממש לפני שהעיסקה נסגרת רציתי לשאול מה אפשר להוציא מהסוכנות?

הנסיעת מבחן שלי ביום חמישי ואז ההחלטה.. ניסיתי לבקש גלגלי מגנזיום במתנה או חיישני רוורס והמוכרת לא הסכימה להוסיף כלום "אני לא יכולה גם ככה המחיר זול"

ראיתי פה בפורום שאנשים כן הצליחו להוציא דברים, איך?

חיישני רוורס תאכלס עולים בחוץ 400 שקל, שווה לריב על זה?

עוד טיפים ממש לפני הרכישה?

תודה

תנסה חיישני רוורס + מיגון (קודנית וכיו"ב). יחסוך לך ביחד איזה 1,000 ש"ח.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
אני לא הצלחתי להוציא מהם כלום.

פשוט היו בונקר.

כנ"ל - לא היו מוכנים לתת אפילו חיישנים (ואני יודע להתמקח)

פורסם
תנסה חיישני רוורס + מיגון (קודנית וכיו"ב). יחסוך לך ביחד איזה 1,000 ש"ח.

היום לא נותנים קודנית , רק איתורן סייב.

באיזה סוכנות אתה רוכש את הרכב?

פורסם

אם לא נותנים, סימן שזאת הנחייה מלמעלה כי במחירי מבצע מתח הרווחים מאוד נמוך. תעשה חשבון אם שווה לך להפסיד עיסקה שאתה רוצה בגלל חיישני רוורס שעולים כמה גרושים. אין דבר שסוכני מכירות רוצים יותר מאשר למכור ואם אמרו לך שאי אפשר אז כנראה שבאמת אי אפשר. בכל מקרה, תצליח להוציא מהם או תשלם תוספת - חיישני רוורס זה דבר מאוד מומלץ. תוציא כמה מאות שקלים תוספת אבל תוכל לחסוך הרבה יותר על תיקוני פחחות, פגושיםן או פנסים שתצטרך להחליף בחניות לא זהירות.

פורסם

אני קונה בסוכנות באשדוד למרות שבת"א יותר קרוב לי לבית אבל כבר התחלתי שם אז אני אמשיך

הסוכנת (מירית) פשוט בונקר לא נותנת שום דבר

לפי העצה בפורום אני אעשה חיישני רוורס בחולון באמת, בשטיפת מכוניות בסימול באשדוד אמרו לי 400 שקל ובסוכנות סקודה בערך 750

בקשר קודן נראה לכם שזה באמת שווה את זה? הרי זה מכשיר שעושה המון בעיות, נתקע, כפתורים גרועים וזה לא עוזר נגד גנבה ועד כמה שידוע לי הביטוח לא דורש את זה אז בשביל מה צריך אותו?

בקשר לגלגלי מגנזיום כמה זה עולה בחוץ והאם שווה לעשות את זה דרך הסוכנות? נראה לי שזה ממש מוסיף למראה של הרכב שגם ככה הוא מכוער :p

פורסם

תבדוק לפני ההתקנה איזה חיישני רוורס נותנים ב150 ש"ח, ואת איכות ההתקנה. עברתי שם לפני כמה שבועות מקום לא מאורגן.

• תוכן חדש...