Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום ,

היום הגיע הסים של גולן לאחר חמישה ימים .

הפעלתי אותו באתר ומה עכשיו ? רשום שהניוד מחר בבוקר , אז מתי להכניס את סים של גולן למכשיר ?

רשת פלאפון עדיין זמינה כרגיל , מה עושים ?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

נכון מאוד , היום בבוקר המספר נוייד בהצלחה , הכל עובד טוב בינתיים .

תודה לגולן

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

למי שמחפש למה לא להצטרף להוט מובייל

יש להם בעיות קליטה קשות כמעט בכל הארץ,המכשיר שלי תומך 850 כל שלא הייתה אמורה להיות בעיה אבל היא הייתה. הטלפון לא היה מקבל שיחות והודעות. כנראה הביעה היא בכך שחלק מהזמן המכשיר נמצא על משדרים שלהם וחלק מהזמן הוא נודד לפלאפון. המעבר הזה לא מתבצע חלק והרבה פעמים המכשיר נשאר ללא קליטה. ראו הוזהרתם. אני עזבתי אותם לרמילוי שכידוע פשוט משתמש ברשת של פלאפון וכל הבעיות נפתרו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

להוט אכן יש בעיות קליטה, לפעמים המכשיר פשוט לא זמין ככה סתם ומתקבלת הודעה שהקו אינו מחובר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לכל מי שיש לו בעיות קליטה בהוט, אני אחזור על מה שאמרתי כבר 10 פעמים, תעשו בחירת רשת ידנית, תבחרו ברשת פלאפון ואין בעיה

פורסם

אני אשתף אתכם באיזה תחושה מאז שעברתי לגולן.

כל מי ששירת בצהל במקום עם משמעת קפדנית מכיר את התחושה המוזרה של "מה, מותר לי לעשות מה שאני רוצה?" מיד לאחר השחרור מצה"ל.

3 שנים אתה מסתובב עם תחושת מועקה/ דאגה תמידית של, איפה הנשק? איפה הפק"ל? מתי המסדר? מוכנים להקפצה? איפה הגומיות של המכנסיים? הנעליים מצוחצחות? וכו'.

פתאום אתה משתחרר ולא מבין מה זה החופש הזה? מה, מותר לעשות הכל? אין הקפצה הלילה? :lol:

אז זאת בדיוק התחושה מאז שזנחתי לאנחות את אורנג' ועברתי לגולן.

הללויה.

יחי החופש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל מילה בסלע, בגירה!!

זו תחושת חופש נפלאה והכי טוב שאני יודע שאין הפתעות ודפיקות בסוף החודש, 99 זה 99.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מכיר את זה,כמה כייף..

SMS יאללה נחפור כמה אותיות שארצה בהודעה אפילו אם ישלח ב-2 הודעות :)

חברים בחו"ל: עלי..אני אתקשר אליכם תרגישו חופשי לעשות צינטוק.

בהחלט תענוג,

מה גם שסוף סוף אין לי בעיות קליטה בבית מהרגע שזנחתי את פלאפון.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
אני אשתף אתכם באיזה תחושה מאז שעברתי לגולן.

כל מי ששירת בצהל במקום עם משמעת קפדנית מכיר את התחושה המוזרה של "מה, מותר לי לעשות מה שאני רוצה?" מיד לאחר השחרור מצה"ל.

3 שנים אתה מסתובב עם תחושת מועקה/ דאגה תמידית של, איפה הנשק? איפה הפק"ל? מתי המסדר? מוכנים להקפצה? איפה הגומיות של המכנסיים? הנעליים מצוחצחות? וכו'.

פתאום אתה משתחרר ולא מבין מה זה החופש הזה? מה, מותר לעשות הכל? אין הקפצה הלילה? :lol:

אז זאת בדיוק התחושה מאז שזנחתי לאנחות את אורנג' ועברתי לגולן.

הללויה.

יחי החופש!

כל מילה בסלע, בגירה!!

זו תחושת חופש נפלאה והכי טוב שאני יודע שאין הפתעות ודפיקות בסוף החודש, 99 זה 99.

בהחלט כל מילה בסלע!! גולן טלקום בהחלט המרענן הרישמי של הקיץ:-D.

פורסם

אופיר, כשאני עושה חיפוש בבחירת רשת ידנית (קו בהוט מובייל) כדי לבחור בפלאפון, מופיע לי לאחר חיפוש:

hot mobile

hot mobile

cellcom

il orange

wm

jawwal

כפי שאתם רואים, יש לי פעמיים הוט מובייל. אין רשת פלאפון. איך אני בוחר בה כדי למנוע בעיות קליטה בהוט מובייל?

אם זה משנה- מדובר במכשיר נוקיה פשוט כמו שנמכר אצל רמי לוי (c2-01).

תודה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אינך יכול לדעת איזה משני הראשונים הוא פלאפון ואיזה הרשת העצמאית של הוט.

אין באיזור שלך גולן\IL-08?

ולמי שלא מכיר - שתי הרשתות האחרונות הן הרשתות הפלסטיניות (ג'ואל הותיקה ווטאניה הצעירה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...