Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מברוק! סוף סוף הבאת סאבוופר על רמה אחרי כל כך הרבה זמן שרצית אותו, תתחדש.

בזמן האחרון חשבתי על משהו אחרי שייצא לי לעבוד עם L7.

מה יישמע יותר חזק. L7 בתיבה כמו של גי'נו למשל, או דאבל פP3 עם פורטים מלבניים?

דאבל P3 עם הגברה מתאימה וחיזוקי חשמל ישמעו יותר חזק. (תלוי בתיבה יכול להיות ההפך גם)

דיויד כן,אני מעדיף פורט צינור..

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ררררררר....

עוד שנה וקצת ( אחרי צבא ) אני מתכנן על אחד או שתיים כאלו.....

תתחדש ותהנה פשוט מפלצת הדבר הזה!! :)

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

מפלצת זה צנוע..הפעלתי אותו היום באוטו...המנעול של הבגז' בקושי נפתח :p

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

ג'ינו חבל שלא באת היום לחולון עשינו מדידת SPL היה מעניין לראות כמה הוא יוציא.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
ג'ינו חבל שלא באת היום לחולון עשינו מדידת SPL היה מעניין לראות כמה הוא יוציא.

נורא רציתי להגיע,אבל התקנתי היום את הסאב ומגבר נוסף,וניהיה לי קצת רעש אלטרנטור אני צריך לסדר.

בכל מקרה,הסאב נישמע ממש ממש ממש חזק לא ציפיתי לזה. הפעלתי הזעקות על ווליום 18..בכל מקרה,ממה ששמעתי אני מרגיש שהפורט קצר מידי מכוון בערך לאזור ה50..צריך להאריך אותו מעט..אני לא ממצה את הסאב בכלל עם התיבה הזאת,אבל לבנתיים מעולה לי.

ג'ינו.

פורסם

עדכון קטן,אתמול בלילה עשיתי ישיבה באוטו שמעתי המון שירים להגיע לתוצאה טובה והסאב היה חזק מאוד מאוד,אבל היה חסר משו אתם מכירים את זה...בקיצור היום בבוקר ניכנסתי להגדרות בHU וראיתי שהסאב חתוך על 125 בHU :oops: :oops: בגלל זה הוא היה נישמע לי לא פאנצ'י וחזק כמו שצריך..חתכתי אותו עכשיו על 50 כמו שהתיבה מכוונת..מה אני יגיד לכם העוצמה כאילו והשתלשה לה!! שומעים הרבה יותר הרבה יותר חזק!!!

חלום..אני יעלה סרטון בקרוב.

• תוכן חדש...