Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מקדח במסור ג'קסון -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בירשותי מסור ג'קסון

אני לא יודע איך קוראים למה שאני רוצה להחליף (מקדח\סכינים\מוט) אז תיסלחו לי על הבורות.

אני רוצה להחליף את המוט את המקדח\מוט\סכין אבל אני לא יודע איך להוציא ולהחזיר אותו.

לסכין שמורכבת כרגע יש שינים גדולות אם רווחים גדולים בניהם, והיא בטח מתאימה לחיתוך עץ גס.

אני רוצה להרכיב סכין אם שינים קטנות וצמודות לחיתוך פלסטיק (טמבון בעובי שני סנטים).

אשמח להסבר נכון ובטיחותי מבעלי ניסיון.

זה המסור שיש לי -

I259103.jpg

תודה מראש.

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=YzpExustLD0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עריכה:

עכשיו שמתי לב שמדובר ב2 דגמים שונים.

הלהב שלך מתקבע ע"י מפתח אלן- ניתן לראות אותו ליד הכבל חשמל.

ליד בורר המהירות, משמאלו, ניתן לראות את בורג הקיבוע של הלהב.

פורסם

נכון על קבל החשמל יש מפתח אלן.

כשאתה אומר בורר מהירות אתה מיתכוון ללחצן שמעלה את המהירות החיתוך \ קידוח או למשהו אחר שגורם לכך?

כי אין שום בורג על יד הלחצן שאני מדבר עליו .

אשמח אם תוכל לפרט יותר, אולי בתמונה?

תודה.

פורסם

אם תוכל להעלות ווידאו קצר של 360 מעלות של המסור שלך ליוטיוב, אנסה לכוון אותך שלב שלב.

עקרונית:

האם בחלקו הקדמי עליון של המכשיר יש חור בודד לבורג במרכז? אם כן, כנראה מדובר על בורג שטוח. צריך מברג שטוח דק וארוך על מנת לחלץ המשורית. כמובן, כשהמכשיר לא מחובר לחשמל, כן?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...