Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה דווקא טוב, במצטבר. אבל בכל מקרה אני לא משתמש בה :) פשוט כי צריך להיות יותר מידי מודע אליה בזמן שהיא פעילה.

ולמרות זאת, היא עובדת לא רע בכלל, ולפעמים כן נחמד לי פשוט לנהוג מאוד רגוע בשלווה.

!AWDSOME

פורסם
שלום לכולם ,

רציתי לקבל ממכם קצת טיפים לנהיגה ברכב פורד פוקוס האצב'ק 2012 דגם טיטניום ידני מנוע EcoBoost 1.6 180 כ"ח.

כבר עברתי את 300 הק"מ הראשונים ואני די מבסוט בככל מהגיר ומהתנהגות הרכב על הכביש.

1. אילו טיפים אתם יכולים לתת לי לק"מ הראשונים ובכלל לשמירת על אורך חיי הרכב?

קודם לקרוא את ספר הרכב במלואו. טיפולים בזמן, בדיקות שמן, הקפדה על לחץ אוויר תקין בצמיגים.

2. הגיר הוא 6 הילוכים אז מהי החלוקה הטובה ביותר לקמ"ש?

3. אני משתדל להעלות הילוך כשהמנוע מגיע כבר ל 1600-2000 סל"ד ולהוריד הילוך כשהוא יורד אל מתחת ל 1250 סל"ד(בכדי לחסוך דלק כמובן ולא להעמיס יותר מדי על המנוע בהתחלה.) , האם אני נוהג ביעילות?

4. שמתי לב שהרכב "מייעץ" לי בצג שעל לוח המכוונים להעביר הילוך כשהמנוע מגיע בדרך כלל בין 1600-1800 סל"ד, האם להתרגל לזה או למשוך קצת יותר את ההילוכים?

סעיפים 2-4, מומלץ לא להתווכח עם הרכב, לפחות בנסיעה מנהלתית. אם אתה יוצא לכביש המפותל, אני מקווה שאתה יודע מה עושים :)

אני אזכר בעוד שאלות כשהדיון יתפתח בתקווה לכמה שיותר תגובות..

אז תודה אנשים ואני מודה על ההזדמנות שיש לי לשאול כאן שאלות.

רז.

יש לך עצור וסע? אני לא יודע מהי ההמלצה בספר רכב בנוגע לטורבו (מבחינת המתנה בתום נסיעה), אך אחרי נסיעה מאומצת, מומלץ להמתין לפחות דקה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לי ברכב יש רק חמישה הילוכים אז אני לא אצליח להעמיד את טענת ה״שש הילוכים שבעים קמש״ למבחן, אבל אני אכן מתכוון לנסוצת להגיע לחמישי במהירות נמוכה יחסית ובסלד נמוך, אם כי אני מבין שבאמת נדרשת נסיעה רגועה מאוד שכן עד כמה שנראה לי אתה לא נותן לרכב להכניס יותר מדי כוח

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...