Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן. לזכותו יאמר שאני לא חושב שהוא עושה את מה שהוא עושה כי הוא פוליטיקאי מקצוען סטייל פואד או סגור לכיסא עם אפוקסי כמו ש"ס, אלא מתוך הבנה לקויה, על גבול האוטיזם, של המציאות בה הוא חי. לא שזה הופך אותו למנהיג ראוי יותר, just sayin

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תשאלו אותי, אני מתייחס למופז כאל רקטום. שערות מעטרות את סביב ראשו, עם חור באמצע, בצבע חום. והרעיונות שיוצאים ממנו, הם ח*א.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חברים קצת כבוד

הבן אדם תרם הרבה בחייו בצבא , והוא במקום טוב באמצע בין כל הפוליטיקאים שמקיפים אותנו.

מעדיף אותו על רוב הפוליטיקאים המקצועיים שכל חייהם עסקו רק בפוליטיקה.

לא מגיעים להיות רמטכ"ל אם הראש שלך מלא חרא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין דבר יותר מסוכן מאידיוט עם רצון לעזור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חברים קצת כבוד

הבן אדם תרם הרבה בחייו בצבא , והוא במקום טוב באמצע בין כל הפוליטיקאים שמקיפים אותנו.

מעדיף אותו על רוב הפוליטיקאים המקצועיים שכל חייהם עסקו רק בפוליטיקה.

לא מגיעים להיות רמטכ"ל אם הראש שלך מלא חרא.

הבעיה עם מופז שאין לי מושג מה הדעה שלו.

בהתחלה הוא התנגד ליציאה מלבנון ואח"כ תמך בה.

הוא התבטא בפומבי שיש להפציץ באירן (ובעקבות זאת הקפיץ את מחירי הנפט בעולם לשיא של כל הזמנים) ואח"כ התבטא נגד אנשים שתמכו ברעיון.

אמר שבית לא עוזבים ואח"כ קפץ לקדימה.

אמר שנתניהו שקרן, שהממשלה הזאת רעה ושלא ישב עם נתניהו והיום הוא שר בלי תיק.

בניגוד גמור לציפי לבני שאני כן יודע מה הדעה שלה (היא קודם מחכה שנתניהו יאמר את דברו ורק אח"כ מתבטאת בצורה הפוכה) אין לי מושג מה יהיה הצעד הבא של מופזון.

איך אפשר להצביע לאדם שאני לא יודע מה הדעה שלו?

פורסם

איך אומרים

גמישות מחשבתית.

ובטון של זו מסיליט בפרסומת

"שאני אשאר באותה דעה"

קרא את דברי ביבי וראה את מעשיו פליק פלאק לאחור שמזכה אותו במדליית זהב בכל אולימפיאדה.

מה שהשמאל דגל לפני 20 שנה , היום זה ימין למרכז רק המחיר שאנו נדרשים לשלם עכשיו גבוה פי 10

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אכן גמישות מחשבתית במיטבה.

שאול יושב עם עצמו וחושב: "טוב, עכשיו התמניתי לראש האופוזיציה, יש לי אודי A6 ומשכורת יותר גבוהה, אחלה!!! אבל לפי כל הסקרים בעוד 4 חודשים מספר המנדטים שלי יורד לכמות חד ספרתית... מה עושים, מה עושים? נמכור את הערכים והאידיאולוגיה, נצטרף לקואליציה ונשרוד עוד שנה וחצי. אבל שיט, אני יהיה שם סתם אחד! מה עושים, מה עושים? אני אדרוש מביבי למנות אותי לשר ללא תיק, ככה אני אשמור על המשכורת הגבוהה (לעומת משכורת הרעב של ח"כ) ואני אשמור את האודי. יש לי גמישות מחשבתית!"

פורסם

באמת שעם כל המוחות בפורום הזה אנחנו יכולים לנהל את המדינה הזאת הרבה יותר טוב, יש כאן איזה גמלאי שמוכן לרוץ? אני בטוח שרוב הפורום ישמח לתרום כמה שקלים לממן ואם כולנו נצביע יהיה לפחות 2 מנדטים :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא גימלאי, אבל כבר ממזמן ובכמה שירשורים שונים קראתי לפתיחת מפלגה חדשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
באמת שעם כל המוחות בפורום הזה אנחנו יכולים לנהל את המדינה הזאת הרבה יותר טוב

תכלס.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
שאול יושב עם עצמו וחושב: "טוב, עכשיו התמניתי לראש האופוזיציה, יש לי אודי A6 ומשכורת יותר גבוהה, אחלה!!! אבל לפי כל הסקרים בעוד 4 חודשים מספר המנדטים שלי יורד לכמות חד ספרתית... מה עושים, מה עושים? נמכור את הערכים והאידיאולוגיה, נצטרף לקואליציה ונשרוד עוד שנה וחצי. אבל שיט, אני יהיה שם סתם אחד! מה עושים, מה עושים? אני אדרוש מביבי למנות אותי לשר ללא תיק, ככה אני אשמור על המשכורת הגבוהה (לעומת משכורת הרעב של ח"כ) ואני אשמור את האודי. יש לי גמישות מחשבתית!"

וואוו, אני חייב להודות שאתה מייחס לו יכולות קוגנטיביות הרבה יותר גדולות מאשר אני...:roll:

http://www.youtube.com/watch?v=MtObrnaovrI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יו"ר מפלגת הנבערים מדעת פותח את הג'ורה שוב:

http://news.walla.co.il/?w=/90/2533508

תזכירו לי מי מחזיק ברוב מוחץ של ח"כים שנכלאו על עבירות מרמה, שחיתות, נפוטיזם וסתם עבריינות מילולית?

זה לא שתופעת ה"הסתננות" הזו תורמת לישראל. כפי שכתבתי בשרשור - זו הגירה של עובדים לא חוקיים (ממש כמו ממקסיקו לארה"ב, לדוגמא), אבל תראו מי מדבר על "פגיעה במפעל הציוני".

החלוץ הדגול, זה שייבש ביצות ועבד בפלחה (אה, וגם היה השני שזיהה, הוביל, ארגן חילץ וכיבה את השריפה בכרמל).

הביא אותה גם בתירוץ נחמד:

כשר, משאביי מוגבלים
. יפה, אם אתה לא מסוגל לעשות את העבודה שלך (בעוד אנחנו משלמים את משכורתך והבגדים הנוצצים, אגב), שים אצל ביבי מכתב הוקרה ושחרר אותנו.

לזכותו של ביבי (במקרה ספציפי זה), לא הוא המציא את התופעה המכוערת הזו - הוא רק ממשיך להאכיל את החיה.

פורסם

זאת דוגמה לשינוי מחשבתי

בעוונותי למדתי ראיית חשבון באוניברסיטת חיפה. באותם הימים הלימודים היו בערב וביום עבדנו במשכורת רעב כמתמחים .

בכל יום ד' בצהריים היה מופיע מרצה בד"כ איש ציבור.

יום אחד הופיע מנחם בגין. אמרתי ישראל חרוג ממנהגך ולך תשמע את הבן אדם. הוא היה אז שר ללא תיק בממשלת ישראל

וכך אמר האיש

אני אבוא אל נאצר ואומר לו כך : "תמורת שלום ופתיחת התעלה החסומה מה אתה נאצר תיתן לי מהצד השני של התעלה"

באותו ניגון של נאום הצ'חצחים, תוך ביצוע קידה.

נואם ענק!!

כלומר סיני שלנו כולו על בארות הנפט השופעות +שטחים נוספים מאדמת מצרים.

אמרתי לעצמי וואלה זה בחור שיודע לשאת ולקחת ( לא לתת ), לא ויתורים מצידנו אלא עוד שטחים.

כולנו יודעים את ההיסטוריה , מול בגין עמד כבר סאדאת שלא ויתר על אינץ' מאדמת סיני, אפילו לא בטאבה, שם הביאו מפות מתקופת אנטייוכוס כדי להעביר את המלון אביה סונסטה בשלמות לידי המצרים, כאשר פפושדו גורף שם את הון.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...