Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בעבודה שאלו אותי אם אני רוצה לרכוש קיה ריו 2012 ב75 חדשה 0ק"מ רק אמרו לי רק שיש בעיה אחד יש נזקי ברד בצבע אמת לא משהו רציני למה ראיתי את הרכב אצל אחד עובדים שקנה הבעיה שצורת הדגם לא נראית 2012 גם לא מבחוץ וגם לא מבפנים

ביררתי קצת את העניין אמרו לי שרשום ברישיון 2012 ויש שתי דגמים בשנתון אז גם חדשש וגם ישן. התלבטות אם כדי לקנות את הרכב במחיר הזה ואיך הרכב הזה בכללי

תודה

פורסם

אתה כנראה מדבר על עודפים מהדגם הישן של קיה ריו, הדור הקודם. המחיר שאתה מציין מאוד לא משתלם. לא לרכב עם נזקי ברד, לא לרכב שהוא יד שנייה 0 קילומטרים, לא לרכב שהוא מדור קודם ובטח שלא לרכב שסובל משלושתם יחד.

טרם הגעתו של הדגם החדש היבואן יצא במבצע ומכר את אותו הרכב בדיוק בפחות מהסכום שאתה מציין, בלי נזקי ברד ובלי היד השנייה ברישיון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה לא יד שנייה זה יד 1 האם אחריות יצרן ל 3 שניים 0ק"מ אבל יש נזקי ברד בצבע שבקושי רואים הבעיה שלי זה הדגם שהוא מהדור הקודם כי יש הבדל גדול בין הדגם של 2010 ל2012 השאל אם אני קונה אם היה קשה למכור אחרי מספר שנים בגלל שדגם נירא שונה ואם בכלל כדי לי לקנות ?

תודה

פורסם

יש הבדלים גדולים מאוד בין שני הדגמים, כמובן לא לטובת הישן.

לכל דבר יש מחיר, גם לריו מהדגם הקודם עם נזקי ברד.

אבל המחיר שמבקשים ממך גבוה מאוד.

אגב, נזקי ברד גורמים לירידת ערך, לפעמים לא קטנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אומרים לך להתרחק מהרכב, הרכב עם נזקי ברד הרכב מיושן לעומת הדגם שהחליף אותו, ועוד נתנו לך מחיר זוועה, יש הרבה אלטרנטיבות טובות יותר בשוק חדשות מהחברה , ללא נזקי ברד וצרות אחרות, שפראייר אחר ירכוש את הרכב.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...