Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לדעתי בפעמים הבאות אולי כדאי שלא אטפל במוסך מורשה. אני כבר שנתיים עם האלטו.

שנה הבאה האחריות נגמרת ככה שנראה לי מספיק עם המחירים האלו.

רכשתי אלטו לא כדי שיפציצו אותי במחירים על תיקונים. אז פשוט לטפל במקום אחר.

אשמח לדעת אם המחיר אכן גבוהה מאד לעומת במקום אחר אם הייתי מטפל.

פורסם

רכשתי אלטו לא כדי שיפציצו אותי במחירים על תיקונים.

רכשת אלטו כי הוא רכב זול לקניה (אין שום סיבה אחרת לקנות אותו). אף אחד לא הבטיח לך שהתחזוקה שלו לא תעלה כסף.

לא ביצעת עדיין "תיקונים" כי שום דבר לא התקלקל. אילו היו תקלות, הן היו מתוקנות על פי תנאי האחריות.

בלאי של רפידות ודיסקיות בלם הוא סביר ותלוי בסגנון הנסיעה ותנאי הדרך.

אלה טיפולים רגילים של אחזקה, במחירים של מוסך מורשה. אולי שילמת כמה מאות שקלים יותר ממוסך פרטי, אבל שמרת על האחריות וביצעת תחזוקה על פי הוראות הייצרן ובחומרים וחלקים מתאימים.

פורסם

שלום,

קודם כל תודה על התגובות.

אני רק אגיד את דעתי ואני בטוח שרובכם לא מסכימים אבל הייתי ממליץ למי שרוצה לקנות רכב חדש שלא יסתמך על זה שיש אחריות.

כי לפני שרכשתי חשבתי שהאחריות כלולה על הכל ל 3 שנים וחשבתי שיהיה שקט נפשי. עדיף לקנות רכב יד שנייה יוצר אותו דבר, רכב יותר טוב ובאותו מחיר.

אבל הסיפור לא כך והם די חכמים הם יודעם טוב מאד ש ב 3 שנים הסיכוי הוא אפסי שיקרה משהוא למנוע או לגיר ובגלל זה נותנים

אחריות. רוב התקלות שיקרו הם כמובן בטוח נזק כזה שלא תקלת יצור כמו דפקו לך ת הרכב או שריטות, או גלגל הלך ,

ברקסים שורקים במקרה שלי, וכו וכו וכל זה לא כלול באחריות. לכן מי שחדש בעניין שימו לב לעניין הזה.

וכמובן יותר אני לא מטפל במסוף סוזוקי מורשה אחרי המקרה הזה.

• תוכן חדש...