Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חבר טוב קנה רכב לא מזמן, הבחור לפניו כנראה זרק פחית של קולה ומנטוס באוטו או שמן והכל נמצא בגג.

הוא רוצה לדעת האם אפשר להוריד את זה עם איזשהו ספריי או חומר מיוחד שמוריד את הכתמים.

הלך לאוטו דיפו, אני לא יודע אם לקרוא לזה אנשים אידיוטים או לא מביני עניין, נתנו לו ספרי שאמרו לו שעובד טוב.

על הספריי מאחורה במפורש כתוב לא לרסס על ריפוד הגג ברכב (עם תוספת !!! אחרי המילה "רכב")

חזר לקח ספריי אחר, אותו הדבר בדיוק.

באתי לשאול את עצת המומחים ומנסיון אישי, מה מומלץ?

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

יש ספריי של STP מיוחד לריפוד - יעיל מאוד מניסיון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ושמו Tuff Stuff:

7040393_tfs_00350_pri_larg.jpg

השתמשתי בו לניקוי גג מפויח מעשן סיגריות, בשילוב עם שואב אבק - עבד מעולה.

פורסם

סבבה לגמרי תודה רבה לכם על העצות :)

אגב, על האחרון של STP רשום מאחורה לא לנקות ריפוד גג רכב....הייתכן?

Opel Adam S 2017

פורסם

אולי הם חוששים שהוא יפרק או יזיק איכשהו לדבק שמדביק את הריפוד לגג ואז הריפוד יצנח.

שאלה לאלו שהתנסו עם הספריי הזה - האם הוא מזיק לחלקי פלסטיקה? משנה להם את הצבע?

פורסם

אני השתמשתי בספריי הזה על שני רכבים. מלבד שהוא מוריד כתמים ביעילות במקרה שלי הוא לא גרם לשום נזק. אני לא ניקיתי איתו פלסטיקים, לצורך זה אני משתמש בחומר מיוחד של DUPONT.

הספריי יוצר שכבה של קצף שנכנסת לתוך הריפוד ומעלה למעלה את הלכלוך שאני מוריד עם מטלית.

השתמשתי בחומר הזה גם לריפוד של התקרה וזה לא הוריד דבק. יעיל מאוד ונדירים המקרים שהיה צריך להתיז יותר מפעם אחת על המקום (רק אם יש ממש לכלוך נוקשה שנכנס לתוך בד, סוג של בוץ מגעיל כזה). לניקוי כל הרכב יוצא לי בדרך כלל כ5 בקבוקי ספריי (הבאסה שלקראת הסוף הקצף בקושי יוצא וצריך הרבה סבלנות).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממליץ על הספריי של stp.

לפני כמה שים אבא שלי קנה סיטרואן ברלינגו לעבודה, ברכב היה בחור שמעשן כבר מאד, כל הגג של הרכב היה שחור בצורה מפחידה(יש לציין שאבא שלי כמעט בגלל זה לא רצה לקנות את הרכב, הריח של הסיגריות היה כלכך חזק שזה היה מפחיד)

לאחר שימוש בספריי הזה (הייתי צריך לקנות 2 ) לא נשאר זכר לשום כתם שחור של סיגריות, הגג נראה חדש לגמריי.

עוד משהו שהייתי ממליץ לנסות שגם עזר לי באחד מהרכבים זה לקחת דלי עם מים לשפוך לבפנים אבקת כביסה והלכלוך גם יורד לגמריי, מנסיון גם על גג וגם על ריפודי עור.

יש לקחת את הדברים שלי בערבון לגבי האבקה אין לי מושג אם זה יכול לעשות נזק או לא, אצלי זה מאד עזר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
אהלן,

חבר טוב קנה רכב לא מזמן, הבחור לפניו כנראה זרק פחית של קולה ומנטוס באוטו או שמן והכל נמצא בגג.

הוא רוצה לדעת האם אפשר להוריד את זה עם איזשהו ספריי או חומר מיוחד שמוריד את הכתמים.

הלך לאוטו דיפו, אני לא יודע אם לקרוא לזה אנשים אידיוטים או לא מביני עניין, נתנו לו ספרי שאמרו לו שעובד טוב.

על הספריי מאחורה במפורש כתוב לא לרסס על ריפוד הגג ברכב (עם תוספת !!! אחרי המילה "רכב")

חזר לקח ספריי אחר, אותו הדבר בדיוק.

באתי לשאול את עצת המומחים ומנסיון אישי, מה מומלץ?

תודה!

אתה יכול להעלות תמונה של תקרת הרכב?

אם זה ייראה כמו משהו שהיה גם אצלי , אוכל להדריך אותך בקלות באלו חומרים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...