Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השליטה היא אצל הנהג, לא ברכב.

כשתדע לנהוג, תבין.

דניאל - אף אחד מהרכבים הנ"ל הם לא נקודת התחלה טובה לנהג בלי ניסיון.

מסכים. למרות שהתייחסתי רק לרכב האספנות לזה התכוונתי.

רכב ישן עם בסיס רחב לשיפורים שהיה בטיחותי ברמה טובה, שאני יוכל להנות מימנו. ולא רק להרגיש שאני רק משפר את יכולת

הנהיגה שלי.

רשמו פה למעלה שמוסטאנג יכולה להיות אחלה התחלה, אני שואל פה אותכם מה פה יכול להיענות לדרישות שלי עם בכלל.

חבר נראה לי שסיכמנו את הנושא. אף אחד לא המליץ לך כאן על מוסטאנג חוץ מאדם אחד חסר אחריות.

נראה לי שסיכמנו את הנושא אלא אם תקח מההורים את ה-150K ותגאל את המוסטנג שלי מייסוריה:wink:

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים. למרות שהתייחסתי רק לרכב האספנות לזה התכוונתי.

חבר נראה לי שסיכמנו את הנושא. אף אחד לא המליץ לך כאן על מוסטאנג חוץ מאדם אחד חסר אחריות.

נראה לי שסיכמנו את הנושא אלא אם תקח מההורים את ה-150K ותגאל את המוסטנג שלי מייסוריה:wink:

אוקי , תודה על כול העצות תשאירו את האשכול פתוח. כדי שאם יהיה למישהו עוד עצות אני יפתח ליותר אפשרויות לא שיש הרבה.

אתה נעול על היאריס שזה מפחיד.

מה בעניין סובארו אימפרזה גראונד לאונה ? או אימפרזה טורבו ?

פורסם

לתקציב תכנס בקושי אימפרזה GT ועלויות האחזקה שלה מטורפות ובספק אם תמצא משהו שמתקרב לשמור.

זה רכב שאינו מתאים לנהג חדש בטח חסר ניסיון, מה אתה אומר על הפונטו HGT ?

פורסם
מי שזאת הרמה המילולית והנימוסית שלו ברור שהינו בן 17 חסר נסיון חיים :(

אם יש בדעתך להתבגר ולזכות לשנים רבות ויפות שלא במקום מוצף פרחים או צמוד לכלי 4 גלגלים המשמש כתחליף ליכולות הגוף אני מציע שתתעורר ותפעיל את 40 אלף השקל לטובת שיפור הציונים או עזרה לזולת.

חייב לציין שממש מזמן לא נגעלתי כל כך כמו מההתנהגות אותה אתה מציג.

בהצלחה בהתבגרות !

אתה לא מכיר אותי כנראה, אני בן אדם מתון.

אבל שמישהו חושב שהוא מטיף מוסר במקום לרשום תגובה בונה,לפי דעתי זה ספאם מיותר. ויותר מזה זה סתם מרגיז.

הציונים שלי טובים אל תדאג, אם אני יצטרך עזרה בבגרות יש לי חברים משפחה וגם כסף, אם אני יצטרך להשתמש בו.

מצחיק איך כול אחד חושב שהוא יכול להגיב מה שבא לו, מבלי להכיר בן אדם ולהעריך את ההתנהגות שלו. על פי יחס ראשוני אחרי

שעצבנו אותו.

פורסם
לתקציב תכנס בקושי אימפרזה GT ועלויות האחזקה שלה מטורפות ובספק אם תמצא משהו שמתקרב לשמור.

זה רכב שאינו מתאים לנהג חדש בטח חסר ניסיון, מה אתה אומר על הפונטו HGT ?

יפיפיה אמתית, אבל איך היא מבחינת בטיחות והנאה ?

פורסם

HGT מהווה קניה אטרקטיבית בשוק הספורטיביות המשומשות, אחזקה זולה אופציה טובה לנהג הצעיר שרוצה לקנות לעצמו רכב ספורטיבי ראשון.

לגבי בטיחות תחפש באינטרנט , בסהכ רכב נחמד מאוד .

פורסם
HGT מהווה קניה אטרקטיבית בשוק הספורטיביות המשומשות, אחזקה זולה אופציה טובה לנהג הצעיר שרוצה לקנות לעצמו רכב ספורטיבי ראשון.

לגבי בטיחות תחפש באינטרנט , בסהכ רכב נחמד מאוד .

ביד 2 אין פונטו ספורט,בכתבה שראיתי וששלחתה לי לא רשום דבר על בטיחות.

פורסם
אוקי , תודה על כול העצות תשאירו את האשכול פתוח. כדי שאם יהיה למישהו עוד עצות אני יפתח ליותר אפשרויות לא שיש הרבה.

אתה נעול על היאריס שזה מפחיד.

מה בעניין סובארו אימפרזה גראונד לאונה ? או אימפרזה טורבו ?

אימפרזה GT רכב מסוכן ועלויות החזקה גבוהות(אוכלת הרבה דלק, שמן). כתבתי לך את זה גם מקודם.

זה לא מפחיד. אני פשוט מכיר את הרכב מצויין, זה רכב שממש כיף לנהוג בו, הביצועים טובים, חסכוני בדלק והוא פשוט לא מתקלקל.

הבעיה שקשה למצוא יאריס ספורט וגם כשיש כאלה למכירה בדר"כ רוצים עליהן מחיר גבוה מהמחירון(שהוא גם ככה גבוה).

הצעתי לך את האיביזה שהיא רכב חדש יחסית שאתה יכול לקנות.

קיימת גם האופציה של פונטו HGT בהנחה שאתה יכול למצוא אחת שמורה- לך עליה.

פורסם
אימפרזה GT רכב מסוכן ועלויות החזקה גבוהות(אוכלת הרבה דלק, שמן). כתבתי לך את זה גם מקודם.

זה לא מפחיד. אני פשוט מכיר את הרכב מצויין, זה רכב שממש כיף לנהוג בו, הביצועים טובים, חסכוני בדלק והוא פשוט לא מתקלקל.

הבעיה שקשה למצוא יאריס ספורט וגם כשיש כאלה למכירה בדר"כ רוצים עליהן מחיר גבוה מהמחירון(שהוא גם ככה גבוה).

הצעתי לך את האיביזה שהיא רכב חדש יחסית שאתה יכול לקנות.

קיימת גם האופציה של פונטו HGT בהנחה שאתה יכול למצוא אחת שמורה- לך עליה.

תוכל לתת לי כמה קישורים של יאריס ספורט,פונטו HGT,איביזה. ראיתי שהיאריס החדשות יקרות מאוד, בין 60-70K שלא נראה לי שאני יקנה אחת. אבל בכול זאת עם תוכל לתת לי קישורי מכירה, של המכוניות הנ''ל באשכול הזה או בה''פ אני ישמח.

פורסם
תוכל לתת לי כמה קישורים של יאריס ספורט,פונטו HGT,איביזה. ראיתי שהיאריס החדשות יקרות מאוד, בין 60-70K שלא נראה לי שאני יקנה אחת. אבל בכול זאת עם תוכל לתת לי קישורי מכירה, של המכוניות הנ''ל באשכול הזה או בה''פ אני ישמח.

1.יאריס ספורט:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=29cede09a45aadda6e1d0d3296fe3c030d5&SubCatID=1&utm_source=facebookshar&utm_medium=fbfeed&utm_content=Cars&utm_campaign=innerdetails&ref=fb

2.איביזה ספורט:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=92ad0d8640151fdb8f1b079b96123b293eb&SubCatID=1&utm_source=facebookshar&utm_medium=fbfeed&utm_content=Cars&utm_campaign=innerdetails&ref=fb

פורסם

תשמע ליקנות רכב כמו GT זה לא פשוט גם בנהיגה (הרכב מופרע ברמות קשות ודורש יכולת נהיגה של נהג מנוסה ואחראי) וההחזקה שלו ממש יקרה כך משהו פשוט ומהנה בתור התחלה ותקרע את הרכב.רק אל תשכך שהכביש זה לא מסלול מרוצים צריך לדעת גם איך להתפרע וגם מתיי להתפרע.

שלא תהיה עוד חלק מסיפור עצוב בעיתון (ויש המון כאלה בזמן האחרון).

לדעתי חפש איזה 106 ראלי רכב מהנה,לא משוגע ויחסית זול לטיפול.

גם הונדה VTI יכולה לבוא בחשבון, אבל תיזהר מגנבות.

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

הבטיחות ברכב כמו הונדה VTI או אימפרזה GT הם פשוט אסון!.

אם אתה רוצה רכב אם בטיחות יחסית טובה תעלה בשנתון וכך איביזה, לאון, גולף או משהו בסגנון גם לצרפתים יש יחס רציני לבטיחות.

אגב אם תצליח למצוא אני ממליץ על 205 GTI רכב אגדה פשוט,נהגתי בSTI WRX לנצה קאפה טורבו ועוד כמה רכבים בסגנון אבל לא יודע למה ה205 פשוט הצליחה להוציא ממני חיוכים כל פעם מחדש, היא לא ממש חזקה והבטיחות לא צד חזק, אבל אחרי כמה סיבובים ברכב פשוט לא יכולתי להפרד ממנו.

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם
תודה רבה רבה רבה !

מצאתי את הקאמרו, היא נראית מציאה טובה . אהבתי הכי הרבה את הprobe GT ואת הקמארו.

מדעתך האישית, מה הרכב היותר טוב הקאמרו. או הGT ? ואחרי שאני ישפר את הנהיגה שלי מה בסיס רחב יותר לשיפורים ?

נראה שהפורד GT קשה מאוד לטיפול , אני טועה ?

אם כבר אתה הולך על משהו בסגנון, לך על הקמארו, יהיה לך יותר קל עם הטיפולים והחלקים

(אין בעיה בארץ להשיג חלקים למנועי V8 של GM)

כל הרכבים הנ"ל, כולם, הינם רכבים מחורבנים, עם אמינות דפוקה

והתנהגות כביש מחורבנת. הם היו כאלו כחדשים, הם לא השתפרו עם הזמן.

ידידי, זאת סטיגמא שנדבקה לכל האמריקאיות, הקמארו אולי זורקת תחת לפעמים, אבל זה

רחוק מלהיות התנהגות כביש גרועה, גם בסוס הכי מופרע ניתן לשלוט, - הוא ילמד עם הזמן את ההתנהגות

של האוטו, כשלקחתי לבן דוד שלי את הטראנס-אם (האחות של הקמארו) לקח לי בדיוק 10 דקות

להתרגל לדוושות שלה ולקלאץ', וכן, תתפלא גם להיגוי שלה, אתה חושב שרק מכוניות אירופאית מלוטשות

נועדו לגהץ כבישים? הסגמנט האמריקאי גם לוהט בתחום הזה, הכל מטנדרים ועד מכוניות קאסטום,

אני נהגתי בכמה אמריקאיות והתאהבתי, לכן אני ממליץ ע"פ שיקול דעתי, גם תשים לב בהיסטורית ההודעות

שלי שלא תמיד אני ממליץ על אמריקאיות, - הוא לא הצהיר בדרישה שלו "חיסכון בדלק"

לכן לקחתי אותו לכיוון האמריקאי, ועל אמינות? מה אתה מדבר? הרכב שלי בן 25 שנה שעבר התעללות

והזנחה מהבעלים הקודמים, ועדיין בלי עין הרע חי ובועט, אפילו הלאנטיס פחות אמינה מהגוש מתכת הזה,

אני לא אומר שהוא רכב מושלם, גם לו עלולות לצוץ חס וחלילה תקלות, - אך ברוך ה' - כלום בנתיים!

אז אנא ממך ידידי, אין חכם כבעל ניסיון, - את הכסף שאני משלם על דלק אני לא משלם במוסך,

בנוסף, אלו מכוניות אספנות, עם כל הבעיות והקשיים של טיפול ברכב נדיר,

שאין מי שיודע לטפל בו ואין לו חלקים. לא פרויקט לבן 17 תפרן, בלי מושג במכונאות.

הילד מראש רוצה רכב ספורטיבי וזאת ההמלצה שהוא יקבל, (לפי דעתי) אני בגילו היה

לי CJ הוריקן שטיפלתי בו לבד בלי ידע במכונאות קודם, (הדרכה כללית מאבא שלי - זה הכל)

לומר לך משהו? זה לא מסובך כמו שזה נראה, - כל המנועים הישנים הם על אותו עיקרון,

גם היום אני מטפל בבהמת הV8 שלי לבד, ולומר לך משהו? הטיפול בGMC יותר זול לי מהטיפול בלאנטיס,

ההיפך, בגלל שהם ישנים המכאניקה שלהם פשוטה ובלי כל מיני אלקטרוניקה,

לכן הטיפול בהם לא מצריך מוסך והתחברות למחשב,

המלצה כזו היא לא רק טיפשית, זה פשוט חוסר אחריות להכניס בן 17

לתסבוכת כזו. אף אחד מהרכבים הנ"ל לא "ישאיר כסף בכיס", הם ימצצו אותו.

זה גם מה שאמרו לי הדודים שלי שקניתי את הCJ ונשאר עודף בכיס, עבדתי כו חמור עד גיל

18.5 (עד לגיוס) באולם אירועים, בבוקר הייתי שוטף את האולם ומכין את השולחנות,

נח שעה, בצהריים עורך שולחנות, בערב ממלצר, ובלילה שוטף כלים עד 4 לפנות בוקר,

אם אני יכול, גם הוא יכול, כשיש לך מטרה מול העינים - כל האמצעים כשרים,

מקווה שהסברתי את עצמי כראוי ומאיזו נקודה באה ההמלצה שלי,

ודניאל, ברור שיש עייפות חומר, וכדומה, אך תסכים איתי שרכב ללא אלקטרוניקה לרוב יהיה יותר אמין מרכב עם אלקטרוניקה?

שהרי בגלל חיישן אחד אתה יכול להתקע,וברכבים שעשוים נטו ממכאניקה אתה יכול לרוב לטפל בהם לבד, מבלי הצורך להתחבר לסורק תקלות וכדומה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

כן לקמארו יש אחלה התנהגות:? אם אתה משווה אותה לקדליאק מאותה תקופה.

אבל אם תשווה אותה לרכב אירופאי,אתה לא מדבר על ליגות שונות אלה על הפרשי זמן שונים!.

Porsche 944 turbo

פורסם
גם הונדה VTI יכולה לבוא בחשבון, אבל תיזהר מגנבות.

כמה כאלו מכרו?!

שלוש...?

הבטיחות ברכב כמו הונדה VTI או אימפרזה GT הם פשוט אסון!.

אגב אם תצליח למצוא אני ממליץ על 205 GTI

זה כי 205 רכב ממש בטיחותי...:shock:

שלא לדבר על כך שגם כאן מדובר ברכב אספנות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...