Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

על כל רכב מאחור יש את "המלים" האלה של שם יצרן ודגם רכב, ואחת "המלים" אצלי הודבקה בצורה הפוכה :cry: . נסיתי להסיר אותה ביד כדי שאוכל להחזיר אותה בצורה הנכונה, אך היא פשוט דבוקה בצורה חזקה ולא רציתי למשוך חזק ולהרוס את הצבע, אז איך אפשר להסיר אותה בצורה שלא תהרוס לי את הצבע?

תודה רבה ;)

פורסם

הוא דיבר על מה שרשום בדרך בתחת של הרכב שזה הדגם תת הדגם של הרכב מנוע וכו'

הפתרון הכי טוב(עבד לי בפיג'ו האהובה שלי ז"ל) יהיה פשוט לקחת הרבה מים וסבון, המון סלבנות ולמשוך לאט לאט, מים וסבון יגמרו לכך שמקום שכבר השתחרר יהיה לו יותר קשה לפגוע את הצבע ויגרום לדבק שמתחת טיפה להתרכך, עדיף שלא תנסה להדביק מחדש כי אתה בטוח לא תצליח להדביק את זה ישר וממורכז או לחילופין להוציא את המילים בחתיכה אחת אם מישהו כבר הדביק אותם בצורה ערבית לפי מה שסיפרת.

מקווה שעזרתי, צחי.

פורסם

יש עוד דרך להוריד את הכתוביות, אם פן פשוט לחמם את המקום ותוכל להוריד בקלות את הדבק.

ודרך אגב הבאג' לא נקנה מוואדי ג'וז או מחברון הוא נקנה באחת הפירוקיות בטייבה.

פורסם

עם חוט דיג תעביר בין הפח למילים יצא כמו מרגרינה אחריי זה שטוף עם סבון,תייבש, פוליש ווקס על כל המכסה והופה הכל חדש.

בהצלחה

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• ספונסר פורום
פורסם
חימום עם מייבש שיער ירכך את הדבק, ותוכל להסיר את הסמל מבלי לגרום נזק.

ואם אין תקע חשמל באיזור אז קומקום עם מים רותחים גם יעשה את העבודה.

• תוכן חדש...