Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מרצדס 200 שנת 80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קבלתי מרצדס 200 כסופה מקרוב משפחה מחו"ל , הרכב היה משמש אותו בעבר כשהוא היה מגיע לארץ ,

על הרכב לא שולם מכס וברשינות רשום לי בהגבלות שלא ניתן לבצע העברת בעלות ,

האם משהו מבין בתחום ויודע האם ניתן לאחר 25 שנה לשלם מכס על הרכב ?

שאלה נוספת

במידה ואפשר לשלם את המכס ואני מעביר את הרכב על שמי האם שווה לעשות לו 7 טסטים או לחכות כמה שנים ולעשות לו 13 טסטים בתור רכב אספנות (הבנתי שזה זול משמעותית) .

תודה

פורסם

כשאתה הופך רכב לרכב אספנות(אצלך עוד 6 שנים אפשר) אתה צריך לשלם רק את האגרה האחרונה, שזה אומר 150 ש"ח(לחצי שנה)..כל האגרות מתבטלות.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
היי

קבלתי מרצדס 200 כסופה מקרוב משפחה מחו"ל , הרכב היה משמש אותו בעבר כשהוא היה מגיע לארץ ,

על הרכב לא שולם מכס וברשינות רשום לי בהגבלות שלא ניתן לבצע העברת בעלות ,

האם משהו מבין בתחום ויודע האם ניתן לאחר 25 שנה לשלם מכס על הרכב ?

שאלה נוספת

במידה ואפשר לשלם את המכס ואני מעביר את הרכב על שמי האם שווה לעשות לו 7 טסטים או לחכות כמה שנים ולעשות לו 13 טסטים בתור רכב אספנות (הבנתי שזה זול משמעותית) .

תודה

זה קצת מסובך.

1) על פי תקנות המכס אסור לך לנהוג ברכב הזה עד שלא יוסדר תשלום המכס.

2) אם הקרוב שלך רוצה להעביר לך את הרכב עליו לגשת לבית המכס ולהסיר את ההגבלה.

(לדעתי זה יהיה כרוך בתשלום של מאות בודדות של שקלים, ואלי אפילו לא זה)

3) אם לרכב אין טסט לא תוכל להעביר בעלות.

4) אם הרכב לא עבר טסט 7 שנים תצטרך לשלם את כל האגרות אחורה ולבצע בדיקת מעבדה לרכב שעלותה כ-1000 ש"ח.

5) אם תחכה לשנת 2010 ותעביר לאספנות לא תצטרך לשלם את הטסטים אחורה ולא והרכב לא יצטרך לעבור בדיקת מעבדה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בסעיף הזה צביקה כנראה טועה.

יש לי נסיון בארועי מס אחרים (רכב ללא מס למפעל מאושר) והמכס אחרי 15 שנה היה כזה שעדיף להשבית את האוטו.

גם לרכב אספנות בן 30 שנה המס כ135%

לדעתי- א. לא יפעילו כאן את ה איסור יבוא"

ב. יגבו 135% מכס לפי בסיס ערך מוערך

הסיפור יהיה יותר ממאות שקלים...

החלק החיובי גם אם תשלם מכס ואגרות עדיין תהיה לך מכונית יד ראשונה עם קמ נמוך מאד

במחיר נמוך ממחיר השוק

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

יש לי אוטו כזה, רק עם מנוע 2300, אחלה אוטו לדעתי, אתה יכול ליצור איתי קשר אם יש לך שאלות לגבי האוטו (דברים טכניים וכו').

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תוכן חדש...