Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

לפעמים פתאום מרגישים שהאוטו רוקד אפילו בנסיעה איטית , ומה שמצחיק שזה תלוי גם כמה אנשים אני לוקח.

אין בעיה בנסיעה האוטו סוחב טוב מגיב טוב. החלפתי 4 צמיגים חדשים לפני 4 חודשים , החלפתי כויל+פלגים לפני שבועיים כי היו לי בעיות בהנעה והאוטו רעד.

אבל הבעיה שהוא רוקד כזה כאילו אתה מרגיש האוטו רוקד ורועד מקדימה, וזה תלוי כמה אנשים אתה לוקח איתך.

יש קשר אוליי לבולמים?

מדובר בפורד פוקוס 2004.

פורסם

יש למישהו רעיון ? , המצחיק הוא שאם מישהו שמן עולה לאוטו אני מתחיל להרגיש את הרעידות מקדימה בכל האוטו גם בנסיעה איטית ובמיוחד בעליות לא בירידות

פורסם

זה היה לי גם בצמיגים הישנים וגם בחדשים , אני זוכר שגם באותו יום ששמתי צמיגים חדשים זה לא עזר , ככל שיש יותר משקל על האוטו , זה רועד יותר

פורסם

הבנתי, פספסתי את המשפט האחרון שלך, חשבתי להיפך.

האם שנכנסים לרכב הרכב שוקע באופן משמעותי ונראה לעין?

שאתה מפעיל משקל על מכסה המנוע ומשחרר, האם לוקח זמן לנדנוד להפסיק?

פורסם

תאמת לא שמתי לב אם הוא שוקע , אני לא מרגיש את זה בנסיעה , איך אני אבדוק את זה ?

ומרגישים את זה רק מקדימה בהגה ובכל הקדימה כזה

פורסם

כן אז בקיצור הייתה לי את אותה בעיה בדיוק, לא הניע לפעמים בסיאט איביזה שלי ורעד לפעמים כשהייתי ברמזור אדום, כאשר החלפתי לניוטרל הסתדר שילבתי ל D מחדש וכאילו הבעיה נעלמה.

הבעיה הייתה שהבוכנה השנייה (המצת - כך קרא לזה המכונאי) פשוט נהרסה, ומתי היא החליטה להיות מושמדת כליל? בדרך חזרה מאילת!, טיפשי מצידי לא לדאוג לרכב בזמן, תאמין לי שזה כבר לא קיים אצלי.

בכל אופן, הכנס את הרכב למחשב מוסך אני מאמין - על סמך ניסיון אישי בלבד ותיאור הבעיה כבעיה דומה וזהה לשלי - שזו הבעיה שלך, הסיפור שלי הסתכם ב500 שקל אחרי קומבינות אצל המוסכניק, אין לי מושג כמה לך יעלה או אם זו באמת הבעיה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

זה לא שייך לכיול ופלאגים כי את הכל החלפתי

זה נראה משהוא אחר , אוליי זה תושבת מנוע ? איך אני בודק אם זה בא מתושבת מנוע?

והאם זה קשור לכיוון פרונט , ובכלל מה זה כיוון פרונט?

פורסם

בדר"כ פרונט לא מכווון מיתאפיין ע"י משיכות של ההגה לצדדים במהירויות שונות.

לגבי תושבת מנוע, מה קורה במצב של עבודת המנוע בסרק? האם מורגשות רעידות מוגזמות מתוך הרכב על D או על N?

פורסם

לא אין רעידות מוגזמות...

שהמנוע קר והאוטו עומד ב D עם ברקס אוליי הוא רוצה לנסוע כי הצ'וק עובד ..

אבל לא מרגיש משהו חריג..

לא יודע כבר מה זה

פורסם

אני חושב שכדאיי להיכנס למקום מיקצועי לבדיקת הפרונט הקידמי שייבדוק בין היתר את המשולשי פרונט ובמידה וקיים אצלך מוט מייצב (ANTI ROLLׂ) שייבדקו גם אותו.

פורסם

אני לא יודע למה אני חושב שזה תושבת מנוע , כי ככל שיש משקל על האוטו יש את זה .

אם אני נוסע לבד לא תרגיש את זה בכלל

ועוד דבר מרגישים את זה יותר שלוחצים על דוושת הדלק בעליות , אם עוזבים זה נעלם

איך אני בודק תושבת מנוע?

• תוכן חדש...