Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206cc ?

wtfdesign
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגביי פיג'ו 206cc

מה הדעה הרווחת בקרב הפרופסרים פה לגביי הרכב?

התקציב הוא 35 אלף ש"ח, המטרה שישרת אותי בצורה הטובה ביותר ל3 שנים של לימודים באוניברסיטה.

כשאני מעריך שההכנסה החודשית תהיה 2000-3000 שקל בזמן לימודים, והסכום ההתחלתי בלי קשר לאוטו יהיה 7,000-10,000 שקל.

דברתי עם המון אנשים שאמרו לי לא להתקרב, שהפג'ו לא אמינה , שיש המון בעיות חשמל, שאין שוק ואללה ודונייה.

ומצד שני המון אנשים שאמרו שוואלה הרכב לא מספר אחת אבל השד לא כזה נורא.

הבעיה היא שאני לא רוצה לקנות רכב שאני אתבאס על איך שהוא נראה, ואם כבר קרעתי את התחת ויש כסף אני

רוצה להנות מהיופי שלו, השאלה מה גודל הטעות לדעתכם אם בכלל זו טעות?

פורסם
לגביי פיג'ו 206cc

מה הדעה הרווחת בקרב הפרופסרים פה לגביי הרכב?

התקציב הוא 35 אלף ש"ח, המטרה שישרת אותי בצורה הטובה ביותר ל3 שנים של לימודים באוניברסיטה.

כשאני מעריך שההכנסה החודשית תהיה 2000-3000 שקל בזמן לימודים, והסכום ההתחלתי בלי קשר לאוטו יהיה 7,000-10,000 שקל.

דברתי עם המון אנשים שאמרו לי לא להתקרב, שהפג'ו לא אמינה , שיש המון בעיות חשמל, שאין שוק ואללה ודונייה.

ומצד שני המון אנשים שאמרו שוואלה הרכב לא מספר אחת אבל השד לא כזה נורא.

הבעיה היא שאני לא רוצה לקנות רכב שאני אתבאס על איך שהוא נראה, ואם כבר קרעתי את התחת ויש כסף אני

רוצה להנות מהיופי שלו, השאלה מה גודל הטעות לדעתכם אם בכלל זו טעות?

חבר שלי החזיק בעבר 206CC מנוע 2.0 ידנית.

יצא לי לנהוג הרבה על הרכב, בזמנו התלהבתי ממנו מאד עד שנהגתי עליו:shock:

קלא'ץ הכי נוראי שיצא לי לפגוש, נוחות נסיעה מחפירה, חוסר שימושיות, הרכב לא הצליח להוריד את הכח לכביש, בפול גז הרכב לא הצליח לנסוע ישר וההגה היה ממש משתולל. בנוסף היו בעיות אמינות, למיטב זכרוני הלך הגיר אחרי 40,000 ק"מ וזה עוד כאשר הרכב היה חדש מהחברה! בדר"כ אני לא נוהג לקטול ככה רכבים אבל זה ללא ספק אחד הרכבים הגרועים שיצא לי לפגוש.

מה שאי אפשר לקחת מן הרכב, שיפה לעין הוא כן ואפקט הקבריולט עשה את שלו על הבחורות:-D

פורסם
חבר שלי החזיק בעבר 206CC מנוע 2.0 ידנית.

יצא לי לנהוג הרבה על הרכב, בזמנו התלהבתי ממנו מאד עד שנהגתי עליו:shock:

קלא'ץ הכי נוראי שיצא לי לפגוש, נוחות נסיעה מחפירה, חוסר שימושיות, הרכב לא הצליח להוריד את הכח לכביש, בפול גז הרכב לא הצליח לנסוע ישר וההגה היה ממש משתולל. בנוסף היו בעיות אמינות, למיטב זכרוני הלך הגיר אחרי 40,000 ק"מ וזה עוד כאשר הרכב היה חדש מהחברה! בדר"כ אני לא נוהג לקטול ככה רכבים אבל זה ללא ספק אחד הרכבים הגרועים שיצא לי לפגוש.

מה שאי אפשר לקחת מן הרכב, שיפה לעין הוא כן ואפקט הקבריולט עשה את שלו על הבחורות:-D

תודה רבה,

אני צריך עוד פרטים.. החלקים שלו יקרים? הצריכת דלק שלו?

תכלס עם הכנסה כמו שציינתי אפשר להתמודד עם הרכב? או שעדיף שלא?

פורסם

לפני כמה שנים הייתה לי 206CC, שנת 2006. קניתי יד שניה שנה על הכביש - עדיין באחריות יצרן ואפילו רכשתי ארכה לאחריות יצרן לשנה נוספות - הדבר הכי חכם שעשיתי עם הרכב הזה.

כל הזמן הרכב היה במוסך(ים), היה דין ודברים עם היבואן, שלחו אותי כל פעם למוסך אחר שינסה לתקן את הבעיות וכלום לא עזר. בסוף מכרתי אחרי שנתיים ב-12 אלף פחות ממה שקניתי, לא זוכר כמה מתחת למחירון אבל גם קניתי הרבה מתחת למחירון.

בקצרה הבעיות: חלונות חשמל נתקעים\לא נסגרים, נעילה מרכזית לא תמיד עובדת, מים חודרים בגשם (ניתן לטיפול אם מטפלים בגומיות כמו שצריך) והכי חשוב הגיר.

אני קניתי כי רציתי גג נפתח וידעתי שזאת ההזדמנות (הייתי סטודנט) היום לא אקנה פיג'ו בשום סיכוי.

לשאלות שלך, אני לא יודע אם החלקים יקרים (הייתה באחריות) אבל הזמן שלך יקר ולבלות במוסך לא כיף, לא זוכר את צריכת הדלק אבל היא לא הייתה חריגה (לכאן או לכאן).

• תוכן חדש...