Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח!

אני מעוניין לרכוש רכב שעונה על הדרישות הבאות: נוחות נסיעה, אחיזת כביש, כוח אמיתי - מנוע שלא יאותגר בכל עליה ארוכה, אמינות, שנתונים .07-08

ועוד דבר נוסף - עדיפות לגיר רגיל.

סיטרואן C4 PK 140 זה רכב שתפור עליי בכל פרמטר, אבל אני מקבל עליו הרבה דעות קיצוניות לטוב ולרע ולכן אני קצת חושש.

השימוש הצפוי - נסיעות קטנות בעיירה ונסיעות בין עירוניות קצרות בצפון, נסיעות תכופות (עד פעמיים בשבוע) של 100 ק"מ לכל כיוון, עד 4 אנשים ברכב.

מה אתם מייצעים לי?

תודה

פורסם

שלום ג'ק,

אתה כנראה מתכוון לגרסת ה-2 ליטר של הסיטרואן C4, שאינה נפוצה כל כך. רוב רכבי ה-C4 נמכרו בארץ בגרסת ה1.6 ליטר שהגיעה רק בגרסה אוטומטית והיא אכן מעט חלשה יותר (110 כוחות סוס ולא 140 כמו בדגם שרצית). בכלל, סיטרואן C4 ידנית יש רק בדגמי הדיזל ואין בדגמי הבנזין.

אין לך מה לחשוש מהדעות הקיצוניות על הסיטרואן, רובן ככולן לא נכונות. ה-C4 די אמינה ולא סובלת מהרבה בעיות מיוחדות. גרסת ה-1.6 נפוצה מאוד בחברות הליסינג ולא סבלה מבעיות ותקלות מיוחדות.

אופציה נוספת שתוכל לשקול מלבד הסיטרואן היא טיוטה קורולה. בסביבות המחיר שציינת תוכל לרכוש קורולה מודל 2008, גם גיר ידני או רובוטי. מכונית חסכונית בדלק ובעלת מנוע חזק יחסית.

מקווה שעזרתי,

אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

מסכימה עם מיטל, טויוטה קורולה זו אופציה טובה, 50K למודל 2005/6

אם אתה חובב אירופאיות, אני אישית מאד נהניתי לנהוג בפיאט בראבו, עם מנוע 1.4 טורבו (120 כ"ס) מאד ספורטיבית.

תוכל למצוא בראבו מודל 2009 מליסינג/השכרה, בסביבות 50+ אלף ש"ח.

ענת

אוויס

• תוכן חדש...