Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי אביר צה"לי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז זה הסיפור בקצרה קניתי השבוע אביר צה"לי שהיה בשירות קק"ל מי שמכיר אותי מהפורום יודע שחפשתי בשבועות האחרונים גיר TH400 4x4 (עם חיבור לטרנספר קודם ולא ישר הדריישפט...) שהולך וניהיה יותר ויותר נדיר וקשה להשגה בארץ.

חבר מצאה לי אחד עכשיו הבעלים לא רצה למכור לי רק את הגיר אלה את כל הרכב אז לא הייתה לי בררה וקניתי :)

הקבינה והשסי שבוע הבאה הולכים לברזל אלה אם כן משהוא צריך אז שייפנה אלי כמה שיותר מהר!

עוד כמה חלקים שאני מוכר ממנו זה:

DANA70 מאחורה

DANA60 מקדימה (ברקס דיסק)

(המוכר אמר לי שהסרנים נעולים! אותי זה מאוד עניין אבל אני יגלה רק אחרי שאני יפתח את הבקקס)

הסרנים כוללים את כל מערכת הברקסים כולל כללל הצינורות

גלגלים 8 ברגים (3 צמיגים תקינים! אחד מפוצץ)

טרנספר שממבט ראשוני עדיין לא יודע איזה דגם הוא... (כשאני יפרק את הבודי והארגז אני כבר ידע...)

ארגז אחורי כולל הדלת

ועוד כול מיני חלקים כמו מזגן של אביר! שבדרך כלל לאבירים בצבא לא היה כזה, כל לוח השעונים ועוד...

הנה כמה תמונות

כל מי שרוצה משהוא מהחלקים שייפנה אלי בפרטי ושוב אני חוזר הקבינה והשסי שבוע הבא הולכים לברזל כך שאם משהוא רוצה אותם שיזדרז.

שבת שלום וחג שמח!

דייב

DSC02640.JPG

DSC02642.JPG

פורסם

יש לאביר ניירת?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

עוד תמונה של הסשי

אני שוב מזכיר אם משהוא צריך את הסשי או הבודי (קבינה וכל החלק של המכסה מנוע) שייפנה אלי כמה שיותר מהר כי בימים הקרובים אני זורק אותה לברזל.

דייב.

DSC02679.JPG

פורסם
עוד תמונה של הסשי

אני שוב מזכיר אם משהוא צריך את הסשי או הבודי (קבינה וכל החלק של המכסה מנוע) שייפנה אלי כמה שיותר מהר כי בימים הקרובים אני זורק אותה לברזל.

דייב.

דייב שלום לך ,אין לך מספר טלפון בפרסום, ויש לי בעיה לשלוח אליך הודעה פרטית (לא מצליח),לכן אם תוכל תחזור אלי

050-4711209

עוזי

פורסם

טוב מאז שפרסמתי את האביר למכירה קבלתי הרבה פניות לגבי החלקים זה המחירים של חלק מהם

עדיין לא בדקתי אם הסרנים נעולים אם כן המחיר לשנייהם הוא 10,000 אני מזכיר מדובר על DANA70 אחורה וDANA60 קדימה 8 ברגים וברקס דיסק מקדימה אם הם לא נעולים 6,000

בהתחלה רציתי לזרוק את הסשי לברזל אבל אחרי שפרקתי את הבודי (קבינה) והארגז הבנתי שהסשי הזה במצב חדש ללא חלודות או רקבונות ואחרי שהתייעצתי עם כמה חברים שבתחום אני לא זורק דבר כזה לברזל! המחיר של הסשי 3,000

לגבי הארגז המחיר הוא 1,000 והקבינה מחיר ברזל.

מי שרציני לפנות אלי בפרטי

תודה

דייב.

פורסם

עדכון קטן אני כנראה מחר בצהוריים כשיהיה לי זמן מוכר את הבודי (קבינה של האביר) ואת הארגז שלו לברזל,

כל מי שרוצה אותם במחיר ברזל שייצור איתי קשר בפרטי.

שבוע טוב

דייב.

פורסם

בלי שום קשר, אפשר קצת מידע על נתוני האביר?

הכוונה זה למנוע בעיקר לביצועים של הדיזל.

פשוט יש לי כאלה בבסיס כמו זבל ועושים רושם של כלי זריז למדי...

האם אני טועה?

תמיר.

פורסם
בלי שום קשר, אפשר קצת מידע על נתוני האביר?

הכוונה זה למנוע בעיקר לביצועים של הדיזל.

פשוט יש לי כאלה בבסיס כמו זבל ועושים רושם של כלי זריז למדי...

האם אני טועה?

אני יסביר לך בקצרה האביר הוא באמת רכב זריז ומהיר לרכב צבאי ובכללי המנוע הוא 6.5 דיזל היה כמה דגמים 395/396/397 CU IN cubic inches אני יודע שהיה כמה דגמים של המנועים ההבדל הוא הכוח סוס והמומנט בעיקר,

גיר TH400 גיר עם המון כוח החיסרון שלו הוא שלושה הילוכים אבל ההילוך השלישי מאוד ארוך ומהיר,

השילוב של מנוע שיכול לעקור סלעים בעליות בשטח מרוב המומנט הגדול שיש לו וגיר מאוד חזק יוצרים כוח כזה.

דייב.

• תוכן חדש...