Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
eddy25, רכב מיני לנסיעות בין עירוניות? מדובר על רכב עירוני. בבין עירוני קשה להתנהל איתו כי הרכב קטן, נהגים אחרים בקושי רואים אותו ונסיעה במהירות גבוהה יוצאת די רועשת. מיקרה קצת יותר בכיוון והיא סופר מיני, אבל אז למה לא איביזה.

לא מסכים,אצלי המיני נוסעת רק בין עירוני,וממש לא רועש,אולי לא אטימות של אוקטביה אך לא צריך להרים את הקול,נהגים בקושי רואים אותו? אם נהג לא רואה רכב מיני הוא גם לא יראה שום רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכל יחסי, כך גם הרעש. אם אתה מסתדר איתו בנסיעה בבין עירוני, קיבלת רכב חסכוני במיוחד. אני לא רוצה להכנס לדיון ולשכנע אותך על בידוד, רעש וכד׳ - כיצד כל זה משפיע על הנהיגה והנסיעה.

אני בטוח שאתה יודע כי הוכח שרכבים מסויימים פחות נראים על הכביש, למשל רכבים דו גלגליים או בצבעים כהים.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

לגבי סיריון קשה לדעת מה יקרה עוד כמה שנים אבל יש לי הרגשה שאני אצטרך לקצץ הרבה מאוד כדי למכור אותה בעתיד.

לגבי רכב סופר מיני , אין לי כל כך אינדיקציה כי לא יצא לי לנהוג על אחד כזה (סיריון נחשב מיני אם אני מבין נכון , לא ? )

האם צריכת דלק ב I20 ומזדה 2 היא יחסית נמוכה ? לפי אתר KML נראה שכן אבל אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שנוהגים במכוניות האלה ובדקו את הצריכה בעצמם .

והאם הן מכוניות אמינות ?

אני שוקל גם לקנות רכב מליסינג או במצבים קיצוניים מהשכרה (אם הרכב מאוד שמור) השאלה כמה מקובל להוריד ממחיר המחירון על רכבים אחרי ליסינג ,כלומר כמה חברות ליסינג נוהגות להוריד, 15% זה סביר על רכב שעשה 20-25K בשנה והוא במצב סביר ?

תודה

פורסם

הסריון נחשבת לסופר מיני.

הI20 יחסית חדשה המודל הכי ישן זה 2009 לכן קשה לתת מדד לגבי האמינות,המזדה יותר וותיקה מ2007,לפחות מהפורום לא שמעתי תלונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור בעלים של פיג'ו 107 וכמי שנסע על מרבית רכבי המיני שנמכרים בארץ אני חייב להגיד שלמרות שאני מאוד מרוצה מהרכב ונוסע בו לא מעט בינעירוני מדי פעם, לא הייתי ממליץ עליו למי שנסיעותיו הן בעיקר בין עירוניות.

ה-107 בהחלט מספק את הסחורה ונוח לנסוע איתו בכבישים בינעירוניים על 120+, אבל זו לא הסביבה הטבעית שלו, ומרגישים את זה.

אני חושב שבתקציב הזה הגרנדה פונטו היא האופציה הטובה ביותר. אתה יכול לקנות אחת בשנתון מתקדם יחסית, ולטעמי לאור המחירון הנמוך שלה היא נותנת את התמורה הטובה ביותר.

אני לא הייתי מכניס את המאזדה 2 בכלל. היא זללנית בדלק יחסית ליתר הסופר-מיני, וצפופה ולמרות שהמנוע זריז, אני לא רואה את היתרונות היחסיים שלה שמצדיקים את הרכישה שלה.

ה-I20 היא אופציה לא רעה, שווה לך לבדוק אותה. בעיני היא עדיפה בהרבה על המאזדה 2.

פורסם

אולי לא סביבה טבעית, אבל זולה ביותר. אתמול נסעתי חיפה-נתב״ג-חדרה, סה״כ לא מעט ק״מ בכלל, מנתב״ג היינו שלושה באוטו, וכמה עלה לי התענוג ?

אולי בקושי 60 שקל ! אף אחד לא יכול להתחרות בזה, פרט לדיזל סופרמיני כלשהו, אולי. אגב, אפילו אין כאבי גב !

• תוכן חדש...