Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני הבעלים של גולף MK5.

רציתי להזמין מהאינטרנט כמה רמקולים חדשים כי האוטו כבר כמעט בן 8 והרמקולים כבר כמעט הלכו לעולמם. הבעיה שלי היא כזו, את הרכב קיבלתי מאחי הגדול שאיך שהוא הצליח לאבד את המדף בגאז' ולהחליפו באחר שלא מתאים לאוטו. לכן לדעתי אין לי ברירה אלא לפתוח את הדלת ולהכניס את הרמקולים החדשים במקום הישנים. איך זה בדיוק עובד? האם כל הרמקולים מתאימים לכל המכוניות? אם לא, איך אוכל לגלות איזה גודל אני צריך? יש מידות או משהו? לחילופין יש דרך להשיג מדף בגאז' חדש?

תודה על העזרה

פורסם

בדלתות יש לך מקום ל6.5 אינץ'. המלצה הכי נופצה כאן זה מורל טמפו. ניתן להשיג מגש בפירוקייה, אך לא הכי כדאי לעשות חורים ולהתקין שם.

האם אתה מתכוון לחבר מגבר? אתה בטוח שהרמקולים הלכו?

פורסם

את המגש באמת הכי משתלם להשיג ב״פירוקייה״.

ובקשר לרמקולים מניסיון אישי (גם אני בעל גולף) עדיף לך לחבר בדלתות.

ואם באמת אתה מתכוון לשים קומפוננט אז אני גם ממליץ על הגברה

פורסם

איך אתה יודע שהרמקולים שלך הלכו?

יש לך מקדימה שני טוויטרים למעלה בדלת ושני רמקולים נוספים בדלת למטה.

בנוסף להחלפת רמקולים תחשוב על המערכת עצמה. לך אין MP3 כי המערכת RCD300 פשוטה מאד.

קובי

:-)

• תוכן חדש...