Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצתי- להקשיב למרק.

טיטקס קובלט יעשה עבודה נפלאה.

אם קוטר החור קטן למדיי, לעומת זאת, אכן יש סיכוי טוב לשבור את המקדח, גם אם הוא HSS רגיל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבלתי 10 ברגים מ"בית התבריג" או כל תבריג בת"א בדרך ממחם בגין .

גם ברגי פח - פח קודח , וגם ברגי פח פח - באורך 15 מ"מ .

נסיתי תחילה ליצור חורים בברזל 2 מ"מ - בעזרת הברגים הקודחים - ללא הצלחה .

מחר אני יסע לקנות מקדחים ע"מ לנסות לקדוח בברזל .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לדעתי אתה סתם מתעקש על פיתרון לא נכון.

אף אחד לא משתמש בברגים קודחים מעבר לעובי מזערי של פח.

תחשוב רגע על כל חיבור מתכת-למתכת שעולה בדעתך,

גדרות, שערים, עמודים, מארזים של ציוד אלקטרוני כבד, מה לא...

ב-99.99 אחוז מהמקרים אין שם בורג קודח, אלא פיתרון אחר -

בורג עם ראש שטוח / שייבה / אום,

בורג רגיל בתוך חור מוברז (הברזה צפופה, למתכת),

וכיו"ב.

אם כבר מדברים על פיתרון - תנסה באותה הזדמנות לחשוב על פיתרון שאיננו דורש 550 חורים.

שוב, אני ממליץ שתיקח השראה מהסביבה ותנסה לראות איך ב-ד-י-ו-ק עשו את זה במקום אחר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האם הברזל מגלוון או מנירוסטה ?

תנסה לברר מי הייצרן של הקונסטרוקציה בכדי לדעת מה הקושי או החוזק של הפרופילים.

בעיקרון ציפוי באבץ (גילוון) הינו ציפוי קשה יותר מברזל או פח פלדה בשכבות הקרובות לפח דבר שעלול באמת לשבור כול מקדח ובורג.

למנשה ואישתו 'בכול תבריג' אין מקדחי קובלט לכן נסה במקומות אחרים שציינתי.

איזה כייף לי :)

פורסם
האם הברזל מגלוון או מנירוסטה ?

החלונות משוודיה, הזכוכית מנרוסטה.

התכוונת לפח ולא לברזל. ברזל עשוי תמיד מברזל ולא מנירוסטה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קודם כל אם תרתך תשרוף את הגלוון. שנית אם תרתך פלדה לנירוסטה הפלדה תיאכל.

פורסם

עידכון בנושא , המתכת שאותה אני צריך לקדוח היא נירסוטה בעובי 2 מ"מ .

קיבלתי 10 ברגי פח - פח קודחים (מחוסמים) - מבית התבריג , ו - 10 ברגים פח - פח - רגילים(לא קודחים ) .

נסיתי תחילה לעבור את הנירוסטה עם בורג פח - פח קודח - ללא עשיית חור מקדים - כלל ללא הצלחה .

זה לא מזיז לנירסוטה כלל - כמובן שעבדתי עם ביטים שמתאימים לראש של הבורג - ועם מברגה 18 וולט אימפקט של מקיטה .

טוב ראיתי שזה לא עובד , נסעתי היום וקניתי מקדחי קובלט - מזין את גימל - הספקה טכנית בחולון , רציתי לקנות של TITEX - לא היה לו במלאי , לפי מה שהבנתי הוא יביא רק אם אני יזמין .

קניתי מקדחי קובלט - קניתי חמישה .

נסיתי היום עם המקדחה לקדוח בנירוסטה עם המקדחי קובלט - אכן קודח ולא נשבר .

לאחר מכן שמתי בורג אחד לניסיון עם המברגה - אכן עובד .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

קיבלתי 10 ברגי פח - פח קודחים (מחוסמים) - מבית התבריג , ו - 10 ברגים פח - פח - רגילים(לא קודחים ) .

נסיתי תחילה לעבור את הנירוסטה עם בורג פח - פח קודח - ללא עשיית חור מקדים - כלל ללא הצלחה .

זה לא מזיז לנירסוטה כלל - כמובן שעבדתי עם ביטים שמתאימים לראש של הבורג - ועם מברגה 18 וולט אימפקט של מקיטה .

טוב ראיתי שזה לא עובד , נסעתי היום וקניתי מקדחי קובלט - מזין את גימל - הספקה טכנית בחולון , רציתי לקנות של TITEX - לא היה לו במלאי , לפי מה שהבנתי הוא יביא רק אם אני יזמין .

שים לב לקדוח קדח מתאים לפי הטבלה שצירפתי לך קודם לכן.

המחיר שתשלם עבור מקדח תוצרת TITEX במידה והוא יזמין עבורך במיוחד הינו אותו מחיר במידה והיה לו במלאי.

זין את זין עובדים ישירות עם כול הייבואנים ומקבלים כול יום סחורה.

בכול מקרה מקדחים תוצרת החברות שציינתי תוכל להשיג גם אצל "הכל לתעשיה" ז'בוטינסקי 46 רמת גן.

סוף סוף אתה לא הולך עם הראש בקיר :roll:

פורסם
Nightdriver

קראתי בכמה מקומות ואין שום בעייה לרתך נירוסטה לברזל מגלוון בתנאי שדואגים להשלים את הציפוי שנאכל בריתוך.

מה אתה חושב על זה?

גילעד

אפשר אבל מאוד לא מומלץ. בגלל הקרורוזיה הגלוונית שמגע של ברזל עם נרוסטה יוצר משתמשים במחברי חיוץ שתפקידם למנוע מגע בין שתי המתכות.

פורסם

קיבלתי 10 ברגי פח - פח קודחים (מחוסמים) - מבית התבריג , ו - 10 ברגים פח - פח - רגילים(לא קודחים ).

נסיתי תחילה לעבור את הנירוסטה עם בורג פח - פח קודח - ללא עשיית חור מקדים - כלל ללא הצלחה.

אין בעייה עם הקטע הזה, מזמינים מפה בארץ מהיום למחר, או במקרה הגרוע ייקח שבועיים שלושה. המחיר לא ישתנה.

מקווה לפחות שקנית מקדח איכותי, אם לא טיטקס (האהוב עליי אישית) אז לפחות גרינג.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, סוד קטן :shock:

מעת לעת ניתן למצוא ב-EBAY מקדחים תוצרת TITEX, דורמל או גרנינג במחירים מאוד נוחים. המוכרים הם בדרך כלל מאנגליה או גרמניה (אני מבצע תירגום של המכירה בשפה הגרמנית לאנגלית).

אני רכשתי לא מזמן מברז ספיראלי תוצרת TITEX במידה M1.6 (מברז מינאטורי) ברבע מחיר מהעלות בארץ.

בארץ רצו עליו בין 150-180 שקלים.

לדוגמא:

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4340.l2557&rt=nc&nma=true&item=270777430483&si=vS7UqYSqF%252B5LF5X2l5rMPjez2aI%253D&viewitem=&sspagename=ADME%3AL%3AOC%3AUS%3A1123&orig_cvip=true&rt=nc

http://www.ebay.com/itm/Walter-Titex-3-5mm-drill-bit-cobalt-TIN-Coated-BNIB-/270929739129?pt=UK_BOI_Metalworking_Milling_Welding_Metalworking_Supplies_ET&hash=item3f14abbd79

מוכר אמין והמוצרים מקורים.

• תוכן חדש...