Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 785
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוודאי.

גם לביט1 וגם לDRC.

אפשר להוריד את העדכונים מהאתר של אודיסון - דרך המחשב שאיתו אתה מתחבר לנהל את הביט1 אתה גם יכול לעדכן לו תוכנה\קושחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בקיצור כולם יעשו עבודה טובה

HEAD UNIT: ALPINE INA-W987D

AMPLIFIERS: TWO BOSTON ACOUSTICS GT-2200

MONO: ALPINE PDX-M12

COMPONENT SET: TWO BOSTON ACOUSTICS SPZ-60 SUBWOOFER: BOSTON ACOUSTICS SPG-555

פורסם

בהחלט כן.

מדובר בציודים נהדרים - גם סדרת ה700 של אלפיין.

עשית כאן בחירת פרוססור טובה מאוד וגם פריט אספנות על הדרך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני כבר מת לראות את התוצאה הסופית, שאלה קטנה איך החיווט של רוקפורד? מומלץ או לא מומלץ?

פורסם

חיווט ברמה טובה מאוד. מכל הדברים של רוקפורד מהחיווט שלהם ואביזרי ההתקנה אני לא חושש.

Pioneer TS-X150

פורסם

תאמין לי אתה כלכך מסקרן אותי שאני אבוא למפגש רק בזכותך :-D

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
תאמין לי אתה כלכך מסקרן אותי שאני אבוא למפגש רק בזכותך :-D

למה לא בכיף

פורסם

חברים שאלה קטנה, למרות שיש לי ברכב מערכת איתור, אני רוצה להוסיף גם ביפר, מישהו מכיר את הדגם של רב בריח 625?

ויכול להמליץ? או להמליץ על משהו אחר?

כי את הדגם הנ"ל אני יכול לקחת במחיר ממש ממש טוב

פורסם

למרות שהחברים כבר יתיאשו מלענות לשאלות שלי וכמובן שלא כולם קניתי היום אזעקה של ביפר שגם אמורה כשאני יתקין אותה להניע לי את הרכב בעזרת השלט, די נחמד לראות את זה עובד, מחר בעזרת השם אני יקנה גם טיונר אחד הטובים, הרבה עבודה יהיה לי באוטו למי שיבצע את ההתקנה אבל מי שמומחה זה כבר יהיה קטן אליו, עם למישהו בא להמליץ איפה ניתן להשיג מצלמות נסתרות שאפשר להתקין ברכב אשמח עם תרשמו לי, תודה

IMG-20120507-WA0000.jpg

פורסם

מזל טוב, הגעת לשלב הפאראנויה.

מצלמות בתוך הרכב? בשביל מה. בארץ לא יעשו לפושע שום דבר, חבל על הכסף.

אפרופו, כשאתה אומר טיונר אני מניח שאתה מדבר על מקלט TV. אני לא מבין בזה כלום אבל על הדרך - מה אתה מתכוון לרכוש?

Pioneer TS-X150

פורסם

אני הולך.להביא טיונר של samsonix שהבנתי שיש לו ארבע יציאות מובנות למסכים ואז אין צורך במפצל למסכים העתידיים מאחורה, ולגבי המצלמות המטרה העיקרית שיש מישהו שכל פעם מתעסק לי עם האוטו ואני רוצה לתפוס אותו, חשבתי אולי לשים ארבע מצלמות שמצלמות את הדרך בכל צד ולתת להם לעבוד כל הלילה

פורסם

בארץ לא יעשו לפושע שום דבר, חבל על הכסף.

אני נוטה להסכים איתו.לדעתי לא יעשו משהו לאיזה ילד בן 17 לצורך העניין שחיטט לך ברכב ,במקום זה תבודד עוד חלק באוטו :wink:

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

לא מענין אותי מה יעשו לו, מענין אותי מה אני אישית יעשה לבן אדם

פורסם

בשעה טובה נקנה היום גם טיונר טלויזיה 2 אנטנות אחד החזקים כולל אפשרות לחבר סים ולגלוש באינטרנט

IMG-20120508-WA0000.jpg

IMG-20120508-WA0001.jpg

• תוכן חדש...