Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALLJOBS - לשלם או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני אהיה קונטרה לכל המתנגדים.

אני מחפש עבודה זה כמה חודשים ואני יכול להגיד שהמשרות ששולחים לי במייל כלקוח משלם ב ALLJOBS לא מופיעות באתרים אחרים,לכן כמחפש עבודה חשוב לי לא לפספס אף הצעת עבודה שיכולה להיות טובה עבורי,גם אם זה לשלם סה"כ 44 שקל בחודש.

לחפש עבודה כמה חודשים זה נורמלי ?

אני 3 שבועות בבית ומשתגע.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר להיות חוצפן ולשאול מה אתה עושה בזמן הפנוי ?

אני באמת מתחרפן :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

זה עניין מאוד אישי, כנראה. אני עבדתי עד לפני חודשיים בהייטק ועכשיו ממשיך לעבוד רק במשרה חלקית באוטו, אבל נהנה מכל רגע של החופש. אתה צריך למצוא דרך להעסיק את עצמך. אצלי המצב כל כך "חמור" שאני אפילו לא מתאמץ מספיק בשביל להשיג עבודה מרוב שנוח לי :?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקטע הוא שאני בוגר כלכלה ואני לא מצליח למצא עבודות בתחום שהן ללא ניסיון.

ובכלל הניסיון שלי בעבודה הוא יותר ניסיון מכירתי וזה סוג של "שם לי רגל" כי אני לא כל כך שש לעבוד בעבודות מכירה (אפילו שאני טוב בזה).

לא בא לי למכור סלולריים\הוט\בזק\משכנתאות\הלוואת. לא רוצה לעבוד בטלפון בכלל. לא רוצה למכור צבע בחנות ולא רוצה לעבוד באיזה דוכן. וזה בערך כל ההצעות שאני מקבל...

פורסם
לחפש עבודה כמה חודשים זה נורמלי ?

אני 3 שבועות בבית ומשתגע.

תראה,אני לא רוצה לדכא אותך. חוץ מזה,זה עניין של מזל.

מצד אחד אני מכיר לא מעט אנשים עם תואר שיושבים בבית, ומצד שני מכיר אנשים שמצליחים להתקבל לעבודות מהיום למחר.

תנצל את הזמן הפנוי שלך,זה כל מה שיש לי להמליץ לך. הרבה סבלנות ואל תהפוך את הלילה ליום ואת היום ללילה.

פורסם

אני חושב שזה מוקדם מידי מכדי להתפשר. במיוחד לאור העבודה שמגיע לי 5 חודשי אבטלה.

פורסם

ובכלל הניסיון שלי בעבודה הוא יותר ניסיון מכירתי וזה סוג של "שם לי רגל" כי אני לא כל כך שש לעבוד בעבודות מכירה (אפילו שאני טוב בזה).

לא בא לי למכור סלולריים\הוט\בזק\משכנתאות\הלוואת. לא רוצה לעבוד בטלפון בכלל. לא רוצה למכור צבע בחנות ולא רוצה לעבוד באיזה דוכן. וזה בערך כל ההצעות שאני מקבל...

אם אתה מקבל אבטלה, סיים את התקופה כי "נגעת-נסעת". במקביל, וודא שיהיה לך איפה לעבוד עם תום התקופה. אני הייתי בודק אפשרות של איש מכירות באולם רכב. עם תואר בכלכלה תוכל לטפס שם במעלה גרמי ההצלחה לתפקידים מעניינים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מוכן לשקול את זה.

מישהו יכול לספר (אפילו בהודעה פרטית) כמה סוכן מכירות רכב בסוכנות מרוויח ?

ובנוסף, אשמח לעוד הצעות לכיוונים שאליהם כדאי לפנות.

פורסם

אני בזמנו (ספטמבר - אוקטובר) חיפשתי עבודה,

אמרתי אם אמצא עבודה שווה את ה44₪,

שלחתי ללא מעט מעסיקים קורות חיים ולא קיבלתי הרבה טלפונים,

בסוף הישועה בכלל לא הגיעה מALL JOBS אלא ממכרים...

להגיד ששוב הייתי משלם על זה? כנראה שלא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתור מישהו ששם מודעת דרושים כל הזמן באתרים,

אולגובס הוא בהחלט הכי גדול.

הם גם לוקחים את המודעות מאתרים אחרים ושמים אצלם בחינם (במודעה שדורשת תשלום מזה אשר תר אחר עבודה).

בתור מישהו שפרסם אצלם כ5 פעמים, השוני בין כמות קורות החיים במודעה בתשלום וזו בלי תשלום הוא כמחצית.

בפועל זה אומר שבמקום 300 תקבל 600 קורות חיים.

לכן מנקודת המבט שלי, לא משתלם בכלל לפרסם מודעה בתשלום שם, כי כל הגולשים גם ככה משלמים שם כסף (או חלק גדול מהם).

אני גם מפרסם בגובמסטאר, בתשלום! וקיבלתי 20% מכמות קורות החיים שקיבלתי באלגובס במודעה בלי תשלום (שם אתה לא מקפיץ מודעות בכלל) ובגובמסטר אני מקפיץ כל יום-יומיים.

לכן אני מניח כי אולגובס הם הכי גדולים והם יודעים איך לעשות את זה.

עסקים קטנים לא ישושו לפרסם מודעה ב350 שקל לחודש כשהם יכולים לקבל את זה בחינם

לעומת זאת, מחפש עבודה יגיד לעצמו "מה זה לשלם שעה עבודה בשביל למצוא עבודה" וישים 44 שקלים.

הגיון פשוט. הנוסחא עובדת ומנכ"לית אלגובס נוסעת באאודי S6 חדשה.

פורסם

בתור סטודנט (סופר) מיואש שנה שנייה למנע"ס, אני חושב שהתואר שלך (ושלי!) זה בולשיט, אבל האם אתה רוצה להכנס לתחום הפיננסי?

הבנתי שהעבודות ההתחלתיות בנושא הן כמעט באופן בלעדי, עבודות של טלמרקטינג (איכס!:(). בכל מקרה, ככל נראה תצטרך להשלים גם לימודי תעודה למשווק פיננסי או משהו דומה.

פורסם

יש לי חבר טוב שהוא גם בוגר כלכלה - (סיים לימודים במכללה). הוא עשה גם קורס ביעוץ השקעות. בזמן הלימודים וגם כשנתיים - שלוש אחר כך עבד בשירות לקוחות טלפוני שלא קשור בכלל לתחום הלימודים. הוא החליט שהגיע הזמן להתקדם ולעבוד במקצוע שלמד אז חיפש ואחרי כמה חודשים הוא התקבל לבית השקעות לעבודה במוקד טלפוני (למרות שהוא מחפש תפקיד שלא קשור לשירות לקוחות או מכירות). הוא סיים את הקורס שם ועבד עוד כמעט חודש עד שהחליט שזה לא בשבילו והתפטר.

עכשיו הוא מחפש כבר כ 4 חודשים וכל מה שמציעים לו זה מכירות ושירות לקוחות. לא רוצה ליאש אבל לא קל למצוא עבודה בתחום. כנראה שצריך להתפשר, להתחיל ממכירות או שירות לקוחות בחברה פיננסית (בנק, בית השקעות, או אולי אפילו חברת ביטוח) ולנסות להתקדם משם.

אסף

פורסם

עשיתי כבר תפקידים של שירות לקוחות וניהול תיקי לקוחות. נשמע קצת מוזר לחזור אחורה לעבוד בשירות לקוחות שוב.

• תוכן חדש...