Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להוסיף לעסק של אבי(חנות ירקות) גם כלים חד פעמיים.

מישהו כאן מכיר או עובד בתחום?

אני מחפש מפעל שיסכים למכור לי למרות שבתור התחלה אני לא לוקח הרבה סחורה בתקווה שאגדל וזה יתפתח.

תודה לעוזרים.

קובי

פורסם

יש מאחורי התחנה המרכזית החדשה חנות שמוכרת גם בסיטונאות אם אינני טועה. אני לא זוכר את המיקום המדוייק, אבל ליד בית דפוס גדול.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ליד שוק הסיירים באזה"ת בחולון (קצת לפני חצי חינם) יש חנות שמוכרת כמויות גדולות של כלים חד פעמיים מכל מיני סוגים. קפוץ לשם וברר מי הספק שלהם, ייתכן שאפילו תוכל לקנות שם בסיטונאות.

פורסם

קובי, תתעסק רק מול יבואנים, לא מול משווקים.

תלוי בכמות המשטחים שאתה עומד להזמין, אם לא, גם בסיטונאים הרגילים תמצא מחירים טובים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני לא יודע מה וכמה אני הולך להביא, חשבתי להביא קרטון או שתיים מכל מוצר ולראות איך זה מתקדם.

במידה וזה לא ילך אני אוכל להשתמש בזה בבית.

elik0- אתה מכיר אולי יבואנים של כלים חד פעמיים?

מה שאני חושב שרץ הכי הרבה זה הכוסות.

קובי

פורסם

איזה יבואן אתה צריך בשביל 2 קרטונים מכל דבר?.

אתה צריך סיטונאי וכאלה תמצא בערימות בחנויות של שוק לוינסקי בת"א יותר נכון רחוב זבולון קרוב לרח' העליה.

לך לשם אחרי 10 דק' אתה כבר תמצא חנות ומחיר טוב לכלים חד פעמיים.

פורסם
איזה יבואן אתה צריך בשביל 2 קרטונים מכל דבר?.

אתה צריך סיטונאי וכאלה תמצא בערימות בחנויות של שוק לוינסקי בת"א יותר נכון רחוב זבולון קרוב לרח' העליה.

לך לשם אחרי 10 דק' אתה כבר תמצא חנות ומחיר טוב לכלים חד פעמיים.

1+ גדול. ממליץ ללכת בשביל גם להנות מהפיצוחים המסורתיים בשוק בלווינסקי ובבירה אולד סקול במבלשת מתי. אם אתה לא מאלו שנגעלים עד אין קץ שהם רואים סודנים, אתה תהנה שם חבל על הזמן.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תריץ חיפוש על כל-גומי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין ביקוש לכלים חד פעמיים.

זאת בעצם הבעיה, שאין ביקוש בכלל, גם לא לפירות ולירקות אז מנסים לחפש קצת רווח בעוד דברים.

אם הצלחתי אז הרווחתי עוד קצת, אם לא אז הכלים שניקנו ישמשו אותנו בבית(גם ככה עוד מעט פסח).

תודה לעוזרים!

קובי

פורסם
אין ביקוש לכלים חד פעמיים.

זאת בעצם הבעיה, שאין ביקוש בכלל, גם לא לפירות ולירקות היום אז מנסים לחפש קצת רווח בעוד דברים.

אם הצלחתי אז הרווחתי עוד קצת, אם לא אז הכלים שניקנו ישמשו אותנו בבית(גם ככה עוד מעט פסח).

תודה לעוזרים!

המצב בשוק הזה על הפנים היום, זה ידוע.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...