Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסר דאגה מלב. לפי דברי דוקטור סובארו בפוסט סמוך, כל הפיאטים מוצאים עצמם בשלב כזה או אחר אצל אוטו דיל בכמה עשרות אחוזים פחות מהמחיר אצל היבואן. אז תרים טלפון ואם במקרה אין, תמיד תוכל להגיד שאמרו לך שיש.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הסר דאגה מלב. לפי דברי דוקטור סובארו בפוסט סמוך, כל הפיאטים מוצאים עצמם בשלב כזה או אחר אצל אוטו דיל בכמה עשרות אחוזים פחות מהמחיר אצל היבואן. אז תרים טלפון ואם במקרה אין, תמיד תוכל להגיד שאמרו לך שיש.

לא הבנתי איך זה קשור למה ששאלתי?

פורסם
לא הבנתי איך זה קשור למה ששאלתי?

אנסה להסביר : אתה מוותר על הפיאט בשל מחיר גבוה מדי. החבר שאת דעתו הבאתי סבור שאין שום בעיה להשיג פיאט בזול אם ממתינים מעט להגעת הדגם בו אתה רוצה ( חדש כמובן, אפס קילומטרים, עם יד ראשונה שהיא היבואן ) למגרשי הטרייד אין. אני קצת מפקפק בבטחון הזה שלו, אבל הוא נשמע כמי שיודע דבר או שניים.

פורסם

שמע אני בעיקרון כבר בהתלבטות אחרונה :smile:

אני יכתוב פה את ההתלבטות על מנת לא לפתוח אשכול חדש :smile:

אני מתלבט בין 3 דגמים.

בעיקרון אני מחפש רכב מיני\סופר מיני(לא באמת יודע מה ההבדל ) שיהיה כמה שיותר חסכוני גם בדלק וגם הטיפולים, אבל כמובן שירגיש כמו "רכב אמיתי" ולא כמו איזה "קופסא על גלגלים", וזאת מבחינת המרווח(אני לא בן אדם קטן) וגם מבחינת איבזור וכמובן הנסיעה בכביש הבין עירוני, שהרכב יוכל לנסוע קמ"ש 100-120 ולא יהיה רועש כאילו עוד שניה משהו מתפוצץ.

התקציב שלי הוא עד 75 אלף.

ההתלבטות שלי(הסופית) היא בין:

פיאט פונטו איבו 2010 מנוע מולטי אייר 105 כ"ס ידנית מיד ראשונה

או

רנו קליאו ||| 1.2 ידנית חדשה מהחברה

או

קיה פיקאנטו 1.25 אוטומטית דגם EX ( המפואר) גם כן חדשה מהחברה. וגם מביאים אחריון 7 שנים על הרכב וגם היצוב דווקא דיי מגליק מבחינתי.

אז בעיקרון הייתי רוצה לדעת מי מציע את הרמת איבזור+ מרווח פנימי+ חיסכון באחזקה+דלק+ וגם באיזה רכב השיוט במהירויות מחוץ לעיר יהיה הכי טוב

כמובן הכל יחסית למחיר שלה.

בעיקרון עד לפי כמה ימים הפונטו הייתי הפייבוריטית שלי ( בגלל המנוע החסכוני וה105 כ"ס שאמור לספק נסיעה זריזה ומהנה יחסית לאחרות)

אבל מצד שני זהו רכב שנת 2010 ואני יכול באותו מחיר לרכוש רכב 2012 אז אני דיי אבוד עצות.

ונכון לעכשיו דווקא הקיה נראה לי שאופציה העדיפה מבחינתי.

וגם חשוב לי לציין שאני מתכנן בשבוע שבועיים הקרובים לבצע נסיעות מבחן על הרכבים הנ"ל אני בטוח שזה יעזור בהתלבטות

אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע גם פה תגובות של אנשים שבעלי הרכבים , או שהיו בהתלבטויות כמוני בזמן האחרון.

( ואם כמובן יש איזשהו רכב שלא חשבתי עליו ואתם חושבים שיתאים לי יותר מאלה שציינתי אני יותר מאשמח לדעת, כמובן בצירוף הסבר)

תודה רבה מראש.

פורסם
שמע אני בעיקרון כבר בהתלבטות אחרונה :smile:

אני יכתוב פה את ההתלבטות על מנת לא לפתוח אשכול חדש :smile:

אני מתלבט בין 3 דגמים.

בעיקרון אני מחפש רכב מיני\סופר מיני(לא באמת יודע מה ההבדל ) שיהיה כמה שיותר חסכוני גם בדלק וגם הטיפולים, אבל כמובן שירגיש כמו "רכב אמיתי" ולא כמו איזה "קופסא על גלגלים", וזאת מבחינת המרווח(אני לא בן אדם קטן) וגם מבחינת איבזור וכמובן הנסיעה בכביש הבין עירוני, שהרכב יוכל לנסוע קמ"ש 100-120 ולא יהיה רועש כאילו עוד שניה משהו מתפוצץ.

התקציב שלי הוא עד 75 אלף.

ההתלבטות שלי(הסופית) היא בין:

פיאט פונטו איבו 2010 מנוע מולטי אייר 105 כ"ס ידנית מיד ראשונה

או

רנו קליאו ||| 1.2 ידנית חדשה מהחברה

או

קיה פיקאנטו 1.25 אוטומטית דגם EX ( המפואר) גם כן חדשה מהחברה. וגם מביאים אחריון 7 שנים על הרכב וגם היצוב דווקא דיי מגליק מבחינתי.

אז בעיקרון הייתי רוצה לדעת מי מציע את הרמת איבזור+ מרווח פנימי+ חיסכון באחזקה+דלק+ וגם באיזה רכב השיוט במהירויות מחוץ לעיר יהיה הכי טוב

כמובן הכל יחסית למחיר שלה.

בעיקרון עד לפי כמה ימים הפונטו הייתי הפייבוריטית שלי ( בגלל המנוע החסכוני וה105 כ"ס שאמור לספק נסיעה זריזה ומהנה יחסית לאחרות)

אבל מצד שני זהו רכב שנת 2010 ואני יכול באותו מחיר לרכוש רכב 2012 אז אני דיי אבוד עצות.

ונכון לעכשיו דווקא הקיה נראה לי שאופציה העדיפה מבחינתי.

וגם חשוב לי לציין שאני מתכנן בשבוע שבועיים הקרובים לבצע נסיעות מבחן על הרכבים הנ"ל אני בטוח שזה יעזור בהתלבטות

אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע גם פה תגובות של אנשים שבעלי הרכבים , או שהיו בהתלבטויות כמוני בזמן האחרון.

( ואם כמובן יש איזשהו רכב שלא חשבתי עליו ואתם חושבים שיתאים לי יותר מאלה שציינתי אני יותר מאשמח לדעת, כמובן בצירוף הסבר)

תודה רבה מראש.

הקפצה.

פורסם

אם אתה מחפש ידנית דווקא לא הייתי הולך על הפיקנטו אלא על ים מכוניות המיני המוצעות עכשיו במחירים של עד 75,000 שח - דוגמת הפיאסטה והאיביזה.

הקליאו אף היא אופציה לא רעה.

לנו יש פיקנטו (בנוסף ל-107), ומדובר ברכב מצויין, אך לדעתי במחיר לא רחוק מפיקנטו חדשה אתה מקבל סופר-מיני מעט יותר מרווחת ונוחה.

הפונטו איבו לא מצדיקה את מחירה למרות שמדובר בעיני ברכב מצויין. זאת כמובן אלא אם אתה מצליח למצוא עסקה טובה ביד ראשונה 0 ק"מ כפי שציינו לפני.

פורסם
קיה פיקנטו מומלצת מאד

הבן שלי רכש אחת כזו, אם תרצה אעביר לך את הטלפון בפרטי)

הוא רכש את הדגם EX? וכמה זמן לקח לו עד שהגיע המשלוח?

פורסם
אם אתה מחפש ידנית דווקא לא הייתי הולך על הפיקנטו אלא על ים מכוניות המיני המוצעות עכשיו במחירים של עד 75,000 שח - דוגמת הפיאסטה והאיביזה.

הקליאו אף היא אופציה לא רעה.

.

לפי מה שקראתי והבנתי האיביזה בכלל לא מאובזרת ובכלל לא חסכונית וגם עם פחות כוחות סוס.

חוץ מזה היום הייתי באולם תצוגה של קיה וזה רכב מאוד נוח וגם היה לי נורא מרווח(למרות שאני ממש לא בן אדם קטן)

הבעייה היחידה שגם הייתי באולם של פיאט והאיבו מממממממש מרשימה! הבעייה שהיא יקרה ובתקציב שלי אני יכול לרכוש רק 2010. זאת ההתלבטות שלי.

וכמובן ה 7 שנות אחריות בקיה מאוד מאוד מאוד מפתות.

פורסם

הייתי היום בסוכנות, הפיאקנטו מרשימה יחסית לרכב ב-76K, מחר יש לי נסיעת מבחן.

ההשוואה נעשת מול רכב יקר הרבה יותר - טויטה יאריס, שמגיעה מעט יותר מאובזרת, יותר חסכונית בדלק אך בהרגשה הכללית ההבדלים לא גדולים מדי ולא שווים 28K תוספת.

פורסם
הייתי היום בסוכנות, הפיאקנטו מרשימה יחסית לרכב ב-76K, מחר יש לי נסיעת מבחן.

ההשוואה נעשת מול רכב יקר הרבה יותר - טויטה יאריס, שמגיעה מעט יותר מאובזרת, יותר חסכונית בדלק אך בהרגשה הכללית ההבדלים לא גדולים מדי ולא שווים 28K תוספת.

באיזה סוכנות אתה עושה נסיעת מבחן? כי אני הייתי בבאר שבע ואמרו לי שצריך לחכות איזה שבועיים לפחות

• תוכן חדש...