Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני סוג של מיואש.

כל יומיים אני רוצה לקנות רכב אחר. בבקשה תעזרו לי להחליט!

מה שאני מחפש ברכב זה:

רכב עם שנתון כמה שיותר גבוה

צריכת דלק נמוכה כמה שיותר ( לא משנה לי הגיר: ידני,רובוטי. אוטומטי)

אם זה אפשרי אז רכב ששומר טוב על המחירון שלו, ולא מאבד מהערך יותר מידי

שיהיה זריז( כמה שיותר כיפי לנהיגה ולא יאיץ ב15 שניות ל100.)

רכב עם רמת איבזור כמה שיותר גבוהה ומרווח.

כמבון שיהיה רכב כמה שיותר איכותי ואמין+עלות אחזקה הגיונית.

בגדול כרגע הפייבוריטית שלי היא פיאט פונטו איבו שנת 2010 פחות או יותר ועם עדיפות למנוע החזק 105 כ"ס.

(צריכת דלק 1ל17 , מאובזר ולפי מה שאני יודע אמין והעלות טיפולים לא גבוה בכלל, כמו כן רכב מרווח יחסית לקטגוריה שלו)

בבקשה תגיבו גם על הבחירה שלי וגם אם יש עוד מכוניות שנראה לכם יותר יתיאמו לי אז אני גם אשמח.

* חשוב לציין שחשבתי גם לקנות גם את האיביזה החדשה במבצע הדגם ה REFERENSE

אבל הוא לא מאובזר בכלל וכמו כן הצריכת דלק שלו לרכב ידני וקטן לא מספקת בכלל (1ל13)

תודה רבה רבה מראש.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שאני מחפש ברכב זה:

בגדול כרגע הפייבוריטית שלי היא פיאט פונטו איבו שנת 2010 פחות או יותר ועם עדיפות למנוע החזק 105 כ"ס.

(צריכת דלק 1ל17 , מאובזר ולפי מה שאני יודע אמין והעלות טיפולים לא גבוה בכלל, כמו כן רכב מרווח יחסית לקטגוריה שלו)

בבקשה תגיבו גם על הבחירה שלי וגם אם יש עוד מכוניות שנראה לכם יותר יתיאמו לי אז אני גם אשמח.

אבל הוא לא מאובזר בכלל וכמו כן הצריכת דלק שלו לרכב ידני וקטן לא מספקת בכלל (1ל13)

תודה רבה רבה מראש.

לדעתי הפיאט בראבו תתאים לך יותר וגם ניראת טוב יותר חזקה יותר ומאובזרת והכל באותו מחיר

פורסם
לדעתי הפיאט בראבו תתאים לך יותר וגם ניראת טוב יותר חזקה יותר ומאובזרת והכל באותו מחיר

בתקציב שלי אני יכול לקנות בראבו גג 2009, ואומנם היא יותר חזקה ונאה, אבל היא הרבה פחות חסכונית,

אז לכן היא לא מתאימה לי.

תודה בכל זאת.

עוד מישהו?

פורסם
בתקציב שלי אני יכול לקנות בראבו גג 2009, ואומנם היא יותר חזקה ונאה, אבל היא הרבה פחות חסכונית,

אז לכן היא לא מתאימה לי.

תודה בכל זאת.

עוד מישהו?

ככל שידוע לי שניהם מגעים עם מנוע 1400 מולטי אייר, שזה בעצם אותו מנוע שהאחד מגודש.

הצריכה אצלי בפועל היא 1\12 1\13 משולב 70% בעיר ן 30 בינעירוני, אז נראה לי שההבדל הוא לא באמת משמעותי.

האיבו לבטח תיתן 1\14 1\15 במקסימום (אגב שקלתי לאחרונה להחליף לאיבו בגלל צריכת הדלק ועליתו שלא נגמרת אך זה לא משתלם).

בכל אופן האיבו גם עסקה משתלמת לפי דעתי .

שיהיה בהצלחה.

פורסם

אז לכן היא לא מתאימה לי.

תודה בכל זאת.

עוד מישהו?

תראה, מבחינתי מכונית חסכונית, היא הטיוטה. אני עדיין לא קניתי רכב, כי אני גם מחפש משהו טוב וחזק, אבל הכיוון מתחזק לכיוון של טיוטה, כי שמעתי עליה רק דברים טובים, ואני מחפש רכב חזק שיחזיק מעמד לנסיעות, ושלא יזלול לי המון דלק. אני גם בודק כיוונים שונים, אבל היום ראיתי מודעה על מבצע פורים בחברת ליסינג אלבר, על מכירת רכבים דגם 2010 יד ראשונה, שאולי זה גם יוכל לעזור לך בבחירת הרכב. על פי המודעה זה יכול להתאים לתקציב שיש לך.

פורסם
תראה, מבחינתי מכונית חסכונית, היא הטיוטה. אני עדיין לא קניתי רכב, כי אני גם מחפש משהו טוב וחזק, אבל הכיוון מתחזק לכיוון של טיוטה, כי שמעתי עליה רק דברים טובים, ואני מחפש רכב חזק שיחזיק מעמד לנסיעות, ושלא יזלול לי המון דלק. אני גם בודק כיוונים שונים, אבל היום ראיתי מודעה על מבצע פורים בחברת ליסינג אלבר, על מכירת רכבים דגם 2010 יד ראשונה, שאולי זה גם יוכל לעזור לך בבחירת הרכב. על פי המודעה זה יכול להתאים לתקציב שיש לך.

שמע אני לא חושב שאם אני אלך לראות מכוניות שמבצע אני אמצא משהו, אני מעדיף להסגר על דגם ספציפי ואז לחפש רכב במצב טוב(ממגרש או מיד פרטית)

מכיוון שלחפש רק לפי תקציב זה טעות לפי דעתי. צריך לדעת מה אתה רוצה.

בכל מקרה אני 90% הולך על ה פונטו איבו שנתון 2010 מולטי אייר 105 כ"ס,וזאת למרות שהוא פחות מאובזר מה דגם דינמיק או אקטיב באיזור האותם שנתונים ( אין סאנרוף, אין כיסוי עור על ההגה ועל היגית הילוכים) אבל בכל זאת לפי מה שקראתי ושאלתי הביצועים שלו הרבה יותר טובים בכביש וגם הוא טיפה יותר חסכוני בגלל ההטכנולוגיה החדישה של המנוע.

אבל השאלה הנוספת היא,

אני מעוניין לקחת הלוואה מהבנק, והם הציבו לי תנאי שאני חייב למשכן את הרכב החדש לבנק

הייתי רוצה לדעת מהם ההשלכות של זה בדיוק?

האם הרכב לא יהיה רשום על שמי ברישיון רכב?

האם אני יתקל בבעיות למכור את הרכב לפני שסיימתי את ההלוואה?

תודה רבה מראש.

פורסם

ברישיון יהיה רשום סעיף "משועבד לבנק ...."

מעבר לזה אין שום השפעה,כשתירצה למכור הקונה יבוא איתך ישלם לבנק ויורידו לך את הסעיף שיעבוד,הרכב כן יהיה רשום על שמך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ברישיון יהיה רשום סעיף "משועבד לבנק ...."

מעבר לזה אין שום השפעה,כשתירצה למכור הקונה יבוא איתך ישלם לבנק ויורידו לך את הסעיף שיעבוד,הרכב כן יהיה רשום על שמך.

זה אם תמצא קונה מספיק מוטומטם שייתן לך כסף על הרכב עוד לפני שעשיתם העברת בעלות...

הרבה אנשים מתרחקים (ובצדק) מרכבים משועבדים.

אם יהיה לך כסף להחזיר את ההלוואה לפני המכירה אז זאת לא בעיה.

מגאן 265

פורסם

אין אם זה בעיה,הולכים לבנק חותמים שם על הסכם,הקונה נותן צ'ק בנקאי,וזהו.

זה לא כזה סיפור,הרכב שלי גם משועבד לבנק עקב הלוואה עליו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי תודה רבה.

ועכשיו תגידו התלבטות אחרונה, מה עדיף ב 75 אלף?

פיאט פונטו איבו 1.4 מולטי אייר 105 כ"ס אך שנת 2010

או רנו קליאו חדשה מהסוכנות 2012 ידנית 1.2 ( שלאחרונה הבנתי שגם הרכב מאובזר טוב, וגם חסכוני מאוד)

או אולי קיה פיקנטו בכלל 1.0 ידנית שהבנתי שהיא מאוד מאוד חסכונית ויחסית למנוע הקטן שלה דווקא נוסעת טוב

וגם נאמר לי שרכב בין המרווחים אם לא המרווח שבקטגוריה ובנוסף אם לוחקים מסוכנות (בסביבות ה 65 אלף) מקבלים גם אחריוןת ל7 שנים? זה נכון?!

תודה.

פורסם
למה שלא תעשה נסיעת מבחן על כל אחת מהן, אולי זה יעזור לך לסנן קצת...

כן את האמת זה בדיוק מה שאני מתכנן לשבוע הבא.

אבל דברים כמו צריכת דלק, או האם הרכב "יסחוב " בעליות של אילת וכאלה לא תהייה לי דרך לבדוק.

בגלל זה אני שואל גם פה.

פורסם

מה שאני מחפש ברכב זה:

תודה רבה רבה מראש.

אחי אנחנו על אותה הסירה...

פשוט הוצאת לי את האשכול מהפה! =)

הייתי כבר בסוכנות של סיאט כמעט שילמתי מקדמה 2000 אבל ברגע האחרון ביטלתי כי לא רציתי לקחת הלוואות ולהשתעבד לרכב...

לאחר מכן חיפשתי סוזוקי אלטו יד שנייה אבל קראתי עליה דברים לא ממש טובים...

עכשיו אני תקוע עם יונדאי I10 אבל גם לא סגור עליה...

לא יודע מה לעשות! כבר שלושה חודשים שאני כל שבוע מחליף דעה על רכב אחר...

יש עוד הצעות??

פורסם
אחי אנחנו על אותה הסירה...

פשוט הוצאת לי את האשכול מהפה! =)

הייתי כבר בסוכנות של סיאט כמעט שילמתי מקדמה 2000 אבל ברגע האחרון ביטלתי כי לא רציתי לקחת הלוואות ולהשתעבד לרכב...

לאחר מכן חיפשתי סוזוקי אלטו יד שנייה אבל קראתי עליה דברים לא ממש טובים...

עכשיו אני תקוע עם יונדאי I10 אבל גם לא סגור עליה...

לא יודע מה לעשות! כבר שלושה חודשים שאני כל שבוע מחליף דעה על רכב אחר...

יש עוד הצעות??

שמע אני בעיקרון כבר בהתלבטות אחרונה :)

אני יכתוב פה את ההתלבטות על מנת לא לפתוח אשכול חדש :)

אני מתלבט בין 3 דגמים.

בעיקרון אני מחפש רכב מיני\סופר מיני(לא באמת יודע מה ההבדל ) שיהיה כמה שיותר חסכוני גם בדלק וגם הטיפולים, אבל כמובן שירגיש כמו "רכב אמיתי" ולא כמו איזה "קופסא על גלגלים", וזאת מבחינת המרווח(אני לא בן אדם קטן) וגם מבחינת איבזור וכמובן הנסיעה בכביש הבין עירוני, שהרכב יוכל לנסוע קמ"ש 100-120 ולא יהיה רועש כאילו עוד שניה משהו מתפוצץ.

התקציב שלי הוא עד 75 אלף.

ההתלבטות שלי(הסופית) היא בין:

פיאט פונטו איבו 2010 מנוע מולטי אייר 105 כ"ס ידנית מיד ראשונה

או

רנו קליאו ||| 1.2 ידנית חדשה מהחברה

או

קיה פיקאנטו 1.25 אוטומטית דגם EX ( המפואר) גם כן חדשה מהחברה. וגם מביאים אחריון 7 שנים על הרכב וגם היצוב דווקא דיי מגליק מבחינתי.

אז בעיקרון הייתי רוצה לדעת מי מציע את הרמת איבזור+ מרווח פנימי+ חיסכון באחזקה+דלק+ וגם באיזה רכב השיוט במהירויות מחוץ לעיר יהיה הכי טוב

כמובן הכל יחסית למחיר שלה.

בעיקרון עד לפי כמה ימים הפונטו הייתי הפייבוריטית שלי ( בגלל המנוע החסכוני וה105 כ"ס שאמור לספק נסיעה זריזה ומהנה יחסית לאחרות)

אבל מצד שני זהו רכב שנת 2010 ואני יכול באותו מחיר לרכוש רכב 2012 אז אני דיי אבוד עצות.

ונכון לעכשיו דווקא הקיה נראה לי שאופציה העדיפה מבחינתי.

וגם חשוב לי לציין שאני מתכנן בשבוע שבועיים הקרובים לבצע נסיעות מבחן על הרכבים הנ"ל אני בטוח שזה יעזור בהתלבטות

אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע גם פה תגובות של אנשים שבעלי הרכבים , או שהיו בהתלבטויות כמוני בזמן האחרון.

( ואם כמובן יש איזשהו רכב שלא חשבתי עליו ואתם חושבים שיתאים לי יותר מאלה שציינתי אני יותר מאשמח לדעת, כמובן בצירוף הסבר)

תודה רבה מראש.

• תוכן חדש...