Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אירוע השבת של אימון ליגת עבירות הכינוס ביער חרובית, ומסע אימון מתל צפית דרך חמש תחנות עבירות עד סגולה.

הזנקה בשעה 9.30 בבוקר עדיף להגיע בשעה 9.00

האימון זהה לתחרות רק ללא פסילות וניקוד ליגה בקיצור אירוע צבעוני והרבה גיפים

הקהל מוזמן וכמובן כל מי שרוצה להתחרות בנוסף לרכבי מרוץ יש קטגוריה עממית = רכב עם טסט וביטוח

הערות:

§ הקטגוריות הבכירות יעברו את כל המסלול.

§ הקטגוריה העממית תעשה רק כ-4 תחנות, כאשר גם בכל תחנה, יהיו לה משימות שונות, במקביל לקטגוריות הבכירות.

§ קטגוריה עממית B (צמיגים עד 33, מנוע סטנדרט) תיבדל מעממית A (צמיגים 33 ומעלה, מנוע משופר) בלפחות מכשול אחד.

§ כל הקטגוריות ינועו בעזרת ספר-דרך. לקטגוריה העממית יחולק ספר דרך ובנוסף יתאפשר לקבל קובץ GPS.

§ ערב האירוע ישלח גם קובץ GPS של המכשולים.

§ לטובת "הצלת" ספר-הדרך, ניתן במכשולי הבוץ להכניסו לשקית/תיק... שלא יירטב ושאחר כך הצוות לא ידע להיכן להתקדם.

§ בקטגוריה RZR ניתן להירשם כבודדים – למי שיש כננת וכזוג למי שאין ויוכל להיעזר אחד בשני עם גלגילה בעוגן.

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזבו אותכם שטויות.

אני במקום העבודה נוהג על טויוטה לנד קרוזר LX (הרכב הוא של מקום העבודה ויש לו רישוי זר... לא ישראלי)דגם שלא נמכר בישראל וחבל.(למעט בודדים שמשמר הגבול ייבא בזמנו, חלקם נמכר ומשמש חברות לטיולי שטח)

רכב שטח מדהים עם ביצועים מדהימים לא פחות שהיו גורמים לרכבי שטח אחרים להסמיק מבושה.

אגב הרכב שעליו אני מדבר כולה בן 3 שנים בקושי ועשה רק 29.000 ק"מ. ופשוט כיף לנהוג עליו.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
רכב שבילים? פח! הצחקתני,

יש לי GMC SIERRA 1987 מנוע 5.7 בנזין (זהה לבליזר, רק בצורת טנדר) סטאנדרתית לגמרי ללא נעילות,

צמיגים סטאנדרט, (50/50) והמנוע והגיר שהגיעו עם הרכב מדטרויט, גיר אוטומאט 3 הילוכים,

והרכב הזה חביבי חילץ היילקס, טראנו, וגם חילץ צ'ירוקי, לא עצר ולא נתקע, התאמץ, נכון! אבל לא עצר לרגע \

(טוב בסדר, עצר בתחנת דלק, מסכן היה צמא) אני לא אומר שבמצבו הנוחכי הוא מכונת עבירות כמו

הסופה של יריב, אבל הוא רחוק שנות אור מלהיות רכב שבילים, והסרנים הבומבאסטים שלו ידברו בעבורו,

דייב, אתה כבר ראית את הטנדר שלי, נסעת איתי בדצמבר, שכחת?

חחח חחח חחח שי זה אתה? איזה קטע חשדתי אם זה אתה או לא השמות בסמלון שונים בפורומים אמרתי לעצמי יש עוד סיירות כמו שלך אז אמרתי לעצמי בטח זה לא הוא... חח אבל לא חשבתי שזה אתה, ובטח שזוכר את הנסיעה למפגש :)

• תוכן חדש...