Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בג'פסים האמריקאיים היה גם שנורקל לאגזוז, כי במים עמוקים אם תפסיק לתת גז יש מצב שתהיה יניקה חוזרת וייכנסו מים דרך הסעפת פליטה והאגזוז.

שימו לב בסרטון שהוא לא עוזב את הגז במים וגם ביציאה מהם כדי להוציא את כל המים, במיוחד לפני שהוא מכבה את הרכב.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכנסו לו מים למנוע דרך הפילטר, תשימו לב לעשן הלבן, ותקשיבו למנוע- חלק מהבוחנות הפסיקו לעבוד ואחרי זה חזרו- אם לא נגרם נזק למנוע הוא בר מזל. לא עושים את זה כאשר המים יותר עמוקים מהפילטר, או לפחות עושים את זה ברוורס ומהר ככל הניתן. בשביל זה אכן יש שנורקל- שאין לו. מקצוען הוא כנראה לא- אבל זה אוטו שלו והוא יכול לעשות איתו את מה שבא לו, כל עוד הוא נהנה מזה. לא חושב שהייתה פה סכנה של ממש למישהו- מקסימום היה נתקע עם האוטו. ראיתי דברים יותר גרועים. סהכ"כ לטעמי חביב ולא מזיק! קצת שואו לקהל- מה יש, חיים פעם אחת! בזמנו בתל ברוך כל חורף היה בא גרריסט עם זיל מפורק על הגרר- שכל הכיף של הבן שלו היה להכנס למים שהיו אחרי הגשם והגיעו עד הגג של הקבינה- ולרוב להתקע באמצע, כאשר אחרי זה היו מחלצים אותו עם כמה כננות! לכאורה מעשה מטומטם- אבל כולם נהנו מזה, גם הוא בעצמו וגם הקהל- אז מה רע?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בשתי מילים -בהמה אמריקאית !

רק רכב אמריקאי יעבור דבר כזה בשלום.. תראו לי טנדר או גיפ שהיו מצליחים לעבור כשהמים עוברים את המכסה מנוע...

המנוע שתה הרבה מים אך לא נכבה - יתרון לנפח של האמרקאיות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

רק רכב אמריקאי יעבור דבר כזה בשלום.. תראו לי טנדר או גיפ שהיו מצליחים לעבור כשהמים עוברים את המכסה מנוע...

רק מזל ומשקל. רכב אמריקני ככלל רגיש מאד למים סביב המנוע והמערכות החשמליות אם לא עושים לו הכנות במיוחד. רכבי השטח היפנים הרבה יותר עמידים - מנסיון.

פורסם

הממממ.... ראיתי באותו ה"בור" המפורסם בתל ברוך, אבא ובן (יחסית קטן) נכנס עם קיה ספורטז' סטנדרטית (!!!) למים, גם כן לעומק שהמים הגיעו לו עד החלונות, נתקע, נתן גז במקום כמה דקות ובסוף הצליח לצאת ללא נזק נראה לעין לרכב! ככה שזה עניין של מזל והסבלנות ועצבים של הנהג בעיקר. עברתי מים בעומק כזה (רק בכביש) עם רנו קנגו, נכבה לי באמצע, יצאתי על הסטרטר והמשכתי לנסוע עד שהמנוע התנקה והפסיק לעשן...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

העשן הלבן הם מים שנכנסו דרך האגזוז, אם המנוע היה שותה מים, מנוע מפלצת או לא זה לא היה משנה, הוא היה נכבה.

המנוע שם זה V8 הסעפת יניקה יושבת גבוהה והקרבורטור או ה - TBI יושבים ממש קרוב למכסה מנוע, לפי הסרטון היא לא הגיע למצב שייכנסו מים, במיוחד שהוא נכנס ממש לאט ולא יצר אפקט של גל שהיה עובר את המכסה מנוע.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אוטו מדהים וביצוע מדהים, מזל שזה לא נגמר אחרת

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

פורסם

קצת פרופרוציות אנשים.

ביצוע יפה.

סיכונים יש בכל תחביב, החוכמה זה באיזה צורה לוקחים אותם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עם כל האהבה שלי לרכבים אמריקאיים,ויש לי חופן ממנה,אז בשלוש מילים- אתה חי בסרט ,מנסיוני ה״דל״ כחובב שטח,טויוטה היילקס סטנדרטית תאכל אותו וכל רכב אמריקאי סטנדרתי,כן,כולל סופה,רנגלר/רוביקון,או כל פיק אפ אמריקאי כלשהו בלי מלח..בטח בשטח טכני!

פורסם
יאלה יום חמישי בפלמחים בשעה 21:00 אני עם cj -7 נראה מי גורר את מי:wink:

בזמנו היה לי cj7 שנת 82 שהוצאתי ממכרז של האו׳ם,אחד מרכבי השטח שהכי אהבתי,מכה על חטא שפרטתי אותו...

פורסם

סרטון אדיר,תענוג לראות שהבלייזר הזקן בידיים הנכונות מסוגל להכל!!!רעש מדהים,תענוג פשוט תענוג!

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם
עם כל האהבה שלי לרכבים אמריקאיים,ויש לי חופן ממנה,אז בשלוש מילים- אתה חי בסרט ,מנסיוני ה״דל״ כחובב שטח,טויוטה היילקס סטנדרטית תאכל אותו וכל רכב אמריקאי סטנדרתי,כן,כולל סופה,רנגלר/רוביקון,או כל פיק אפ אמריקאי כלשהו בלי מלח..בטח בשטח טכני!

אתה מוזמן יום שבת יש אימון לליגת העבירות ויש מקצה עממי רכב עם ביטוח וטסט

ויש הילקס וחמש סופות שני רנגלרים ופרדו אחד וגם סבן קשיש אתה מוזמן ליראות וגם להראות לנו האים הטיוטה הכלי האולטימטיבי

בקיצור אתה מוזמן כצופה או כמתחרה

ובמידה ולא מסתדר בשבת אתה מוזמן עם ההילקס אנחנו נגיע עם סופה בכל מקום בכול שעה צריך לפרוע חוב !

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם

שברולט בלייזר 6.5 דיזל עם סרן בולט 14 מאחור וסרו בולט 10 מלפנים תאכל את ההילקס,

או שעזוב, CUCV סטאנדרט ינקנק כל היילקס,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
בג'פסים האמריקאיים היה גם שנורקל לאגזוז, כי במים עמוקים אם תפסיק לתת גז יש מצב שתהיה יניקה חוזרת וייכנסו מים דרך הסעפת פליטה והאגזוז.

שימו לב בסרטון שהוא לא עוזב את הגז במים וגם ביציאה מהם כדי להוציא את כל המים, במיוחד לפני שהוא מכבה את הרכב.

שכחת שהיה גם שנורקל לנהג ולנוסע

• תוכן חדש...