Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב סקודה פאביה 2003.

מותקנת ברכב מערכת קוברה 1046

בלחיצה על הכפתור הגדול בשלט הדלתות ננעלות והתגובה תקינה.

כאשר באים לפתוח את הרכב הכפתורים לא עולים, בקופסת הפיקוד שומעים את תגובת הממסר, אך כאמור לא מורמים הכפתורים.

בפתיחה וסגירה ע"י מפתח, כל התגובות תקינות.

ניסיתי לעשות איפוס ע"י לחיצה אורכה על שני הכפתורים. לא שינה דבר.

האם יש רעיון? לא מוצא הוראות הרכבה של המערכת.

בברכה,

ליאור קמרון.

פורסם

א. לא נראה לי שזו בעית תכנות.

ב. בדוק רציפות בין החוט החום-ירוק במוח השלטים למוח נעילה מקורי של הרכב בעזרת פלוק.

ג. שלח לי מייל שלך בפרטי ותקבל חוברת הוראות של 1046 בPDF. (זה 786K ופה מותר להעלות 580K)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ראשת תודה על התגובה המהירה והרצון לעזור...

אשמח לקבל את הPDF זה יעזור מאד!!!

לא מצליח לשלוח בפרטי...

אז המייל שלי:

kimron.lior0gmail.com

ושוב תודה

פורסם

נתקו תודה...הכל נפתר היום.

• החיבור ליח' הקומפורט היה גלויי, הוא מקבל פיקוד שלילי, לכן בכל זעזוע לרכב החוט היה נוגע בשילדה ונועל את הדלתות.
  • כנראה שהחיבור של ה1046 לקומפורט היה רעוע ואות הפיקוד לא נכנס לקומפורט לפרק זמן ארוך דיו כדי לגרום להפעלה.
  • לא היה לי את התרשים של הרכב(יש לי ELSAWIN על מחשב מקולקל...), והייתי צריך לזהות את פיקוד הנעילה בקומפורט.

ב PDF ששלחת אין את תרשים החיבור לנעילה המרכזית...

• עבדתי עם כלי נהדר שמאד מקל על זיהויי היציאות חיפוש בגוגל - power probe 3

תודה,

ליאור קמרון.

• תוכן חדש...