Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ועדת החקירה בדרך ,,,,,, :mm_wink:.

ועדת חקירה זה רק כאשר קורה משהו, כל עוד לא קרה הכל בסדר.

תודה רבה על התמונות.

(צריך למצא מקום אחר למפגשי נוקיה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל'

גם בהר הרצל, אך לפני שבוע, כאשר החיילים התלוננו שהמבנה לא יציב, אמרו להם ש"בינתיים זה בסדר".

נראה לי מוזר שאחרי שמדברים על בטיחות (אופנועים וחרקות בחניה של נוקיה...) מקבלים כאן בשיוויון נפש את הסיכון הבלתי סביר למאות אנשים מטיסן בן 2 ק"ג (איזה חמווווד...) מתוצרת סינית מעל הראש. אבל זה בסדר. מותר לכם.

פורסם

גם אני מצטרף (באיחור אופנתי) להעלות קישור לתמונות מהאירוע. כל השקה כזו הולכת ותופסת מימדים רציניים- מי היה מאמין שתהיה כמות כזו של E טייפים בישראל, ועוד במקום אחד?

אז כרגיל אני מפנה אתכם לגלריה שלי בפליקר, שנוחה לצפייה יותר מהפורום. פה העליתי רק טעימה.

עוד הערה למען הסדר הטוב; לאחרונה אני מקבל הרבה פניות לשימוש בתמונות שלי בפרסומים שונים. עקרונית אין לי בעיה, אני שמח לזה (בתנאי שמציינים את שמי כקרדיט). אבל שמתי לב שהתמונות שמשתמשים בהן, נחתכות כדי "להעיף" את החותמת שלי שמוטבעת עליהן, וזה הורס את התמונות- וחבל. מי שרוצה לפרסם תמונה, יכול לפנות אלי בפרטי, לבקש ולקבל תמונה ללא החותמת הנ"ל- כל עוד השם שלי מצוין בכתבה, כאמור.

תהנו.

7103060987_d867f00cdb_c.jpg

7103073689_d85bc145c9_c.jpg

7103092423_2495ddb1e1_c.jpg

7103102687_9a41d910df_c.jpg

פורסם

תודה רבה על התמונות.

(צריך למצא מקום אחר למפגשי נוקיה).

ל'

צריך בהחלט למצוא מקום כזה.

בהשקה האחרונה של היגואר היה אמנם מרשים ויפה .

אבל היה צפוף בצורה מעיקה מאד וחברים רבים נצפו עושים פרסה ויוצאים עקב הצפיפות הרבה . רחבת החניה הייתה קטנה מלהכיל את כמות הרכבים שהגיעו.

צריך למצוא מקום אחר.

(סתם הצעה לחזור באופן זמני לחניון איצטדיון רמת גן שיכול להכיל (במיוחד בשישי כשהוא ריק כמעט) מאות מכוניות)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
...(צריך למצא מקום אחר למפגשי נוקיה).

ל'

צריך בהחלט למצוא מקום כזה.

בהשקה האחרונה של היגואר היה אמנם מרשים ויפה .

אבל היה צפוף בצורה מעיקה מאד וחברים רבים נצפו עושים פרסה ויוצאים עקב הצפיפות הרבה . רחבת החניה הייתה קטנה מלהכיל את כמות הרכבים שהגיעו.

צריך למצוא מקום אחר.

(סתם הצעה לחזור באופן זמני לחניון איצטדיון רמת גן שיכול להכיל (במיוחד בשישי כשהוא ריק כמעט) מאות מכוניות)

מחזק הנ"ל.

אני מסתכל על זה מנקודת מבטי כצלם, ואני אומר לכם שהרבה יותר קשה להוציא תמונות באיכות טובה במגרש הנוכחי. קשה למצוא זויות צילום שהן לא רחבות, העסק צפוף יותר, מה שגורם לכמות האנשים להראות גדולה יותר, ומבחינת צילום ברור שמגרש חניה מטונף נראה הרבה פחות פוטוגני מהרחבה האקרשטיינית של נוקיה.

פורסם

נהניתי מאד מהאוירה (אני פעם ראשונה שמגיע לאירוע כזה), אבל מצטרף לחברים בבקשה לרווח את האירועים,היה מאד צפוף כניסה ויציאה עמוסים וחבל.

קובי? בלעת אינציקלופדיה בריטניקה? :lol::lol:

מירוצי מכוניות

פורסם

8)

:roll:

YHS..ידידי ..

טיסן בן 2 ק"ג (איזה חמווווד...) מתוצרת סינית מעל הראש.

שמע- איזו הבחנה יש לך

לא שאני מזלזל כלל..ואת השיקולים שאני עושה ..אתה לא מודע אפילו..אבל לא ניכנס לזה בכלל ..

כמה הערות וביקורת בונה...

זה לא טיסן- רחפן!

לא שוקל 2 קילו - שוקל 750 גרם

לא תוצרת סין- כל הרכיבים באיכות הכי גבוהה- (מנוע סיני עולה 10 דולר- כאן אצלי עולה 50 - חמישים דולר)

אז נא לדייק בבקשה

GUY

פורסם
8)

:roll:

YHS..ידידי ..

טיסן בן 2 ק"ג (איזה חמווווד...) מתוצרת סינית מעל הראש.

שמע- איזו הבחנה יש לך

לא שאני מזלזל כלל..ואת השיקולים שאני עושה ..אתה לא מודע אפילו..אבל לא ניכנס לזה בכלל ..

כמה הערות וביקורת בונה...

זה לא טיסן- רחפן!

לא שוקל 2 קילו - שוקל 750 גרם

לא תוצרת סין- כל הרכיבים באיכות הכי גבוהה- (מנוע סיני עולה 10 דולר- כאן אצלי עולה 50 - חמישים דולר)

אז נא לדייק בבקשה

GUY

ותשובה עניינית יש לך?

750 גרם בראש של מישהו זה בסדר? אה. או.קיי.

ומנועים גרמנים לא מתקלקלים? אתה יכול להיות בטוח שלא תהיה לך תקלה? איכות גבוהה? עברת בדיקת אמינות? יש מודי כשל למקרה של תקלה? אין מצב שמנוע יחיד יפסיק לפעול? אם אתה חושב שהכל בסדר - אתה זורה חול בעיניים. ראיתי גם מנועים גרמניים שמפסיקים לעבוד, גם בקרים שכושלים וגם סרוואים שמשתגעים. כנראה שאתה לא מבין איך בכלל עושים חישובי אמינות.

לגבי טיסן/רחפן - בולשיט. הוא אמנם "מרחף" אבל הוא כפוף לחוקי הטיס במסגרת של "טיסן", תצבע את זה איך שאתה רוצה. אתה בטח מסוגל להבין מדברי שאני מבין קצת את ההבדל. לא שהוא משנה כאן לענינינו.

אתה עובר על החוק והחוק קובע שאין להטיס טיסן (כן, גם את שלך) במרחק הקטן מ 250 מ' ממקום התקהלות של אנשים. עזוב "עובר על החוק". אתה מסכן ביודעין ואולי בטפשות מאות אנשים. אתה מטיס את זה מעל הראש של כולם. אתה לא משתין מהמקפצה - אתה משתין על הראש של כולם. שיבוא פה מישהו בפורום ויכתוב שהוא מוכן להסתכן ולקבל משקל כזה בראש.

במקום להתווכח לך תעשה חשבון נפש. אין לך שום "שיקולים". שום שיקול לא לוקח בחשבון סיכון של מאות אנשים.

אולי תדבר עם אבי ו. שלפני מספר שנים היה מעורב בארוע בו קיפח את חייו ילד. ראה מה עבר עליו ועל המשפחה שלו. שלא לדבר על משפחת הילד.

פורסם

כולם כותבים על אירוע מוצלח ומתלוננים על הצפיפות, אז, ראשית, אין שום בעייה להרחיב את אזור החנייה, שנית, כשאין השקה, באות פחות מכוניות ושלישית: היו שם שלוש פגישות, שתיים מהן השקות שהיו צפופות מחוסר הכרות של התשתית החדשה...

אז כבר מתיאשים ורוצים לעבור ?

אני חושב שהאגו נפגע כאן כאשר הורידו אותנו מכס המלכות (המדרכה של נוקיה) ובעיקבותיו ההיגיון. תנו צ'אנס, ואם תמצאנה אי התאמות (רציניות) - לעבור אפשר תמיד.

אני מציע לחזור גם אם באופן זמני לחניון של איצטדיון רמת גן

באיצטדיון, ע"י בתי הקפה, יש פחות חניות (בצמידות) מאשר בנוקיה.

פורסם
כולם כותבים על אירוע מוצלח ומתלוננים על הצפיפות, אז, ראשית, אין שום בעייה להרחיב את אזור החנייה, שנית, כשאין השקה, באות פחות מכוניות ושלישית: היו שם שלוש פגישות, שתיים מהן השקות שהיו צפופות מחוסר הכרות של התשתית החדשה...

אז כבר מתיאשים ורוצים לעבור ?

אני חושב שהאגו נפגע כאן כאשר הורידו אותנו מכס המלכות (המדרכה של נוקיה) ובעיקבותיו ההיגיון. תנו צ'אנס, ואם תמצאנה אי התאמות (רציניות) - לעבור אפשר תמיד.

באיצטדיון, ע"י בתי הקפה, יש פחות חניות (בצמידות) מאשר בנוקיה.

לא יודע מה איתך. אני לא בא למיפגשים בשביל בית קפה. אם זה מה שקובע אז חבל.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הכל שאלה של איזונים

אז נכון שיש מספר אירועים שבהם יש יותר מכוניות אבל צריך לכוון לאמצע.

אם בימי ששי רגילים אין צפיפות אז זה בסדר.

כשיש השקות או אירועים עמוסים יותר, ניתן לדעתי להרחיב את השטח הסגור.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...