Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש חיה כזאת? הכוונה שבמקום גלישה מהמודם של המכשיר הגלישה תהיה דרך אות הבלוטות' של המכשיר ובכך גם חוסך את עלויות הגלישה דרך המכשיר? ובעצם דרך אותה גלישה מתאפשרת לי הגעה אל הווינדוס CE שעל גבי המכשיר ואפשרות מודיפקציה בו?

הכוונה היא למערכות מולטימדיה דאבל דין בעקרון.

אני מקווה שהצלחתי להבהיר את כוונתי בצורה האידיאלית זו אכן לא הייתה עבודה קלה במקרה הזה :)

פורסם

מה?!

למה אתה מתכוון מערכת? רדיו דיסק (HU) או מע' ניווט לוויני (GPS)? ואיך לגלוש דרך הטלפון הנייד חוסך עלויות גלישה?!

ומה בכלל אתה רוצה לעשות פה?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
מה?!

למה אתה מתכוון מערכת? רדיו דיסק (HU) או מע' ניווט לוויני (GPS)? ואיך לגלוש דרך הטלפון הנייד חוסך עלויות גלישה?!

ומה בכלל אתה רוצה לעשות פה?

חח הגלישה דרך הבלוטות' ולא דרך DATA CARD לכן אתה לא שואב שום דבר מהאינטרנט בפלאפון. ואני מדבר על דאבל דין מסך מגע באופן כללי וסטנדטי שלאו דווקא עם גי'פיאס

פורסם

גם כשאתה מתחבר לאינטרנט ממכשיר צד שלישי דרך הבלוטות' של הנייד, הנייד עדיין מתחבר דרך ה-Data אז לא חסכת כלום.

ואני עדיין לא הבנתי מה הטרה הסופית. אתה רוצה רדיו אינטרנטי ברכב? (Pandora \ Grooveshark \ Last.fm)

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
גם כשאתה מתחבר לאינטרנט ממכשיר צד שלישי דרך הבלוטות' של הנייד, הנייד עדיין מתחבר דרך ה-Data אז לא חסכת כלום.

ואני עדיין לא הבנתי מה הטרה הסופית. אתה רוצה רדיו אינטרנטי ברכב? (Pandora \ Grooveshark \ Last.fm)

המשפט הראשון שאמרת אני לא בטוח כמה זה נכון בהכרח אבל אני בודק את זה..המטרה הסופית היא ביטול הצורך ביחידת ג'יפיאס וביטול הצורך ב3G WIRELESS..

שוב אני פתחתי את השרשור בשאלה לא בהצהרת עובדה :)

פורסם

אוקי מאחר ואתה לא אומר מה המטרה הסופית שלך אני אגיד את זה ברור, אין שום דרך לגלוש באינטרנט ו\או להתחבר לשרת כלשהו דרך האינטרנט שלא דרך נקודת גישה סלולרית (APN). כמובן, אני יוצא בהנחה שאתה לא נוסע מסביב לבית שלך כשאתה מחובר ל-WiFi. בלוטות' הינו חיבור לטווחים קצרים, עד 8 מטר לפי התקן. חיבור מערכת כלשהי (WinCE\Windows Mobile\Android או אפילו משהו יעודי) דרך BT לנייד, יאפשר לגלוש באינטרנט דרך הנייד גם אם המערכת אינה כוללת מודם סלולרי. אבל אתה לא חוסך כלום, חוץ מלקנות עוד sim למודם הסלולרי. בטווח הארוך אתה מפסיד כי חבילות data ל-sim של מודם סלולרי הרבה יותר זולות, כי הן מגיעות ללא קו (מגבלה שיווקית כדי שלא תקנה data בזול לטלפון נייד, אבל שהם עדיין יוכלו למכור מודמים סלולרים שלא מוגבלים לגיגה בחודש).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אוקי מאחר ואתה לא אומר מה המטרה הסופית שלך אני אגיד את זה ברור, אין שום דרך לגלוש באינטרנט ו\או להתחבר לשרת כלשהו דרך האינטרנט שלא דרך נקודת גישה סלולרית (APN). כמובן, אני יוצא בהנחה שאתה לא נוסע מסביב לבית שלך כשאתה מחובר ל-WiFi. בלוטות' הינו חיבור לטווחים קצרים, עד 8 מטר לפי התקן. חיבור מערכת כלשהי (WinCE\Windows Mobile\Android או אפילו משהו יעודי) דרך BT לנייד, יאפשר לגלוש באינטרנט דרך הנייד גם אם המערכת אינה כוללת מודם סלולרי. אבל אתה לא חוסך כלום, חוץ מלקנות עוד sim למודם הסלולרי. בטווח הארוך אתה מפסיד כי חבילות data ל-sim של מודם סלולרי הרבה יותר זולות, כי הן מגיעות ללא קו (מגבלה שיווקית כדי שלא תקנה data בזול לטלפון נייד, אבל שהם עדיין יוכלו למכור מודמים סלולרים שלא מוגבלים לגיגה בחודש).

אוקיי מצטער הייתה טעות בדבריי וכוונתי אתה אני מצטער...כוונתי הייתה החסכון במודם סלולרי שאתה משלם עליו כל חודש לחברה הסלולר. להתחבר לבלוטות של המכשיר ולגלוש על החבילת גלישה שלך..אתה כן משתמש בחבילת גלישה אבל אין לך צורך במודם אלחוטי מהחברה כל חודש..וזה כן חסכון לטווח הארוך..לא חסכון של מיליונים אבל חסכון..ופתרון אלגנטי גם. כיום לסמארטפונים יש משדר וכאשר יש לך ווייפיי במכשיר לא צריך יותר מזה..שוב פתרון אלגנטי בימינו..איפה שאין ווייפייי ויש בלוטות' הכוונה הייתה לגלוש על חבילת הגלישה של המכשיר דרך הבלוטות' ולמשל להתקין WAZE על המכשיר מה שאפשר לעשות על ווינדוס מובייל וגם ווינדוס אקס פי מסתבר..

עזוב הסתבכתי עם עצמי ואחרי שיטוט קטן באינטרנט הבנתי את זה וקיבלתי את תשובותיי, שוב, כוונתי לא הובהרה בהתחלה כראוי מצטער :)

• תוכן חדש...