Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריצת סוני אריקסון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

האם ידוע לכם איך אפשר לפרוץ סוני אריקסון J20I שסים של פלאפון יעבוד בו?

הוא במקור מחברת סלקום...

ולכל אלה שיפנו אותי לחנויות של גנבים: אם אפשר בחנות אפשר גם בבית, השאלה איך...

Sony-Ericsson-Hazel-J20i.jpg

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

ניגשים עם המכשיר למרכז שירות של סלקום. הפתיחה תתבצע חינם (לפי חוק), כצמובן בתנאי שאתה בעליו הרשום של המכשיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ולכל אלה שיפנו אותי לחנויות של גנבים: אם אפשר בחנות אפשר גם בבית, השאלה איך...

חבל שאתה מתבטה בסגנון.

בכול מקרה אתה צריך אחד מהשניים, או קופסה SETOOL בעלות 300$ או לקנות קוד פתיחה לIMEI ספציפי עלות של כ20-30$.

לחלופין אתה יכול לפנות לחנות של גנבים שיעשו את העבודה ב50 שקל, או לפנות לסלקום אם אתה הבעלים החוקי של המכשיר.

אודי A4

דימה.

פורסם

כן, הגנבים שלוקחים 150 שקל על עבודה של כמה דקות...

בכל מקרה אם יש צדיקים בסדום אין מה להכליל אותם.

ובכן, אבא הוא הבעלים החוקי של המכשיר,

האם רק צריך לגשת איתו למרכז שירות של סלקום והם יפתחו בלי בעיות?

איך נקרא החוק אגב.

תודה לכם :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

לא צריך לדבר שטויות, כול אחד והעבודה שלו והמחיר שלו, זה היתרון של השוק החופשי, לא מתאים לך? תעשה במקום אחר.

זה סעיף בחוק ניתוק זיכה אם אני לא טועה, תגש למרכז שרות והם יעשו לך במקום.

אודי A4

דימה.

פורסם

אבא צריך לבוא איתי?

לצערנו הרב הוא פרק את הכתף אתמול.

בס"ד

פורסם

קח יפוי כוח, שיהיה בידך אם יבקשו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...