Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

בהחלט היה מדובר בקטע של איילון צפון בסביבת מחלף וולפסון אם אני זוכר נכון, כמעט פגעתי שם בהולכת רגל שניסתה לחצות את הכביש המהיר בלילה.

הבעיה היא שבקטע המסויים הזה זה בלתי אפשרי לנהוג 70 קמ"ש בגלל שכולם טסים שם 110-120, אני מסכן את עצמי הרבה יותר אם אני נוסע לאט.

מאז ששמתי לב לתמרור המעדכן, אני פשוט משתדל להיתקע מאחורי משאית "יבשה" ופשוט להיגרר מאחוריה עד שמגיעים לקטע של 90 קמ"ש.

בהחלט קטע נסיעה בעייתי.

אבל, תסכים איתי אם כולם היו מצייתים לחוקי התנועה בקטע הכביש הזה, לא הייתי חייב להמציא פתרונות יצירתיים, אך לעזאזל להישאר במסגרת מהירות הנסיעה החוקית בלי לסכן את עצמי.

אגב, לדעתי מצלמות מהירות בקטע הספציפי הזה יעשו רק טוב !

זמין 8)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה שגם אם הוא יזהה את האקדח החדש לא יהיה לך זמן להגיב ולהאט כי הדגימה שלו מאוד מהירה

לכן V1 לא יעזור לך נגדו

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
^

בהחלט היה מדובר בקטע של איילון צפון בסביבת מחלף וולפסון אם אני זוכר נכון, כמעט פגעתי שם בהולכת רגל שניסתה לחצות את הכביש המהיר בלילה.

הבעיה היא שבקטע המסויים הזה זה בלתי אפשרי לנהוג 70 קמ"ש בגלל שכולם טסים שם 110-120, אני מסכן את עצמי הרבה יותר אם אני נוסע לאט.

מאז ששמתי לב לתמרור המעדכן, אני פשוט משתדל להיתקע מאחורי משאית "יבשה" ופשוט להיגרר מאחוריה עד שמגיעים לקטע של 90 קמ"ש.

בהחלט קטע נסיעה בעייתי.

אבל, תסכים איתי אם כולם היו מצייתים לחוקי התנועה בקטע הכביש הזה, לא הייתי חייב להמציא פתרונות יצירתיים, אך לעזאזל להישאר במסגרת מהירות הנסיעה החוקית בלי לסכן את עצמי.

אגב, לדעתי מצלמות מהירות בקטע הספציפי הזה יעשו רק טוב !

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא בא בכוונה להתנגח/לעקוץ/לריב/להשפיל.

אני שמח שבאותו רגע היית עירני ומנעת תאונה.

אני שמח שיש משתמשים "מהסוג שלך" בפורום שמוסיפים טעם, ריח, צבע ועניין לפורום,

אבל התגובה הזאת לא תרמה לדיון לנוכח המצב שמתפתח במדינה ודנים בו בהרבה שרשורים.

פורסם

אני מבין אותך. :-)

אבל לצערי, אני שייך למועדון המיעוט, לדעתי אין שום דבר נורא במצלמות האלה.

פעם אחת בכל שנות הנהיגה שלי חטפתי קנס מהירות (ובצדק !) , כי טסתי ללימודים ונתפסתי על ידי מצלמת מהירות ליד צומת בית ליד (750 ש"ח קנס תודה ששאלתם :oops:).

מאז ניהלתי שיחה עם עצמי (ללא קשר לבעיות נפשיות :wink:), אני נוהג רגוע, עם דגש רב לתקשורת עם הכביש (תמרורים, שלטים וכ"ו)

וזהו...

החיים דבש.

אני לא ממש מבין למה כולם חושבים שזה אפוקליפסה תחבורתית, סך הכל מצלמות, ביג דיל.

זמין 8)

פורסם
נבלות פשוט ככה, זה מדהים שאיך שאני קונה משהו פתאום הם באים באיזה שכלול חדש

ה LPP פשטו רגל ואין כבר איפה להשיג כאלו, רק עודפים..

מה שנשאר לקנות והכי טוב זה ה Blinder M-27 שתופס את כל האקדחי לייזר ומוגדר גם כחיישן חנייה בין היתר

מה שהופך אותו לחוקי כביכול.

להביא מחוץ לארץ אפשר רק בתיק אחרת זה ייתקע לכם במכס ושום סיכוי שיכניסו לכם את זה, כן הם כבר יודעים

שה M27 הם לא חיישני חניה בדיוק במיוחד כשהם מגיעים עם אריזה שעליה כתוב No More speed tickets

את ה M27 אפשר לקנות ב 400$ בחו"ל במידה ואתם שם.

לי יש כרגע את הצ'יטה ואת הבליינדר חסר לי רק הוולנטיין V1

תאמת, ההשקעה של כל הסכומים על המכשור הזה שווים כל שקל, כי במקרה ותתפסו על מהירות

תוציאו המון כסף לעורך דין, תשלמו קנס בבית משפט ותקבלו שלילה, עדיפה הוצאה חד פעמית שתחסוך לכם הרבה

ותציל אתכם המון!

זה מוגדר ומתפקד כחיישן חניה :

http://www.bestradardetectors.net/Laser-Pro-Park-Single-Head-Laser-Jammer.html

איזה מהם יותר מומלץ?

ואם אפשר לינק גם למכשיר שצוין בהודעה הראשונה.

פורסם

הלייזר פרו פארק פשטו רגל.. לא חושב שכדאי להתעסק עם חברה שפשטרה רגל

לדעתי הכי עדיף והכי טוב זה ה Blinder M27, בארץ לא חושב שיש איפה לקנות אחד כזה.. רק לבוא איתו מחול

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

השבוע נתקלתי באקדח הזה, 1ק"מ דרומית לצומת בית קמה בדרום.

בצורה מוזרה הוולנטיין ציפצף 500 מטר לפני, ללא קו ראיה (הוא היה אחרי עיקול וגבעה קטנה), הסימול היה Ka (רדאר) ולא L.

אני חושד שבניידת הייתה גם דבורה שנשארה דלוקה ואת זה הוולנטיין קלט כי לפי הבנתי המכשיר לא כולל רדאר.

אחרי שעברתי אותו הוולנטיין "השתגע" בציפצוף בעוצמה מקסימלית כ 1ק"מ אולי יותר, מישהו נתקל בתופעה דומה ?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

זה כבר ידוע שאין גבול לממשלה שלנו, היא תעשה הכל כדי להוציא מהאזרח התמים (זה שלא עושה עבירות חמורות) כמה שיותר כסף וגרום לו לממן את המדינה ועוד יותר את הכיס של אותם "אנשי ציבור".

פורסם
חברה דיי, במקום לנסות לעקוף את המכשור וחוקי המדינה אולי תיסעו קצת יותר לאט?

אני אישית משתדל ליסוע כחוק אבל אתה חייב להסכים איתי שחלק גדול מהמצלמות ממוקמות במקומות שנועדו אך ורק לעשות כסף ולא באמת לסייע במלחמ נגד תאונות הדרכים ( שלא לדבר על המהירות המירבית שמותרת אבל זה כבר נושא אחר). אז אפשר להבין למה אנשים מתעניינים במכשירים האלו.

פורסם

לא מוכנים להשתתף בניסוי של משרד האוצר. נוסעים בהתאם לתנאי הדרך בלי לשלם מיסוי עקיף.

בשיפוצים

פורסם

מתקינים מצלמות "לבטיחות" (:roll:) כשבכל העולם כבר מורידים כי הבינו שזה לא פותר את בעיית התאונות.

לא נכון! בכל העולם ישנה אכיפת מהירות, מוצדקת או שאינה מוצדקת. השאלה היחידה היא מה היקף האכיפה, היכן היא מבוצעת ומהו רף האכיפה ולא פחות חשוב - מהי מהירות הנסיעה המותרת. כל המאבק וגם העצבים על עצם קיומן של המצלמות אינם מוצדקים. במקום זה, יש להעלות לדיון את נושא מגבלת המהירות עצמה או לפחות את רף האכיפה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם אין לך איך לתרום לדיון, אתה מוזמן לעבור לנושא הבא.

הקפצתי את הנושא בשביל לא לפתוח נושא חדש, ולעדכן במפגש ראשון קצת מוזר איתו.

לנהוג במהירות חוקית זה תמיד מומלץ, מצד שני אני רוצה לדעת כשיש ניידת בהמשך כך אני צופה שרכבים סביבי יבלמו בפראות ומוכן להגיב בהתאם. הגלאי נותן לך מידע נוסף שיתרום לך לתכנן את הנסיעה נכון וימנע תאונות מיותרות.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...