Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כל שבוע מתרוקן לי מיכל המים העודפים של הרדיאטור.

שמתי לב, שנוזלים מים בחיבור של הצינור העליון שיוצא מהרדיאטור, למנוע. (סעפת?).

צירפתי תמונות של מקום הנזילה.

ניסיתי לסגור יותר חזק את בורג הברזל שאוטם, אך זה לא עזר.

ייתכן שהברזל שם כבר סדוק/מתפורר? האם אפשר לרתך אותו מחדש? להחליף? או בקיצור מה הכי ממולץ לעשות?

תודה,

איתי.

2012-02-11_17.04.12.jpg

2012-02-11_17.04.25.jpg

פורסם

הסיבה כנראה משקעים בחיבור של צינורות הגומי. לפרק את צינורות הגומי, לנקות טוב ולהחזיר.

אם יש סדקים עדיף כבר להחליף את הצינורות.

פורסם

שלום רב !

בהמשך לתגובתו של קומנדיר הלחות הניראית מקורה בבית תרמוסטט העשוי מטלומיניום ולא מברזל, והחלפת הבית שהוא חלק בלתי נפרד מסעפת היניקה, הוא בעייתי ולא משתלם כלכלית.

המלצתי בדוק חשד לבריחת נוזל קירור ממכסה רדיאטור, ולא מהצנרת לבית תרמוסטט, אשר ניראה תמיד לח ובצבע ירוק, בגלל הצבע הירוק של מי הקירור, אני מניח פרסטון.

בדוק והחלף מכסה רדיאטור לפי הצורך, לפני שאתה נוקט צעד מיותר ולא הכרחי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התשובות.

אחרי שהאוטו נוסע, אם אני נוגע בחיבור הזה , אני מרגיש ורואה מים שנוזלים (מה שהבנתי מכם נקרא בית תרמוסטט).

מכסה רדיאטור הכוונה היכן שאני שם את הנוזל מים? משם לא נוזלים מים.

האם כדאי לפרק את הצינור ולנקות אותו כמו ש baer המליץ? או שזה לא יעזור כי ייתכן שכל האלומיניום גמור שם כבר?

תודה,

איתי.

פורסם

יכול להיות שהצינור כבר רקוב וסדוק באיזור החיבור הזה (2 הצינורות שבצילום). אם הם ישנים אני הייתי מנסה קודם להחליף אותם בחדשים, ויכול להיות שזה יפתור לך את הבעייה.

• תוכן חדש...